| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoce

O všem, co se pojí k Vánocům

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 57801  [Dalších 57051 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
29.12.2023 10:19:46
větře, ale já myslím, že na tom není nic divného, že se girili snaží nějakým způsobem dál fungovat i s toxickou matkou... to je takové to, kdy v období klidu vlastně ani nevěříš, že je to v období neklidu tak zlý... pořád se přemlouváš, že přece víš jaká je a že se to tentokrát podaří a ona nebude zlá... a někdy to opravdu vyjde a návštěva je víceméně v pohodě a tak v to doufáš zase...
odstřihnout někoho (obzvlášť tak důležitého, jako jsou rodiče) můžeš jen v určitých fázích svého života, když tu fázi prošvihneš, je to vždycky mnohem těžší... zvlášť pokud se nevídáte úplně často, tam pak nastupuje nezdolná víra v dobro...
TaJ 81121
29.12.2023 10:18:31
Girili, u toho malého bych možná vyčkala, on asi nezapomene, ale u syna se mi stávalo, že o nějakém intenzivním zážitku začal najednou sám od sebe, často v nějaké úplně nesouvisející situaci... najednou to z něj prostě vypadlo a probrali jsme to dodatečně. Bezprostředně po zážitku nebyl schopný to nějak zpracovat.
Vítr z hor 100046
29.12.2023 10:09:20
“ máma kdysi v návalu emocí po jednom podobném excesu, přepsala barák po babičce na bráchu”

Takze mama ti ublizuje, tvym detem taky - a ty k ni porad jezdis.
Bratrovi dala barak a on ani loni o Vanocich nesel dal.
Fakt ti to stoji za to?
TaJ 81121
29.12.2023 10:02:41
Girili, je mi jasný, že je to těžký...a úplně chápu dceru, že už tam nikdy nechce, po takovém zážitku... Neumím si představit, že by na moje dítě někdo z rodiny vztáhnul ruku, natož tak, aby mu tekla krev...musí to být hrozné pro ni, i pro tebe...
Girili 117849
29.12.2023 9:56:33
Sally, s dětmi promluvím. Se staršími to jde, jen u toho nejmladšího mám pocit, že radši nepřipomínat.
Girili 117849
29.12.2023 9:53:00
TaJ, budu to muset nějak vymyslet. Třeba tam dá brácha dokupy chalupu a budeme moct jezdit k němu...
Girili 117849
29.12.2023 9:48:15
Breburdo, máš pravdu, neměli jsme tam jet, když jsme nebyli úplně zdravotně ještě ok. Ale ráno nám bylo celkem dobře, máma přemlouvala, že tam bude mít syn v baráku víc prostoru a klidu, než u nás v bytě, celý pokoj pro sebe, že si může zalézt a že se sejdeme všichni i se sourozencem. Loni měl s ní něco právě sourozenec, ani nepřišel dál a děti to pak mrzelo.
Nevyhodnotila jsem to správně.
Girili 117849
29.12.2023 9:43:31
Mrzelo by mě, že bych do svého rodného města měla přestat jezdit, mám tam k tomu vztah a jiné vazby. Zároveň máma kdysi v návalu emocí po jednom podobném excesu, přepsala barák po babičce na bráchu, takže už to nejde ani tam. Na otočku je to daleko.

Se sourozencem se moc nenavštěvujeme - jsme věkově trochu od sebe a nikdy jsme neměli příliš blízký vztah a taky nás trochu rozdělila ta chalupa po babičce. Nicméně přes to jsem se přenesla a tentokrát jsme se domluvili na oslavu narozenin u nich hned v lednu, úplně nezávisle na tomto. Jen jsme to pak přesunuli na druhý víkendový den, abychom se tam nepotkali s mámou.
Girili 117849
29.12.2023 9:33:26
Magrato, tvoje maminka má sebereflexi, to je skvělé. Moje máma pak při nějakém zájemném vyříkání si nakonec trochu přizná, že přestřelila, možná aby mě neztratila úplně (i když stejně si myslím že to děláš blbě...), slíbí, že do výchovy našich dětí nebude mluvit a zasahovat a pak zase začne. Spíš setrvalý posun k horšímu jak stárne.
Monika 123907
29.12.2023 9:32:52
Girili,tak ctyrletak viděl, jak jsi reagovala, to je základ. Myslím,že by prostě jen mohl být u toho,když mluvíš se staršími dětmi + reakce na jeho případné otázky, když budou?
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 57801  [Dalších 57051 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.