| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 8196  [Dalších 7516 >>]
Federika 14090
24.7.2019 13:49:30
Tábory jsem milovala, jezdila jsem od pěti let, někdy i dvakrát o prázdninách
Všechny moje děti jezdí taky od pěti let, každý rok, dobrovolně a vždycky se moc těší.
Proč děti jezdí na tábory, když se jim tam nelíbí? U nás je to za odměnu.
šipková 141493
24.7.2019 13:45:42
V souvislosti s předchozím tématem mě zajímá, jestli jste v dětství jezdili rádi na tábory nebo jestli tam rády jezdí vaše děti. Nemyslím tábory od sportovních oddílů nebo skautu, kam jezdí děti s kamarády z oddílu.
Neznám totiž moc lidí ve věku 30-50 let, kterým by se v dětství na táborech líbilo.
kachna_ 144932
24.7.2019 10:14:37
Nebaví mě to, optimum je podle mě 1 týdně (měla jsem to tak už jako dítě v kombinaci s maminkou, která mi posílala pohledy skoro každý den, páč to někde četla). Děti je vyžadují častěji, tak posílám dvakrát týdně. Docela mě to baví s aplikací od české pošty.
Balíček možná letos pošlu té, co jela na tři týdny.
daba+holčička 55689
23.7.2019 19:05:13
NA týdení soustředění nepíšu, je tam mezi svýma, má mobil, je tam bufet.NA tábor píšu cca 1 dopis za týden, dávám do něj placatou žvejku :)A čekám, že mě taky napíše, protože mobil nemá.
Ráchel, 3 děti 76748
23.7.2019 18:42:59
balíčky neposílám, převzetí dělá akorát problémy vedoucím, ale pohledy jsem minulý týden posílala i svému 14tiletému a 18tiletému :-) ten starší to vyloženě vyžaduje ~:-D
Valoria 98559
23.7.2019 15:47:39
detem na tabor na 14 dni pohled poslu kazdemu tri, dostanou i od babicek po jednom. Myslim ze to staci, balicky neposilam pravidelne, ale loni jsem poslala kazdemu casopis s hrackou a nejaky bonbony. Mely radost.
libik 142094
23.7.2019 13:26:03
S pohledy učitelkám je to výborný nápad, když jedou mrňata~x~
Latté 157222
23.7.2019 13:24:20
Taj, no u nás taky tak. Na školku v přírodě jsem dávala dle požadavku učitelek před odjezdem pár napsaných pohledů, které tam pak postupně dítěti dávaly - už tehdy mi to připadalo zbytečné a praštěné a mládě to taky nevyžadovalo a určitě by to vydržel i bez nich,ale budiž, ve škole na ŠvP jsem pak už nic takového nepraktikovala a valná většina rodičů taky ne,v pozdějších třídách (3.-5.tř)už vůbec nikdo. Jak píšu s táborem zatím nemám zkušenosti, ale samotnou by mě tahle možnost absolutně vůbec nenapadla něco psát nebo posílat, takže mě to zarazilo, že to vůbec zmiňují v pokynech a zajímalo mě, jak to tedy chodí. Udivuje mě, že to tedy zvykem relativně často je...no, tak pokud to mládě vysloveně nazakáže, tak možná pošlu jeden pohled, aby tedy případně nebyl jediný, kdo nic nedostane a nepadla na něj nějaká chmura (což si myslím, že u něj naprosto ale nehrozí), balíček posílat nehodlám ani náhodou.
Dík všem za názory.
Sam01 129844
23.7.2019 13:22:05
Mám synovce,který jezdí každý rok na letní dětský tábor. Je mu 12 let. Každý rok, mu místo pohledů posílám balíček dobrot. Nikdy si nestěžoval. Naopak je rád. Pohledy dostane od rodičů a babiček. Od nás má ten balíček. To co dostal z domova už dávno snědl,tak mu nějaká ta dobrota určitě přijde vhod.
Když jsem měla malé děti,tak jezdily na švp. Pohledy se dávaly učitelkám,které je rozdávaly podle očíslování. Nestalo se tak nikdy,že by někdo měl pohledů pět a někdo žádný. Do balíčku s oblečením na každý den jsem jim dala nějakou drobnost,která je potěšila. Navíc na ty pohledy místo známky jsem jim přilepila třeba žvejku nebo bonbón. Dodnes mám ty pohledy schované a na skoro všech jsou stále ty zabalené dobroty. :-D Holt moje děti vždycky spíš byly na dobrý stejk,než na to sladké.
1kulička 119729
23.7.2019 13:20:08
Naši mi moc nepsali a když, tak jen "hezký pozdrav posílají...." a bylo mi to celkem líto. Hlavně protože ostatní děti dostávaly i dlouhé dopisy a sem tam i balíček (za nás se jezdilo na 3 týdny). A super pak bylo, když jsem zůstala u autobusu poslední...
Máma mi pak říkala, že jim to nejprve bylo zakazováno, že jsou děti smutné...někdy ale i vyčítáno a prý ji jedna ředitelka i vynadala, že musela pohled napsat sama. ~d~
Když byly moje děti poprvé, tak jsem jim psala i zábavné úkoly včetně obrázků k vybarvení (měly to rády), ale později jsem psala taky spíš řídce, ale nejezdily na 3 týdny, vždy na týden nebo 10 dní. když jsem toho měla hodně v práci, tak jsem posílala online pohledy s fotkou našeho kocoura apod. Balíčky teda nikdy, sladkosti jsme nechávali u vedoucích.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 8196  [Dalších 7516 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.