| Winky |
| • |
5.12.2013 7:39:24
jo a taky jde o to jak pohlaví miminka zjišťovali - jestli UTZ, tak to není 100%. Mamky kolegyně v práci čekala trojčata, a podle doktorů všechno kluky, nebo minimálně dva kluci jedna holka. Hm. Má tři holky. Asi pupeční šňůra či paleček
. Jo konkrétně tahle paní si pak po rozvodu našla pána s dcerou ve vlastní péči - a ta je stejný ročník jako její dcery, takže má jakoby čtyřčata :-D. |
| sextánka | 81156 |
|
|
5.12.2013 7:34:34
Tvojí sestře rozumím. Já jsem vždycky chtěla jenom dcery, okolo mě byla sestra a sestřenice, s klukama jsem to neuměla, vůbec jsem jim nerozuměla atd.
První dítě máme holku, u druhého jsem nepředpokládala nic jiného. Když mi na UTZ řekli kluka, tak jsem to málem nerozdýchala, chovala jsem se hrozně, až do porodu jsem doufala, že se spletli. Na UTZ ve 30tt mi jiný doktor řekl, že to na kluka moc nevidí, to jsem byla ráda! No a pak se narodil syn a já dodnes (11 let) nemůžu pochopit, čeho jsem se bála. Syn je úžasný, ještě máme jednoho 3letého a to, co mi dříve přišlo u kluků divné, jiné, mě vlastně hrozně obohacuje. Zezačátku mi pomohlo kupovat si krásné klučičí miminkovské oblečky a taky se nedívat kolem sebe na syny druhých. Tenhle bude TVÉ SESTRY VLASTNÍ a to je fakt úplně něco jiného. A lásku si chlapeček donese na svět s sebou. Ať se tvá sestra ničeho nebojí! ![]() |
| nebeska | 90979 |
|
5.12.2013 7:33:59
Taky jsem obrecela,ze to bude kluk,kdyz nam to rekli na ultrazvuku,hrozne se za to tes stydim;)) mam stejne starou neter,jako je muj syn a uz bych vubec holcicku nechtela,syn je super;)))
|
| Skapik,Ráďa93,Hanek97,Maty06 | 59775 |
|
|
5.12.2013 7:33:14
ja myslim ze to sestru prejde
jen co ten prcek vykoukne na svet ja mam prvniho kluka , druhe dite jsem strasne chtela holcicku , rekli nam na UTZ ze to bude kluk , bylo to v 97 roce , no orvala jsem to jako krava ze jsem chtela holku , nakonec se dite narodilo po terminu a ja mela vycitky ze k nam ani nechce ...no a vykoukla holka po letech se nam narodilo 3 dite a to jsem dobrovolne prohlasovala ze radsi kluka , ze holcicku uz mam a je tak neuveritelne slozita , clovek ji porad klestil cestu , ze bych radsi toho kluka , s nimi je spousta veci jinak ... takze jak nekdo psal , kazdy muze vyslovit sve prani , reakci jsou nejake ty emoce , kazda zena to nejak ma , ale ve vysledku si stejne nevyberes a to dite milujes nadevse at je to kluk nebo holka ...at si sestra koupi nejakou dobrou cokoladu a necha to ulezet ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
5.12.2013 7:29:31
Mně bylo úplně jedno, jaké dítě se mi narodí - já prostě čekala MIMINKO.
Moje babička by řekla, že se sestra rouhá.......a to nemyslím zle, jen konstatuji. A nakonec - třeba ho s ní v porodnice jiná maminka ráda vymění..... ![]() |
| Jana + 3 rošťáci | 62541 |
|
|
5.12.2013 7:25:22
Já si zase strašně přála první holčičku a druhého kluka. První sice je děvče, ale chováním a oblékáním spíše kluk. Druhá opět holčička, tentokrát ta pravá princeznička parádnice, fiflenka. Protože jsme nadále toužili i po chlapečkovi, šli jsme do třetího dítka a opravdu se narodil klouček. Jenže je to dítko od narození strašně náročné, ale fakt strašně!!! Nakonec jsme se v jeho 7 letech dozvěděli, že má nesocializovanou poruchu ADHD... Není to "jen" hyperaktivita, je to mnohem mnohem horší. Klouček je na práškách a ač je ve škole velmi chytrý, tak chování je drastické, některé situace prostě vůbec nechápe a raději volí útok, než vyčkávání, co se z toho vyvrbí....
Přeze všechny problémy, které s dětmi mám, je všechny strašně moc miluju a je úplně jedno, zda je to děvče nebo klouček. Všichni tři jsou moje poklady. Ať je sestra ráda za to, že vůbec mimi čeká, mám spoustu kamarádek, které by daly za mimi vše, ale ono nepřichází...ani po umělku... |
| Sonic |
| • |
5.12.2013 7:24:39
Taky jsem strašně chtěla holčičku, když mi řekli na ultrazvuku, že je to kluk,tak jsem to obrečela. Když se posledních 5 let dívám na svého úžasného syna, v duchu se mu omlouvám, jak jsem byla hloupá....
|
| Epepe | 89236 |
|
|
5.12.2013 7:14:13
To bych si tedy netroufla tvrdit ani u jednoho pohlaví.
Mám kluka, co je celej po mně a holku, které nerozumím ani za mák. |
| Evžíček | 52045 |
|
|
5.12.2013 7:03:06
Já mám kluky 3, jsem spokojená- poprvé bych radši holku, ale pak už mi to bylo jedno
S klukama mi to přijde jednodušší- mám i synovce a je taky v klidu, neteře mi přijdou uječené- ale to je kus od kusu a u vlastních dětí mám mateřskou slepotu...... Ale všichni moji kluci jsou mazlíci a miluju maminku slyším alespoň 2x denně od každého, tak si to užívám Co se týče chování, přebírají vzorce od manžela, toho mám omotaného kolem prstu, takže s dítkama zvládám taky v pohodě. Nejvíc sporů mám s prostředním, který je povahově nejblíž mně..... |
| adelaide k. | 20327 |
|
|
5.12.2013 6:45:29
Ono je dost zásadní jestli chtěla miminko nebo "holčičku". Tohle upínání se na jedno pohlaví je koledování si o zklamání
![]() " Ale až ho po porodu bude mít v náruči bude jedno jakého je pohlaví, fakt. A než si "všimne " že je to kluk, ta zapomene že to chtěla jinak ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.