Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
5.8.2016 14:49:12
řešila bych to s vedoucím tábora a s vedoucím toho vašeho místního skauta, jestli jsou to rozdílné lidi
jinak ten přístup je důvod, proč některý děti jedou na jeden jediný tábor v životě a příště se radši nudí doma |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
5.8.2016 14:47:35
Fajn, když bude holka hodně zlobit, jede na Pikomat.
![]() |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
5.8.2016 14:45:26
pikomat :) ale to je matematika, jen pro toho, kdo se chce i o prázdninách učit
na druhou stranu je tam zábava, není tam buzerace, kdo má mobil jeho věc, ve volnu si klidně může volat nebo psát jak chce, ale volna mají minimum a i to, co mají, se využívá k řešení matematiky a navíc třeba letos mají signál, jen když správně fouká :) jedno místo pro celou ČR, každý rok jinde |
| Vranice | 21600 |
|
|
5.8.2016 14:43:12
zlutykvet.cz
Odzkoušeno vloni, spokojenost. Dokonce jsou ještě volná místa s odjezdem zítra, kdyby někdo potřeboval. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
5.8.2016 14:42:36
Právník a žaloba by bylaž v případě, že by špatně reágovaly. Ale to je při podobném jednání pravděpodobné. Z mého pohledu se dopustili omezování svobody toho dítěte. Rodičům předali nepravdivou informaci.
Nevidím jediný důvod proč podobnou situaci akceptovat, tolerovat a nechat být. |
| neznámá | 91073 |
|
5.8.2016 14:41:36
Já si zaplevelím. Loni tu někdo dával odkaz na tábor pro malé mineralogy. Tuším, že to bylo v Krkonoších nebo v Krušných horách. Nevíte náhodou o co šlo, příští rok bych tam ráda vyslala ty svoje podivíny.
K tématu. Po přečtení mě první co napadlo, že děti musely zakladatelku neuvěřitelně vytočit, když se jich chce zbavit na tak slouho a bez spojení. ![]() ![]() |
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
5.8.2016 14:39:05
Právník, žaloba, odškodné, nepřeháníš to trochu? Recenzi beru.
|
| libik | 142094 |
|
|
5.8.2016 14:36:01
Zetko, ty nejsi žádný skaut, totiž
![]() |
| Z+2 | 109449 |
|
|
5.8.2016 14:31:24
Vnímám to, že je ot naprosto za hranicí přípustnosti. Súpálení dopisu, neumožnění zavolat si o pomoc. Z mého pohledu na hranici trestnosti. Naprosto bych to neakceptoval. Ostře bych se vymezil. Velmi rpavděpodobně chtěl zpátky peníze a odškodné pro dceru. Uvažoval o právníkovy a případné žalobě.
V každém případě bych napsal pravdivou recenzi a zveřejnil ji tak, aby byla dohledatelná při hledání tábora. Dcery je mi líto. |
| Martina, syn 2003 | 120774 |
|
|
5.8.2016 14:14:18
Já jsem s nimi tenkrát mluvila, snažila jsem se říct svůj pohled na věc - syn to měl v té době prostě těžší, byl na mě hodně fixovaný a základem toho jak to zlomit, bylo, že to zkusí a když to nejde, tak má šanci to příště zkusit zase - a hlavně měl moje SLOVO, že stačí zavolat a jede domů... Bylo mu šest!!
Naprosto to ignorovali, zřejmě i ve mě viděli hyperprotektivní matku, rozhodnutí, že si to stejně udělají po svém a zocelí ho sami... Když jsem s nimi mluvila i po táboře, měla jsem z toho tak strašně špatný pocit, nešlo s nimi diskutovat (ani mě z pozice dospělého), jiný názor se prostě nepřipouštěl... Zpětně jsem byla opravdu ráda, že jsem dala na svou intuici a prostě pro něj dojela... A že i přes jejich "výhružky" - jak bude další roky v kolektivu vyřízený - je z něj super kluk, co si je schopen spoustu věcí sám vyřídit, má spoustu kamarádů a je ok... Já tenkrát jezdila s Brontosaurem, takže jsem měla Skauty jako takovou "záruku kvality" - hodně jsem poté změnila názor... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.