Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Valoria | 98559 |
|
12.2.2018 10:07:37
Podle me jen zkousi co si muze k tobe dovolit, zvlast kdyz se pak vraci nadseny a se spousty zazitku. ja bych ho poslala, s tim ze proste nemuze byt doma sam tak dlouho a ze ja musim chodit do prace.
|
| Dana | 143148 |
|
|
12.2.2018 10:07:15
Také jsem nechtěla jezdit na tábory, ale musela jsem. Matka byla sama, babička stará, tak co se dalo dělat. Nějak jsem to dala, ale to se jezdilo ještě na tři neděle. Dnes jsou tábory krátké, tak je to pořád lepší, než když se bude sám doma nudit a sedět u počítače. Málokteré dítě se těší na tábor. Většině dětí se tam nechce. Záleží také na míře toho nechtění. Pokud vidím, že je to vyložený nesportovní introvert, který má jet na tábor, kde nikoho nezná a hrozně stojí o to, aby tam nemusel. Tak bych ho tam nenutila.
|
| januska.1 | 87418 |
|
|
12.2.2018 10:00:44
Napsala jsem po domluve se synem.Treba by dal prednost primestskemu taboru,sel by domluvit pobyt u kamarada,babicka by prodlouzila hlidani.Zkusit jeste dalsi moznosti a domluvu se synem.
|
| neznámá | 91073 |
|
12.2.2018 9:53:03
Počítám, že po pár dnech pro něj jedeme a bude to na popud vedoucích.
![]() Ale těch pár dní odpočinku nám za to stojí. On je fakt na zabití, kombinace poruch a blbé povahy, ani babičky už ho nechtějí. ![]() Další možnost už je jen nějaký ústav. ![]() ![]() |
| Adelinkaa 1 dítě. | 75195 |
|
|
12.2.2018 9:50:17
Tábory a veškeré kolektivní akce jsem ve škole nenáviděla, ať na ZŠ nebo na SŠ, naštěstí jsem byla na táboře jen jednou...hrůza, holčičí i ženské kolektivy mě děsí dodnes, ženské kroužky, někonečné drby, kdo je jiný je divný neee...naštěstí to nebyla nutnost, protože jsem jezdila na celé prázdniny se ségrou k babi na vesnici, knihy, lavička ve stínu..ideál,..můj přítel zase tábory miloval právě kvůli kolektivu..takže každý jsme nějaký, já bych ho nenutila, u mě to bylo mučení zaživa.
|
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
12.2.2018 9:49:03
Ty bys děti nenutila, a staší Ti jede z donucení
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| neznámá | 91073 |
|
12.2.2018 9:46:18
"Naše děti na tábory jezdí bez mobilu ( není tam signál) a je to fajn."
![]() ![]() ![]() A když plácnu já nějakou podobnou hlášku, dostanu kartáč a jsem tu za krkavčí matku. ![]() |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
12.2.2018 9:45:59
Lorax, a umíš si představit situaci: máma samoživitelka, rodiče po smrti - a co s klukem o prázdninách??? Když si vezme neplacené volno, může v září dostat padáka. Nehledě na to, kdo je asi bude ty dva měsíce živit...
Já bych se mu situaci snažila vysvětlit, já musím do práce, abych potom mohla být s Tebou. Sám být doma nemůžeš (klidně příslib, až Ti bude xx , budeš už doma sám..), není jiné řešení. Budou tam stejně staré děti, bude to fajn. Co vidím v okolí, děti netáborníků většinou též jezdit nechtějí... Není nutné mít připomínky, no jo tábor, já z toho mám trauma doteď... to dítě tohle vnímá jako informaci - máma měla trauma, já budu mít trauma.. |
| K_at | 121378 |
|
12.2.2018 8:41:54
Lelo, chapu te, ale pokud z 365 dni v roce, stravil 5 dni u pc, opravdu to bude tak straslivy? Ale jinak si myslim, ze vi, ze vahas. Nejsi si justa. Takze bych to probrala, vysvetlila a dal nediskutovala. Hlavne mu nerikej, ze kdyby neco.....
|
| K_at | 121378 |
|
12.2.2018 8:32:54
Zalezi na tom, v jakem stavu se vraci. Pokud vysmatej a veselej, vyjadrila bych ucast. Vysvetlila duvidy. Konec koncu, pokud by bylo zle, dojedete pro nej.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.