| Fren | 117315 |
|
4.5.2014 11:47:49
ježíš,bojím,bojím,na mě jde děs,když tohle čtu - v noci kdesi lítat a nevědět ani,komu případně poděkovat za "přeshubu",pokud by to ovšem nebyla rovnou totálka s dohledáváním DNA.
![]() |
| Zufi. | 52220 |
|
|
4.5.2014 11:38:30
Já zhubla za rok 16 kg a držím se stále, ale moji metodu nedoporučuji (stres)
. |
| Kapradina | 34186 |
|
|
4.5.2014 11:26:50
Zerat,
tak samozřejmě, každý si musí vysledovat na co mu tělo "funguje", ale bez nějakých změn nejen v jídelníčku a v pohybu to prostě "samo" nepůjde. Ovesná kaše k snídani je taky fajn - mě stačí opravdu z hrstě vloček + čerstvé ovoce. Když chci hubnout nebudu jíst megaporce no. A kousek bábovky k snídani si taky dám, ale zase střídmost především - ne 5 kousků. ![]() |
| zerat | 18305 |
|
|
4.5.2014 11:05:40
Kapradino, zakladatelka musí vysledovat, co jí bude vyhovovat. Mně třeba mnohem víc vyhovuje ráno když už sacharidy, tak ovesná kaše, protože po ní dlouho vydržím najedená. Dopolední svačina - ovoce -já mám např. 200g ovoce. Odpoledne ke svačině mi vyhovuje hlavě v létě nanuk (Mrož či Míša), v zimě spíše tvarohový dezert. U mě nejde jíst sacharidy jen dopoledne - tělo je totiž potřebuje i odpoledne - minimálně moje. Zase třeba ráno mi vyhovuje více slaná snídaně... Jinak já třeba nevynechávám pečivo, protože ho mám ráda a vím, že dlouhodobě bych prostě nevydržela jíst jen jeden rohlík denně, takže klidně si dám k snídani i bábovku či cokoliv, co upeču pro rodinu sladkého. A jinak jsem taky už slyšela, že je pověra, že by celozrnné pečivo vedlo k hubnutí je to zase jen o množství. Když si dám bílé a jen jeden rohlík a k tomu více zeleniny, tak mi to projde úplně stejně jako 1 rohlík celozrnný a méně zeleniny... Fakt si musí zakladatelka promyslet, co zvládne a vyzkoušet - po prvním týdnu uvidí, jestli to funguje.
Já mám kupř. jídlo fakt ráda, takže nebyla cesta odříct si kompletně sladkosti, pečivo, jíst diety, nedopřávat si tu a tam nějaký "hříšek" - ono to ani není potřeba - fakt to chce jen rozumně vyladit stravování, pohyb. Kolegyně v práci třeba nevěřily, že hubnu když viděly porce, které jsem jedla - třeba těch 200g ovoce je hezká porce... a přitom jsem fakt hubnula jako na drátkách Jo a třeba já taky už vím, že když více spím, tak fakt nepřibírám ![]() |
| Kopule | 141642 |
|
|
4.5.2014 10:59:42
dobrá je i tahle
http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ&list=TLnMYgaOX3qqCuBn4KblrnVyG2QOo54Rj9 |
| zerat | 18305 |
|
|
4.5.2014 10:59:01
Mystiku, při běhu si kolena ničí člověk výrazně víc, protože jsou tam dopady - kolo se doporučuje dnes kdekomu - říkají, že dnes může jezdit do kopců opravdu i stařenka - v době přehazovaček, kdy člověk i kopce vyjíždí na lehoučký převod nehrozí, že by vyletěla čéška. Zkrátka jasně každý jednostranný pohyb ubližuje, ale běh s nadváhou je opravdu likvidace kloubů i v sebelepším obutí - právě snad jen běh v trávě neškodí, ale kdo má zase možnost naběhat hubnoucí kilometry po trávě?
![]() |
| Kapradina | 34186 |
|
|
4.5.2014 10:58:02
Budu jen opakovat, co už zaznělo přede mnou. Hubnout musíš začít v hlavě - hubněš pro sebe, takže žádné výmluvy - ty jsou možná dobrý pro okolí, proč něco nejde, ale sebe neoblafneš.
![]() Změna jídelníčku je nutná. A zmenšit porce taky. Když vidím, co dokáže sníst někdo k obědu, tak to já mám na celý den. ![]() Ráno sacharidy, svačina ovoce, lehký oběd, svačina zelenina, večeře bílkoviny + zelenina. Vynechat úplně pečivo z bílé mouky, pečivo jen velmi omezeně celozrnné (ráno) - stačí jeden rohlík ne 4. ![]() Nejsem žádný odborník na výživu, ale na mě tohle funguje. 30 kg je "práce" tak na rok. Držím palce a nevymlouvat se na čas a kojení a hlídání a já už nevím co ... |
| Kopule | 141642 |
|
|
4.5.2014 10:56:43
Mám to podobně - po dětech 24 kg a před tím 10 kg nadváha. Jak já bych chtěla zhubnout na stovku. Jenže denně vařím dvě teplá jídla, pravidelně peču a tak ráda jím...
Dukanova dieta i přijde docela náročná a přiznejme si - drahá. |
| M_ | 124075 |
|
4.5.2014 10:55:20
Běh je fajn, ale hrozně se po něm hubne. Během tréninků a závodů co jsem měl od začáku roku jsem zhubl přes 5 kg. Už je po závodech, tak jsem pověsil pro tento rok běhání na hřebík a raději začnu zase posilovat.
|
| Jarmilka. | 136465 |
|
|
4.5.2014 10:46:26
Holky i při této nadváze dost zhubly na cvičení s Jill, děláš jen to, co zvládneš, je 30 day shred, ale i jiné jako kardio a tak, vše na YouTube. (Jillian Michaels). Bohužel bez úpravy jídelníčku to nepůjde, doporučuji kalkulačku kalorií a nějakou dobu počítat kalorie a vážit si jídlo, abys vychytala, kde děláš největší chyby a ty pak eliminovat, za dva měsíce počítání už budeš celkem orientovaná, co má příliš sacharidů a co tuků.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.