| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

(?)
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 8196  [Dalších 6526 >>]
Ráchel, 3 děti 76748
8.7.2016 20:56:29
my fakt apelujeme, aby nedávali sladkosti, protože ve stanech jsou myši. já teda jako jediná ve stanu myši nemívám, asi protože tam se mnou bydlí pes ~:-D
děti si ale můžou nějaké sladkosti koupit v táborovém "obchůdků" za vydělané bodíky
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
8.7.2016 20:54:40
Od nás z tábora se jezdilo na poštu každý den, nikdo nám nic nevozil.
Monika 123907
8.7.2016 20:50:09
Mně by jako dítěti vadilo, kdyby rodiče odmítali respektovat (ve věci dopisů, návštěv a pod.) má přání, ke kterým jsem došla třeba po zkušenosti z předchozího roku. To se nikdy nestalo. Když poprvé nepřijeli na návštěvu (nevěděli, že oficiální zákaz neoficiálně nikdo nedodržuje a nevadí to), tak příště už přijeli i s dobrotami. Dopisy psali přiměřeně, cca jako ostatní, tuším, že jsem dostala od nich za 2 týdny asi 2 plus po jednom pohledu od každé babičky. Mně do psaní nenutili, ale já dobrovolně napsala pohledy kde komu hned 2. den tábora a pak třeba ještě 1 dopis našim s tím, ať informují babičky (všichni jsme bydleli v jednom městě). Víc nikdo nepožadoval. Že by někomu chodily balíky, si vůbec nepamatuju, naši mi jednou na moji žádost vložili do obálky asi 20 korun (původně přidělené kapesné jsem z velké zčásti velkoryse utratila za pohledy a známky :-)). "Hmotné dary" se vozily osobně, případně rodiče, co nejeli na návštěvu, poslali alespoň balíček po rodičích jiných, o obsah jsme se většinou dělili (ve skupinách kamarádů, dobrovolně). Dřepy ani nic jiného jsme za dopisy nedělali, ale je fakt, že se pošta rozdávala veřejně při nástupu, což moc nechápu proč, dneska mi to přijde celkem divné a zbytečné ...
Lída+2 28136
8.7.2016 20:48:41
MÍŠA&FÍK, jj když byli kluci malý, tak taky....pohledy s tímto....byli nadšený.....

Nyní by se mi hodil pohled s kolem, nebo s nějakým cyklistou.....no už jsem aspoń sepsala do dopisu 7. etap Tour.....pravda je, že se na to nechá koukat.:-) Ty záběry z hora jsou dokonalé, tak to není ani oběť na to koukat a spíš zábava.
Dneska jsem teda byla docela v šoku, když na ně spadla ta brána a ten jeden se nezvedal.
Monika 123907
8.7.2016 20:43:02
Na táboře, kde jsem byla po 1., 2. a 3. třídě (velký podnikový tábor) byly každý rok vši - objeveno vždy po návštěvě "cizího" tábora za účelem sportovního soutěžení (říkalo se, že je máme "od těch dětí tam", ale podle mě to nebylo možné, nedostali jsme se s nimi do žádného úzkého kontaktu, ale asi se nechtělo mluvit o tom, že by vši přitáhl a roznosil někdo z "místních" dětí). Vždycky nás všechny myli "psím šamponem" (i ty, co jim vši nenašli, ani možná u všech nehledali, to se nepamatuju), ale nikdy nikoho (v 80. letech) nestříhali. Další roky jsem jezdila na tábor od školy, tam se vši neřešily, asi pro jistotu nikdo žádné nehledal ~;)
TiNiWiNi 109646
8.7.2016 20:35:13
Ja jsem chtela po rodicich, aby poslali penize, ten dopis je pamatecny. Ja posilam 1x balik, asi 3-4 dopisy, ty pisu na pocitaci a vkladam do textu fotky nasich kocek.
Ráchel, 3 děti 76748
8.7.2016 20:30:18
tak asi pošťák jezdil až přímo do tábora i s balíky. já musela kvůli balíkům jako vedoucí několikrát projít děsnou byrokracií na poště, protože jsem vlastně nebyla oprávněna je převzít
Ráchel, 3 děti 76748
8.7.2016 20:29:10
dřepy dáváme za sprostá slova apod., nikoliv za dopisy. to je ostudné.
u nás se rozdávání dopisů řeší tak, že se nerozdávají při nástupu hromadně, ale jednotlivě se třeba při poledňáku obejdou děti, takže to není tak zřejmé, že někomu došlo hodně dopisů a někomu málo
Kafe 134466
8.7.2016 20:27:42
Nenavštěvujeme a ani nevím o nikom, kdo by to snad dělal.
MÍŠA&FÍK 38466
8.7.2016 20:26:33
Se mnou byla na jednom táboře holčina a ta měla taky ohromně dlouhý vlasy.
Vždycky si je večer rozčesala, zapletla do copu a šla spát.
Měla u sebe telefonní číslo - kontakt na rodiče, kam se muselo volat,kdyby se snad na táboře objevily vši , nebo by ji prostě z nějakého důvodu chtěli ostříhat, což bylo nepřípustné.
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 8196  [Dalších 6526 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.