Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fiba71 | 133533 |
|
|
5.8.2016 15:21:17
wwww.taborplatenka.cz
|
| Kafe | 134466 |
|
|
5.8.2016 15:14:39
Je normální, že se dětem na táboře stýská. I proto je na první tábor lepší poslat jen na týden. 2 týdny jsou dost. To už je spíše pro pokročilé táborníky.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
5.8.2016 15:11:02
Annet, měli jsme letos na táboře kluka, který už není malý, přes 10 let. POrvní den brečel, nebyla s ním řeč, styděl se za to, ale nemohl si pomoct. Názory vedoucích - rozmazlený, on si zvykne, to jsou ti mamánci...
On ho někdo dal na chatku s malýma a on tam neměl nikoho k sobě -stačila jiná chatka, a kluk byl od druhýho dne v pohodě ono někdy fakt stačí málo ty děcka zas tak moc rozmazlený nejsou, většinou je to chyba vedoucích, měli by si umět poradit, že to neumí, to je druhá věc |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
5.8.2016 15:07:17
Yuki, oni ani nemusejí být tvrdí, ale problém vidím v tom, že rozmazlené a přecitlivělé dítě prostě reaguje přecitlivěle a pro méně zkušeného člověka (ono možná i pro zkušeného) může být obtížné to vybalancovat tak, aby se vyloženě nenechal vláčet rozmary dítěte a na druhé straně ho příliš nevystresoval.
Čímž nechci říct, že mezi skautskými vedoucími nemůže být neempatický pitomec, to samozřejmě může, jako kdekoliv jinde. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
5.8.2016 15:05:07
Yuki, jak to malá krátce popsala, vyloženě tam žili jak v době kamenné a ona byla na to prostě asi malá a taky ne úplně zvyklá...přijela strašně špinavá, ale to by nevadilo, byli v přírodě, ale hlavně byla strašně zaražená, smutná...a nechtěla o ničem víc mluvit, jen řekla, že už NIKDY nepojede a že už NIKDY do Skauta nepůjde. A nešla...nedostali by ji tam ani párem volů.
Jsem ji byla vyzvedávat, takže jsem byla u toho. |
|
|
5.8.2016 14:56:17
oni mají totoiž někdy vedoucí pocit, že je potřeba být na děcka tvrdí a děcko si pak zvykne, jenže si nedokážou všimnout třeba toho, že děcko tam nemá kamaráda nebo má doma nějaký nevyřešený problém a pak to blbě dopadá
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
5.8.2016 14:54:21
Nello, takže dopadla naše 8miletá vnučka - taky na Skautím táboře. Už "NIKDY" nechtěla na tábor a už nikdy nepáchla ani do Skauta...letos teda ve 12ti se vydala na týdnenní tábor do Chorvatska...
- tam dobrý. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
5.8.2016 14:53:07
Martino, lidský faktor může selhat úplně všude.
Chybují učitelé, lékaři ... Bylo by naivní očekávat, že mladý skautský vedoucí nemůže udělat chyby. Známé "Důvěřuj, ale prověřuj" platí i zde. |
|
|
5.8.2016 14:50:31
margotko, kluci jsou nadšení, jsou letos už po třetí a starší víckrát nemůže, je to do 16, tak ho to mrzí
zato mladší jásá, že ještě 3x může normálně a pak prý bdue jezdívat i jako instruktor jenže on miluje matematiku :) |
| Senedra | 14756 |
|
|
5.8.2016 14:50:06
Žufi, tábor až na druhé stupni a s dědečkem na telefonu - cesta do pekel...
Loni se mojí dceři tak nějak stýskalo, ale tábor zvládala. jakmile viděla kamarádku, že volala každý večer mamince a maminka pro ní nakonec po týdnu přijela, tak nám napsala takový dopis, že jsme radši volala hlavnímu vedoucímu,co se děje . V současné době už je táborů taková nabídka, že se něco najde snad pro každé dítě. Já jako malá jezdila bez pardonu na 3 týdny. Stejné děti stejní vedoucí +/- stejný program... Ale neměl mě kdo hlídat o prázdninách, tak jsem musela. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.