Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| neznámá | 91073 |
|
12.2.2018 8:21:54
My bydlime na samote, hromada kamaradu nehrozi.
Deti jsou po mamince samotari a zabavi se samy. ![]() |
| SleepWell | 151891 |
|
12.2.2018 8:18:15
neco jineho je dite, ktere ma hromadu kamaradu a cele dny travi venku a neco jineho je dite, ktere je schopne 2 mesice stravit od rana do noci s mobilem.
|
| neznámá | 91073 |
|
12.2.2018 7:57:37
Tak ony nejsou jen doma, ja vetsinou ani nevim, ze nejake deti mam, horkotezko je svolavam na jidlo.
Ja bych tabor nenutila. Taky jsem podobne akce nesnasela a stale nesnasim, moje deti po taborech taky netouzi. Popravde nechapu rizenou zabavu o prazdninach, pres rok je toho dost. Nase deti jsou nastvany i z dovolene, ktera vyjde na prazdniny, maji pocit kratkych prazdnin, preferuji dovolenou behem skolniho roku. ![]() Teda nejstarsi letos na jeden tabor jede a z donuceni, ovsem to delame pro sve dusevni zdravi, potrebujeme si od neho vsichni odpocinout, kdyby se jednalo o bezne dite, tak je doma, on je extrem. |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
12.2.2018 7:51:36
Víš, mně se dneska taky nechtělo jet v pět do práce, ale šéf velel pojedeš... je to hnus, co?
|
|
|
12.2.2018 7:49:57
Januska1 - no víš, ne každý si může vzít 8 týdnů volno z práce.. A ne každý má funční babičky... A ne každá máma dělá jen dopoledne.... a je toho víc..
Prostě někdy je nutné mít o dítě postaráno.. Rodiče musí v létě do práce, a dítě by mělo pochopit, že ono musí prostě na tábor... aby ho potom rodiče mohli vzít třeba k moři, nebo na Lipno... Ve školním věku už by toto pobrat měl. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
12.2.2018 7:39:20
januska.1, jenže né každý má funkční babičky, né každý má tolik dovolené....a vem si co lidí tu nenechává ještě 9leté dítko doma samotné. A co takto starých dětí si tu neumí uvařit ani to základní.....
Tak co chceš s takovým dítkem dělat? Né každý si ho může vzít do práce a nebo nepracuje z domu..... A navíc....sestřenice dcera nechtěla, dělala scény a nakonec se ptala,14dní po návratu, že by jela ještě na jeden.... ![]() Tohle je těžký..... Co když zakladatelky syn hraje na city.....a nebo zkouší co rodiče ustojí tímto způsobem? |
| januska.1 | 87418 |
|
|
12.2.2018 7:21:21
A co syn navrhuje za program? Chce na primestsky tabor? Pokud kazdy den chudak premlouva mamu,asi tam opravdu nechce.Prazdniny jsou pro deti a program by mel udelan s jejich spolupraci.Takove striktni pojedes a hotovo je hnus.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
12.2.2018 6:55:17
Tutenstein u nás jsou dva....jeden od DDM a druhý od bazénu....jediné co ej stejné třeba u toho bazénu....je od 8-11h výuka plavání. A v pátek potápění s lektorem....odpoledne jiná...
A DDM nabízí každý den něco jiného...., právě pro případ, že by tam dítko skončilo na celé prázdniny. Zrovna kluci zjistili , že o jarních prázdninách je od DDM jeden den zájezd na letiště , byli kdysi dávno, vrátili se nadšený....prý by jali zase..... A jde vybrat jednotlivé dny v DDM, nemusí se brát celý týden. ZA to v bazénu se o to strhne skoro rvačka v 7h to začnou prodávat někdy duben, březen a v 8h je to rozebrané..... |
|
|
12.2.2018 6:51:16
Mám děti pravý opak, tak se mi to bude kecat...
Za mne by jel. Představa, že osm hodin denně (doba, co jsem v práci) čumí do PC by mne dohnala k tomu, že by jel. Copak nemá žádné kamarády, partu? Kohokoliv, s kým by jel? Prostě spiklence.. |
| kreditka | 85904 |
|
|
12.2.2018 6:48:34
Řekla bych že to zrušit nejde takže jet musí, ale pokud se mu tam nebude líbit zátok jet nemusí
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.