| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 12103  [Dalších 11763 >>]
Gabka a Filípek 54932
14.12.2010 14:37:44
Hany, děkujeme za přání. Taky si na Vás pamatuju. Hrozně rychle to všechno letí. I když radši nevzpomínat... pak to bolí.

U nás jsme se s taťkou taky rozešli. Nějak jsme se starali o Filipa a zapomněli se starat o nás dva :-( Naštěstí všechno v pohodě. Chlapi se vídají skoro každý víkend a my bydlíme na vesnici v domečku u přítele. Taťka už má taky tetu Moniku, tak je všechno zase jak má.

Když jste u toho marodění. Já už si na rýmu se školkou skoro zvykla. Jinak naštěstí jen jednou trochu chycené průdušky. Na plicním jsme vyfasovali seretide na foukání, nasonex do nosu a singulair na rozkousání. Má to všechno obalovat sliznice a bránit trochu víc, aby Filip nastydnul. Odolala jsem zdrbání, že se jí nelíbí, že chodí do školky a holt jsme rozšířili zásoby léků. Filip by byl bez školky na zabití, potřebuje kolektiv dětí jako sůl. Už tak má potíž s množstvím lidí okolo sebe. Zítra máme besídku, tak jsem zvědavá. V pátek jsme byli v bývalé školce a šli se podívat na besídku a celé to obrečel...
Jinak na posílení jsme si pořídili medvídky s rybím tukem, i když jsem zjistila, že to až tak na imunitu není. Co je ale výborné a chystáme se na to jen co dobereme medvídky je tuk ze žraločích jater. Značku nevím, ale je to pro děti od tří let a normálně v lékárně. Kamarádka si to nemohla vynachválit. Tak uvidíme.

Filip si maluje a co 30 vteřin odbíhám k něčemu životně důležitému, tak jsem se totálně ztratila v textu, ale snad jsem napsala všechno, co jsem chtěla.
Pája, A+A :o) 94544
7.12.2010 11:52:20
Ilenicko,hlavně,že se nic nestalo! to jste museli mít šok pěkný~Rv. ještě,že jste měli takové štěstí a jen se lekl~;)
moc díky za rady,kapičky určitě koupím
llenicka 75289
6.12.2010 23:09:26
Pájo, to máš jedno, na Matěje dneska vypadli futra od dveří. Nepochopím jak to dokázal~7~ ale naštěstí stál mezi nimi a ani se ho nedotkli, takže se jen lekl. Ale ten šok co jsme měli, to bych nikomu nepřála. Jinak ten zodac (zyrtek,....) je spíše při záchvatovitém kašli, když třeba kašle v noci a nemůže přestat. Na to je to fakt super. Jinak máme od doktorky doporučeno užívat při kašli Kalobu kapky + sirup na odhlenění + popř. doplnit homeopatiky Hustel kapky. Vše se muže kombinovat. Posledně nám doporučila dát na vlhký kašel místo kaloby ten myšpulníkový sirup a musím říci, že nám pomohl (ale ten normálně v lékárně není, já jsem ho koupila přímo u naší doktorky a nebo je taky na internetu. My jsme teď momentálně vyléčený, tak snad budeme mít chvilku klid, je to otrava být pořád zavřený doma, ach jo. Navíc jak pak vyjdem jednou za sto let mezi děti, tak je Matěj jak utrženej ze řetězu, jakou má ohromnou radost:-) Pa
6.12.2010 11:27:10
Ilenicko,díky moc za typ na ty kapky, určitě je zkusím~;).slyším o tomhle názvu prvně. my máme pořád to samé a má pocit,že to snad už ani nepůsobí. po týdnu kašle máme kašel tak nějak pořád stejný. ne,že by kašlala tak často to ne,ale zahleněná je pořád~Rv.to samé rýma,nic moc extra zlepšení.prostě nám to trvá strašně dlouho.

tedy, to je ale výška a váha,co máte~g~. ale jak říkáš,vysvětlovat,že jste nakonec mladší než ostatní nic moc,viď.
tak ať vás neduhy obchází obloukem~;) a trošku si také odpočineš. já také lítám za Andrejkou celý den a něco při tom udělat,to je sázka do loterie,jestli se jí něco kolikrát nestane při jejím způsobu zábavy..
včera s manželem ležela na posteli a zase skákala a nosem se přímo praštila o dřevěné čelo postele,naštěstí tam byla přehozená peřina..i tak jí tekla krev. ale nepoučí se a dělá to znovu~Rv
llenicka 75289
4.12.2010 16:55:13
Ahoj Pájo. Tak to se tedy doma nenudíte:-) Taky od podzimu bojujeme s větčnými kašlíky, ale naštěstí to zatím bylo celkem v pohodě. My když máme kašel, tak používáme kapky Zodac (fenistil, zyrtec), je to vše nastejno. Roztahují průdušky a tlumí kašel (takže je vhodný na noc). Naše doktorka nám ho doporučuje při kašli dvakrát denně.Používám ho i já, když mám velký kašel. Je fakt skvělí a není na předpis. Matěj po Zodaku krásně spí a noční kašel ho nebudí, k tomu samozřejmě podle druhu kašle nějaký sirup (sinecosin, stoptusin,.....). Teď nám doktorka doporučila sirup na kašel dle čínské medicíny (myšpulníkový sirup) a ten nám pomohl docela rychle.
Jinak problém s bordelařením máme nastejno. Matěj si taky sám nehraje a když tak má praštěný hry, jako že rozháže kostky všude po pokuji a tak. Na nočník mate ještě čas:-) Matěj dodneška si sám neřekne, ale od září alspoň čurá když ho na záchod odvedu, takže na to musím pořád myslet já:-)
Jinak řeč se nám už lepší, už začíná sám některé věci vyslovovat i když mu ještě leckdy není moc rozumět a začal poslední dobou spojovat dvě slova. Jako nešahej - koukej, napít mléko, dnes si v krámu povídal s veitnamcem, tak jsem se smála, že jsou s tím mluvením na tom stejně (docela si rozuměli:-)
Jinak zdárně rosteme, musela jsem už prodat golfky, protože jsme přesáhli jejich kapacitu:-) Máme už 102cm a 17kg a to je nám korigovaně 2roky a 5měsíců. Kupuji oblečení pro 4 letý:-) Akorát s tím máme problém v předškoličce, kam s ním chodím, jelikož mě tam hrozně zlobí a neposlouchá a jak je veliký, tak se pořád sektkávám s pohledy opovržení. Jak mám nevychované dítě:-) Ach jo, už mě unavuje pořád někomu vysvětlovat, že je ve skutečnosti mladší než ostatní. Nejhorší jsou matky vzorných děvčátek, kteřé celou dobu pobytu ve školičce sedí na zadku. Já tak pořád běhám za Máťou celá schvácená.
Mějte se, pa.
2.12.2010 14:44:11
Ahoj holky,
po dlouhé době nakukuji a zdravíme všechny s Andrejkou. v září nám byly korigovaně 2roky. a co nového? chodit začala až na konci května,což jsem už nesla docela špatně,protože ty řeči kolem..to už jí budou za měsíc dva roky a ještě nechodí??? no coment!
máme ortopedické vložky kvůli klenbě,co nám padá dovnitř u jedné nohy,no není to dramatické-dle mě to ani nebyla potřeba..ortoped nám to tedy napsal a sám říkal,že chodí chvíli a ta nohy s teprv formuje..ale rhb nám to nakázala,takže tak.
jinak nočník nehrozí..sedne tam na tři sekundy a zdrhá~t~.
nejvíce nás baví knížky,jinak si téměř celý den nehraje vůbec s ničím a sama už vůbec. jen krámuje a dělá bordel~:-D,z čehož mi občas hrabe~t~
máme podezření na AHD u psycholožky,tak se uvidí.
no a řeč..bohužel stále stejná. absolutně žádný vývoj nebo pokroky. stojíme na tom samém min. přes půl roku...teď skoro rok~o~~n~.máme tak 8slov a nic . nemá vůbec,ale vůbec snahu opakovat. když mluvím,někdy se mi tak dívá na pusu,že mi přijde,že odezírá jak hluchoněmá~t~.
jinak je to čertík,celý den se nezastaví,v poledne nespí,dělá jen vylomeniny..už jsme byli v nemocnici kvůli lehkému otřesu mozku..nemá pud sebezáchovy~Rv

navíc dostala afektivní záchvaty do bezvědomí jako měl brácha~Rv. tak když jsme se zbavili různých dr.,tak zase máme navíc eeg.

a jak jste na tom s nemocemi? docela by mě to zajímalo.my se plácáme vyloženě nonstop od podzimu do jara v rýmách a kašlích~Rv.tři týdny a pak 4-5dnů nic a nanovo,už jsem z toho na mrtvici. zvláštní je,že 1.rok to bylo celkem ok,asi jak jsem kojila??? a pak to bylo horší. jen v létě je klid.
dlouho jí trvá zbavit se i obyč. rýmy,natož kašle~Rv.už mě upřímně nebaví pořád do ní do chudáka cpát nějaké kapky,sirupy..
alergická na nic není,naštěstí.

teď zrovna měla kašel,ještě má,ale co dostala kapky,mohla se ztrhat,myslela jsem,že se snad udusí..měla na ně prý alerg. reakci kvůli tomu,jak měla slabé plíce a má je oslabené..no,pak si něco dejte za léky a čekejte,co to s ní udělá. bylo to děsný,den a noc nonstop prokašlala.

Erika a Peťko 20613
2.12.2010 13:30:25
a tu sme my http://www.youtube.com/watch?v=-rU-ndU37HA
Erika a Peťko 20613
2.12.2010 13:20:43
myslela som tým nie že si si to užila, ale že si toho viac prežila... zle som sa vyjadrila ~f~
Erika a Peťko 20613
2.12.2010 13:20:08
Hany, tak to ma mrzí ~6~ Na druhej strane máš pravdu, určite si si to užila oveľa viac ako ja napríklad. Ja som druhé dieťa nechcela, po tom všetkom - inkubátor, vojtovka, rehabilitácie, furt nejaké kontroly, častejšie poradne, poradňa pre predčasne narodené deti - všetko som to mala v živej pamäti a hlavne to, čo sa dialo v inkubátore, či prežije, alebo nie (aj keď šance mal vynikajúce, ale ten červík predsa len hlodal)... No Peťko mal teraz 13.11. tých šesť rokov (vy ste tiež listopad ak si dobre pamätám?) a mne to miminko začína chýbať ~t~ U mňa je to komplikované, priateľa mám /bývalého kolegu z práce/ už dva aj pol roka, ale iba pol roka bývam sama bez Laca ~d~ Museli sme to riešiť predajom bytu a kúpou druhého bytu, aby som sa mohla osamostatniť a môj súčasný je teraz aj tak 300 km odo mňa. Vrátil sa do svojho rodného mesta, lebo už neveril tomu, že sa niekedy definitívne s L. rozídeme (a to sme doma už rok aj pol žili každý v inej izbe!) a teraz čakám, kedy sa vráti späť do BA, ale malo by to byť do konca roka. No teraz ja už prestávam veriť jemu, neviem, čím to je, ale keď spolu aj voláme cez mobil alebo cez kameru cez Skype, tak sa stále hádame, nakoniec vždy skončíme hádkou alebo mlčíme a len sa na seba pozeráme a tak zaspíme.. pozerajúc sa na monitor... Inak s ním si viem dieťa predstaviť, ale nechcem sa do ničoho hrnúť, kým si nebudem 100% istá, že s ním budem vedieť žiť. Takže to nechcem tak, ako to bolo s L., že najprv sa narodil Peťko a potom sa prisťahoval Laco. Bola to chyba. Inak narobím komplikácie sebe, Peťkovi a ešte aj tomu ~p~ čo by sa do takej situácie narodil...
& 21461
2.12.2010 11:21:48
Gabako, Filipek je krasny, vsechno nejlepsi..~x~~x~

Vzpominam si, ze jsi sem zacala chodit. Taky mam slzave udoli, okolo synova narozeni.. ~;((
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 12103  [Dalších 11763 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.