| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Holka nebo kluk - babské rady

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 14724  [Dalších 14594 >>]
Mr. Miçkey 124689
5.12.2013 8:41:04
Jaky rodinny vazby?
Moje dcera ma dva vlastni bratry, dva nevlastni bratry a dva otce~:-D

Mmch moc se na pohlavi neupinej... jednak, syn byl pomalu do 8. mesice dle ultrazvuku "holcicka". A jednak- ex se strasne upinal na to, ze po 4 synech bude mit princeznu. Princezna zadna princezna neni, a on se s tim velmi tezko smiruje~d~
Petra
  • 
5.12.2013 8:34:57
Taky jsem vždycky chtěla holčičku. Nějak jsem si neuměla představit, co budu s klukem dělat:) Teď je mu už 19 a ačkoli ho miluju a je úžasnej, tak ta malinká lítost, že tu holčičku nemám a už mít nikdy nebudu, tam prostě je. A myslím si, že holčička by si víc rozuměla s manželem. Oni jsou se synem skoro stejní a pořád jsou v sobě. Od malička ho před tatínkem musím bránit. Mám neustále potřebu ho chránit. A musím říct (jak jsem nedávno v nějaké situaci zjistila) že i on mě. Nemám srovnání, nevím, jak bych vycházela s dcerou.
Muška
  • 
5.12.2013 8:33:17
Poradila bych sestře,že ten chlapeček,kterého čeká, může být přesně podle "jejího gusta", povaha, která jí bude vyhovovat.Já jsem si vždycky přála alespoň jednu dceru, mám 3, nejstarší už je dospělá, prostřední je puberťačka na zabití s mojí povahou a nejmladší je úplné zlatíčko klučičího typu(snad nikdy si nehrála s panenkou, šatičkama atd., zato je sportovně nadaná, přátelská, nekonfliktní).Takže spíš než na pohlaví záleží na povaze. Moc bych sestře ale do budoucna alespoň jednu holčičku přála,já to nějak kolem těch chlapů a kluků taky neumím:-)
Mikulaska001 139808
5.12.2013 8:28:30
Souhlasím, taky mi to přijde rouhání. Mám prvního dysfatika s Adhd, podruhé zamlklý potrat, potřetí zdravé dítě, teď počtvrté čekám na výsledky amnia, je tam velká pravděpodobnost Downa... Tak jestli ségra i mimino jsou v pořádku, taky mi to přijde trochu jako rouhání...
neznámá 91073
5.12.2013 8:28:26
Já bych to v šestinedělí nesla hodně špatně. Díky ultrazvuku byl čas na smíření se s pacholkem.
boží žena 67104
5.12.2013 8:23:48
Špatný pro psychiku připadne vztah s dítětem kdyz se to nepodaří
Spatny kdyz ti touha po jednom pohlaví úplne pohltí viz nejedna zdejší diskuterka
boží žena 67104
5.12.2013 8:22:22
Hm tak to ma blby
Nemela si to nechat říct narodilo by se mimi kluk a vsadim se ze by to prožívala hned jinak
fisperanda 60761
5.12.2013 8:18:01
Nevím, co je špatnýho na tom, něco chtít. Chtěla jsem mít holčičku, připadalo mi že s klukem bych nebyla tak nějak vnitřně sžitá. A pokaždý, když jsem někde řekla, že bych chtěla aby to byla holka, měla jsem vnitřní pnutí dodávat "ale tak je mi to jedno, hlavně ať je to zdravý". Ale nebylo to jedno. Chtěla jsem holku a basta.
Sestru chápu, nezbývá než doufat, že příroda je mocná, a tak nějak s tou psychikou pohne.
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 123501
5.12.2013 8:00:47
No. Já jsem si taky byla jistá, že to bude holčička. Strašně jsem chtěla holčičku. Koukala jsem na růžové věci a bude kluk~d~ ale co se dá dělat. Hlavně, že je všechno O.K. já už jednu holčičku mám, tak bude jediná princezna. Ale fakt jsem si byla jistá. Když jsem čekala dceru, tak jsem zase strašně chtěla kluka a nikdo si neuměl představit, že bych já měla holčičku. To se vstřebá.
x x 15263
5.12.2013 7:48:13
To přejde, nejpozději jak se malý narodí. ~t~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 14724  [Dalších 14594 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.