| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kyčle

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1747  [Dalších 1467 >>]
Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 98504
5.3.2011 20:43:30
Ahojky holky,vy jste toho nakecaly~t~.
Natalí mi jsme se dostali k Chládkovi přes doktora z Kladna.V Kladně jsme byli 14dní nic se nezměnilo,tak zavolal k Chládkovi a domluvil nám termín.Dal mi pouze obrázky z ultrazvuku.Chládek nám udělal taky jen ultrazvuk.V Motole až rtg.
Já bych mu zavolala a domluvila si s ním schůzku.Ale jak píšou holky je to tvoje věc.
Já už bych nečekala.Držim palečky at to dobře dopadne.Dej pak vědět.
Na srazík bych jela,ráda bych vás poznala.
Přeci si to zasloužíme.Pa
Honza +// 96654
5.3.2011 18:52:34
Holky, jinak k tomu našemu srazíku:-)
Ingres, musela jsem se smát, když si psala že znáš cestu jen na tu Bulovku a zpět~t~. Tak já jsem na tom ještě hůř, to buď v klidu~t~~t~. Já neznám ani tu cestu do Prahy~t~. Mám hroznej orientační nesmysl. Jela bych autobusem. Hele, to bychom všechno musely domluvit, jestli bychom vzaly děti, nebo bez dětí, a nebo domluvit nějaký víkend na nějakém penzionu???? Tak řekněte, možná bychom si mohly vyměnit emaily , nebo skype (na Facebook nechodím) Musíte vědět, zda do toho máte chuť? Kdybys jela ke kámošce, dej určitě vědět, ráda Tě poznám. Jinak kdybyste měly vyloženě chuť, třeba na delší dobu přijet i s rodinnou, tak nějaký penzionek určitě doporučím.
V zimě se tu dá jít v okolí na běžky, kousek odtud v Polsku je sjezdovka, nebo taky na Ještědu pokud jezdíte na sjezdovkách.
V létě, se dá určitě jít na koupaliště, na zámek nebo na kolo.V Liberci Ještěd, ZOO, botanická, aquapark. V blízkém okolí Singeltrek. No, zábavu bychom si tu našly. Tak se vyjádřete? Obě dvě a Ingres napiš kdyžtak email a já Vám písnu (Petrklíček ho má pod nickem) Jsem schopná doporučit penzion, který by jste si mohly zamluvit a naplánovat program. Si to snad všichni zasloužíme néé.~z~
Honza +// 96654
5.3.2011 18:19:46
Ježišmarjá holky~t~ (mimochodem Yuky zdravím), já jsem to asi blbě napsala, kdo nechce hledá důvody. Nééé vážně, já musím říct, že jsem doteď byla spokojená, ale teď už mě štve, ta změna doktorů a navíc mě zarazilo, že pan dr. co jsme u něj byly teď naposledy tak mi říkal o tom, že se mu nelíbí moc ta hlavice, TAK TO MĚ ZARAZILO, neb jestli tam něco je, tak mi o tom doktorka u které jsme byly na roce nic neřekla (možná jí taky křivdím a na roce se to nepozná, já nevim, nejsem doktor.) Jinak trakci nám udělali fajn, ta klapla ~R^
A k té dokumentaci: Výpis dají doktorovi, když si o něj řekne(bylo mi to tak řečeno), ale nevím jak je to s rentgenem a o ty mi jde hlavně, protože ty ortopedové si je chtějí porovnávat, nerada bych právě dopadla tak, abychom čekaly (jak píše Yuky), jak se to bude vyvíjet. Myslím, to tak, abychom neztratily další čas, že budeme čekat, protože pan doktor nebude mít srovnání. Kdybych tušila, že tu bude takové stěhování doktorů, tak se zařídím jinak hned. No nejsem Sybila~t~
Kdyžtak to budu muset všechno oběhat a vydupat, se nedá nic dělat.
Jinak k tomu Chládkovi: Ingres, já říkám na rovinu, že o tom, že bych mu zavolala bez doporučení jiného ortopeda jsem ani na chvilku nezauvažovala,(to jste mi otevřely oči až teď Vy)neb jsem si myslela, že on by nás jen tak nevzal, pokud bychom neměly doporučení. Protože si myslím, že je asi hodně zaneprázdněný a bere jen ty s kterými si už ostatní neví rady. Jsem asi blbá~7~
Teď tam budu volat, uvidím co řekne a zařídím se dle toho. Holky díky za nakopnutí.
Ingres 101494
5.3.2011 13:45:14
JO A TA VAŠE ZOO JE VÁŽNĚ SUPEEEEER ~3~
Ingres 101494
5.3.2011 13:42:07
Ahojky..
No vidíš Natalí že to jde ...
Já si taky myslím,že kdyby jsi zavolala přímo osobně Chládkovi,tak by tě nevyhodil..A o papírech se s ním rovnou domluvit a když to svému doktorovi slušně řekneš,tak si myslím,že by byl možná i rád..Nám taky dali papíry ze Sokolova do ruky i s rentgenama,když nás poslal náš doktor do Prahy protože chtěl,aby nás měli odborníci.....Ale je jasné,že je to tvá věc..Tak uvidíš a dej vědět ..

Jinak já jsem skoro tři roky vařila na Darre,je to v Desné /a teď už se ten hotel jmenuje jinak/..Rozvedla jsem se a šla jsem prostě odsud na nějakou dobu pryč...Takže v Liberci jsem páááárkrát byla ~v~ A je to přes dva roky,co jsme tam /ještě jen s Verčou /byly u kamarádky na dovče na Smržovce ~t~
No do Prahy na panáka asi nehrozí..Znám tak cestu na Bulovku a zpět ~8~..Jinak bych zabloudila ..Ale zase plánujeme někdy zajet za tou kámoškou na Smržovku..Tak třeba.....Jo,kdyby byl tak nějaký pobyt na nějakém pěkném místě i s dětmi,třeba na týden,možná by to bylo o něčem jiném ~t~
Yuki 00,03,07 49504
4.3.2011 23:42:18
nakoukla jsem a jen musím napsat, že odejít k jinýmu doktorovi zas takový problém není.
když nechtějí dát kartu, dají aspoˇn výpis. a než chodit někam, kde to stojí za starou belu, tak je lepší odejít

když byly synovi 4 měsíce, měla jsem toho tak akorát dost, odešli jsme z ortopedie ze Zlína do Brna. Prostě jsem zavolala do Brna, zeptal jsem se, co je potřeba, nedali nám myslím ze Zlna nic, asi to v Brně nechtěli.
doktor malýho prohlídl, bylo mu už skoor 6 měsíců, konstatoval, že to není tak moc zlý, ale že neví, jak to vypadalo minule, a tak máme nechat všechno jak je a přijít za dva měsíce a od té doby už ví, jak se to vyvíjí a zůstali jsme tam

a já dodneška nechápu, proč jsem neodešla ze ZLína hned po prvním týdnu, když jsem byla přesvědčená o tom, že je něco špatně, asi to byly šestinedělní hormony, fakt nevím, dodneška mě to mrzí
Honza +// 96654
4.3.2011 8:42:38
Ahoj holky,

Ingres, ono to není tak jednoduchý stím doktorem, naše spádová oblast je Liberec. Já nemůžů říct, že bych byla s doktorama nespokojená, jen mě štve, že jsme každou chvilku jinde, protože to zdravotnictví se teď dost překopává. Z Liberce odešlo hodně doktorů... Je to na prd. Já musím teď počkat, co mi řekne doktor až mu budu volat a rozumně se sním na něčem domluvit. Nechci se jen tak sbalit a jet do Prahy, nemám vůbec žádný papír v ruce a se zdravotní dokumentací (převádění) je dost problém, protože je majetkem zdravotnického zařízení. Nikdo Ti ji nedá do ruky. A musela bych bez doporučení jen tak vysvětlovat Chládkovi co nám bylo a co tam vlastně chceme. Já musím mít k dispozici min. nějaké shrnutí našeho zdravotního stavu a rentgeny s poslední doby (kvůli porovnávání) a nejlíp doporučení od jiného ortopeda, že nás tam posílá stím a tím. Nějak to skouluju, on ten doktor co u něj jsme teď, tak není žádnej blbec. Byl to on kdo nám zjistil, že nemá Natálka kyčle v pořádku a naordinoval nám řemínky. Potom nás odvelel do Liberce, ke svému známému, který se zabývá dětskýma kyčlema víc než on. Ten nás zkontroloval, nechal řemínky a za měsíc nám ordinoval trakci a pak jsme chodily dlouho k němu. Jenže on pak odešel dělat jinam a my zůstaly plonkový~n~
Když jsem šla s malou na roční kontrolu v domění, že narazím na něj, byla tam paní doktorka. Tak nás zkontrolovala, řekla přijďe za rok. Teď jsem se k ní chtěla objednat a řekli mi, že paní doktorka už na dětské ambulanci není, tak jsem šla zpět k našemu panu doktorovi, který nám vůbec poprvé zjistil náš problém. Uf, to jsem se rozepsala, to jen k tomu jak to u nás bylo s doktory. Co naděláš~d~ Ve středu tam volám, dám vědět. Bojím se co nám řekne, je to dlouhých 14dnů.

Jinak koukám, že Peťule se neozvala ~d~ Míša sem už asi taky nechodí~d~

A co se toho panáka týče: Tak jsme sice každá z jiného konce, ale holky, pořád to jsou Čechy néééééé?~t~Určitě to není nemožné. Zlatá střední cesta, je se sejít v Praze (si myslím) Nebo až bude hezké počasí a chtělo se Vám zajet do Liberce, tak je tu moc pěkná ZOO. Popřemýšlejte a dejte návrh, jak to vidíte? Já netuším jaké máte možnosti, co se týče auta, řídičáku, spojů atd. Nějak bychom to spáchaly pokud chcete.
Ingres 101494
3.3.2011 20:35:53
Samozřejmě jsem myslela "Na panáka" ~t~
Evi,no byli jsme na kontrole v ůnoru a nevím,no..Zatím je vše v pořádku,jen nám tam napsal na další kontrolu "při nálezu zastřešující operace"..Prý nějaký "krček" či co ~d~..Ale to už jsem tu asi psala nééé??
Ale povím Ti,že Lucinka už těch doktorů musí mít taky plné zuby ~6~
Pavče už se dokonce líbí na rehabilitacích..Už to není takovéto cvičení ..Jen nějaké lehčí protahování atd.Takže Vojtovku už necvičíme..Spíš rehabka pomáhá,aby byla lepší chůze,zanožování "což nám ještě trochu dělá problémy",překračování věcí apod...Pavča už nebrečí a hlavně po cvičení dostane vždy LIPO,takže je spoky ~t~
Vy ještě cvičíte???Na další kontrolu jedeme den před vámi 4.5. !!!Tak se necháme překvapit noooo ~d~
Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 98504
3.3.2011 14:39:45
Ahojky Lení,ty si tu už dlouho nebyla.Už jste byli na kontrole?Pořád na vás myslím jak jste dopadli.
Jsem ráda že kýla je za námi.Stehy má venku,brečela.
V úterý dostala prevenar,včera jsme jí dávali naušničky.Jak šla na sál,tak jsem je vyndala a za čtyři dni se jí tam udělal špunt.S manželem jsme tam naušničky nedostali.Já jsem jí s doktorkou držela a sestřička se snažila prorazit špunt.Jedno ucho jsme dělali snad deset minut.Lucinka byla tak spocená chuděrka moje.Samé trápení.
5.května jedeme na kontrolu k Chládkovi,doufám že nám oznámí že štříška dorůstá.
Už nechci další operaci,na šest týdnů sádru,pak rehabilitace.Už jsem z toho unavená,zničená.
Holky mějte se,a držim palečky at jsou kyčle o.k.
Petule se neozvala,jestli potřebuje ještě něco vědět.
Pa
Ingres 101494
3.3.2011 13:27:57
Holky šla bych hned !!! Alespoň bychom se poznaly :-)
Jsme ale od Sokolova /Karlovarský kraj/ takže ten panák asi nehrozí,co :-(
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1747  [Dalších 1467 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.