| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.7.2016 13:22:30
Bouřka, tak máš špatně vybraný tábor......mš ho tu před 12 lety doporučil někdo z rodiny, bohužel netuším kdo.....
A posílat dítě s tím,, že ho tam někdo potrápí, že se mu tam děje kdoví co, tak snad lepší ho vůbec nikam neposílat. A o co ti jde, narušit příjezdem oddílu odpoledne, jo taky jsme loni byl pro syna, kvůli závodům, ale proběhlo to tak, že jsme si pro něj šli k rybníku, byli ochotný, tam se synem počkat, ale proč.....místo koupání....stejně si vše nechával v táboře, takže si vzal na koupání jen spacák navíc a bylo. Když jsme ho tam vrátili, jeho oddíl tam ani nebyl. Musel si na něj počkat do večera. Tak si hrál s maličkýma benjamínkama. A dokážeš si představit, že během večera zavolá 80rodičů, s každým někdo poklábosí 5 minut.....to je prostě nemyslitelný...... A když zavoláš dítěti, neumožníš mu zvyknout si bez rodičů....protože to každý den srazíš zvykání na 0. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.7.2016 13:15:27
jentakj, já třeba když kouknu na počasí tak vím, že syn mladší vyráží určitě zítra z tábora a budou spát venku pod širákem několik nocí a jídlo část ponesou a část jim někdo někam přiblíží autem...a vrátí se asi až v pondělí zpět do tábora .....obědy a večeře, něco z toho si budou vařit sami......a vím, že v případě bouřky proběhne evakuace.....z místa spaní.
Stalo se staršímu asi v šesté- sedmé třídě. Dostali je do tábora do jídelny, zatopili jim v krbu a do rána jim topili....vyprali je a usušili....a odpolední klid jim dali na celé odpoledne. Spali všichni až do 16-17hodin. ![]() prostě to těm na tomhle se mi líbí ten přistup, že ať je ti 6 nebo 16let, zábavu tam mají všichni a vrací se jim...... |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.7.2016 13:09:34
Laime , vozí se to na 8hodinu přímo na poštu. Takže druhý den je to doma.
A když pošlu doporučený dopis tak je taky druhý den na místě. A není pravda, že se nic nedovíš....dovíš, když přijedeš pro dítko na tábor, než Ti ho najdou, dovíš se toho spoustu...... Při předání mi třeba vedoucí dával smutně do ruky tašku s botama a říkal: máte můj obdiv já mu to sice přebalil, ale nedostal jsem to tam(....prý pro něj syn došel, že mu to tam nejde dát a přitom to tam bylo...tak jsme se zasmály a od té doby si ty boty 46 vozí extra v takové té tašce na boty na sjezdovky )No humorné to bylo, protože si dělali legraci syn a vedoucí, že ty obr boty prostě neumí nikdo zabalit....a potřebuje pomoci, když to roky před tím dával sám.... ![]() |
| quovadis | 77315 |
|
|
8.7.2016 13:00:50
Já tam mail taky nemam
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
8.7.2016 12:58:59
Jela bych. Po svých zkušenostech z táborů a podobných akcí, pokud někdy vůbec někam nějaké dítě pošlu, tak jedině tam, kde mu budu moct volat a kam budu moct zajet. Tábor, který to nedovoluje, je pro mě apriori nedůvěryhodný. V nějakém lítostění problém nevidím, poslala bych jen dítě, které by o to samo stálo, takže nepředpokládám, že by mu kontakt dělal problém. Nějaké dopisy nevyřeší nic
, kolikrát je problém vytáhnout z dítěte, kde je problém i při osobním hovoru, kdy člověk tuší, že se něco děje a dítě má problém to říct, třeba protože se stydí nebo má strach. Spoléhat se na vedoucí mi přijde mimo - ve 2 mých nejhorších zkušenostech v jednom případě nic nepoznali a v tom druhém byli ten hlavní problém právě oni. |
| quovadis | 77315 |
|
|
8.7.2016 12:56:53
Tvůj pod Nickem funguje?
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.7.2016 12:52:33
jentakj ,
taky super zážitky..... Opravdu rodiče někdy zlobí a jsou nenapravitelný!!!! A nejhorší, že s nima rok od roku je horší domluva. Jo a nevím jak letos, ale naštěstí chatky pubošů jsou bez elektriky a na WC se pouštěla elektrika jen na pár hodin denně. (takže za mě geniální řešení) Mobily byli , že nesmí být a začal se tam po nich vozit nějaký tatínek právník. Tak tam jsou jako, že je nedoporučují. Tatínek měl problém i s tím, že tam jsou holínky nutné a s !!!!.....(jo to se tam objevilo asi před 8lety, kdy 14dní pršelo denně a starší oddíl strávil tábor se sekerou a chodili na chvojí a pokládali to na bahno, kaluže, když jsme pro ně přijeli, tak to tam vonělo jak na pile) To taky nepochopím jak někdo nemůže nedat holínky nebo aspoň goratexboty na tábor. A to snad tam mají pár kusů na půjčení. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
8.7.2016 12:43:50
"vubec dnes nezavidim vedoucim ten "zajem" rodicu"
Také jim to nezávidím. Mám za sebou léta třítýdenních táborů v roli dítěte i v roli vedoucího, bez mobilů, bez internetu, vždycky všechno proběhlo v pořádku, žádné drama jsem nikdy nezažila. V dnešní situaci bych na to neměla nervy. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.7.2016 12:43:24
Laime, rodiče co neprudí každý den, mají vedoucí nejraději. přece jen se nám tam o ně starají a kdyby jim každý volal, tak ta péče a hry váznou....
|
| quovadis | 77315 |
|
|
8.7.2016 12:42:20
Mandelinko, mužů ti napsat na mail? Jsem z diskuse 7.7.1983... chtela bych s tebou něco rozebrat, pokud mohu.....napíšeš mail?
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.