| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1910] Názory 19111920 z 9886  [Dalších 7966 >>]
simiki+koťátko 03/07 44774
2.2.2017 9:04:05
O ní jsem hodně slyšela a pomohla snad všem, kdo jí četli, já se dostala jen k pár úryvkům, a zněly moc rozumně, moc se mi to líbilo. Prostě ze dne na den spousta lidí po přečtení této knížky nekouřili.

Doporučuji pro náhradu nikotinu v prvních dnech náplasti, mi kdysi pomáhali hodně.
Jarmilka. 136465
2.2.2017 7:25:07
Zrovna jsem ji chtěla doporučit. Mě pomohla přestat ze dne na den. Prostě když jsem si při čtení a po čtení zapálila, cítila jsem se jak debil a to mě demotivovalo kouřit. Často si dodnes představuju, když někoho vidím kouřit, místo cigára dudýnka. Musím uznat, že jsou některé společneské situace, kdy mne tato představa zpříjemňuje náladu :-)
Girili 117849
1.2.2017 21:51:43
Melo by to funovat tak, ze autor tou knihou zkousi prenstavit tve mysleni na mysleni nekuraka. Pry to fakt funguje. Ale jako nekurak to nemuzu podlozit osobni zkusenosti.
Girili 117849
1.2.2017 21:45:02
Nekdo tu kdysi doporucoval na zaklade dobre zkusenosti knihu Allen Carr: Snadna cesta jak prestat kourit
https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=Q8JdWLHSPJKO8QfsuL7QCw&gws_rd=ssl#q=Snadn%C3%A1+cesta+jak+p%C5%99estat+kou%C5%99it&tbm=shop

Jedna neprectena lezi uz 2 roky u nasich. Tata ji bohuzel ani neotevrel a kourit prestal nucene, az kdyz dostal rakovinu plic. ~n~
Hanka36 89649
1.2.2017 20:37:18
Přestala jsem před lety tím, že jsem nejdříve kouření omezila na 2 cigarety denně - jednu ráno a jednu večer a po měsíci když jsem se s tím tak nějak srovnala, se mi podařilo přestat úplně.
Měla jsem kouření ale 10 let jako rituál, jako berličku k získání sebevědomí, známosti k řeči atak. Bylo to 10 ks denně a když jsem někam šla tak 20 ks.
Už nevím ani jaké to bylo, ale povedlo se. Cigarety mi už dalších 20 let hrozně smrdí, víc než těm co dříve nekouřili. Musela jsem se naučit dělat si radost jinak a nové rituály, jak tu bylo řečeno.

Mě začala vadit ta závislosti, to že jsem ráno vždycky hrozně kašlala a nemohla vyběhnout schody bez zadýchání se, že kamarádi byli někteří nekuřáci a nelíbilo se jim, že kouřím. A hlavně jsem poznala nového přítele, nyní dávno manžela a ten nekouřil.

Radím si to srovnat si to v hlavě a pak zkusit některé z uvedených doporučení.

MEda. 14007
1.2.2017 17:57:32
Neuvažuješ o elektronické cigaretě? Moje dvě kolegyně, obě letité kuřačky, na ni úspěšně přešly asi před dvěma lety. Stále spolu chodí po obědě na "rauchpauzu", že prý ten rituál potřebují, ale ke klasické cigaretě se už nevrátily.
MEda. 14007
1.2.2017 17:53:47
Tak to je vidět, že počítat moc neumíš ~:-D
Seveřanka 153179
1.2.2017 17:46:11
Všem moc děkuju, byla jsem dnes odpoledne v lékárně poradit se o těch žvýkačkách, co mi doporučoval doktor. Lékárnice mi ale nebyla moc schopná říct víc než je v letáku, tak nevím.Proč žvýkačky a proč ne třeba něco jiného. Ale rozhodla jsem se to zkusit a možná napíšu do té poradny, tam by mohli vědět víc. I když v té lékárně mě to dost zklamalo. Tak mi držte palce, ať to zvládnu.
Koulička M 128389
1.2.2017 17:16:45
Sekla jsem s tím ze dne na den. Prostě jsem se rozhodla a bylo to. V okruhu nekuřáků mi to nevadilo, tam kde se kouřilo jsem měla šílenou chuť, ale prostě jsem se překonala. Bylo to kvůli chlapovi. 10 let jsem to vydržel. Ze začátku ta chuť byla, ale přemohla jsem se. Nejhorší nebyl 1. týden, ale až tak za čtrnáct dní přišla krize. Kafe bez cigára mi nechutnalo asi rok. Ještě po několika letech se mi zdály sny o kouření.

Kdybych teď chtěla přestat, partner taky kouří a v práci všichni okolo mne taky, tak by to bylo horší. Ale vlastně ani přestat nechci, tak to neřeším.

Prostě to jeden den típni a už nekuř. Na absťáky bych si koupila nikotinovou náplast, žbejkačky jsou hnus.
Koulička M 128389
1.2.2017 17:16:44
Sekla jsem s tím ze dne na den. Prostě jsem se rozhodla a bylo to. V okruhu nekuřáků mi to nevadilo, tam kde se kouřilo jsem měla šílenou chuť, ale prostě jsem se překonala. Bylo to kvůli chlapovi. 10 let jsem to vydržel. Ze začátku ta chuť byla, ale přemohla jsem se. Nejhorší nebyl 1. týden, ale až tak za čtrnáct dní přišla krize. Kafe bez cigára mi nechutnalo asi rok. Ještě po několika letech se mi zdály sny o kouření.

Kdybych teď chtěla přestat, partner taky kouří a v práci všichni okolo mne taky, tak by to bylo horší. Ale vlastně ani přestat nechci, tak to neřeším.

Prostě to jeden den típni a už nekuř. Na absťáky bych si koupila nikotinovou náplast, žbejkačky jsou hnus.
[<<Předchozích 1910] Názory 19111920 z 9886  [Dalších 7966 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.