Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Brunhilda | 29897 |
|
|
19.9.2017 21:43:47
Ahoj!
Leni, super hříbkový úlovek. My jsme letos byli pouze dvakrát nebo třikrát, z toho jen jednou si zahoubařili a kdoví, kdy se zase dostaneme. Ale aspoň jednou , loni a předloni nebylo nic.Boule nic moc, to máš kvůli tý noze? Lidu, měla jsi se zastavit! Přišla bys na hospitaci . Mohla bych děti strašit, že na ně přišla inspekce . |
| LenkaVa | 28901 |
|
19.9.2017 21:02:36
Tak jo, rostou ...
Přinesla jsem moc pěkné malé hřiby + asi 30 malých praváků. Babek bych mohla přinést tisíce, kdybych chtěla. |
| LenkaVa | 28901 |
|
19.9.2017 8:13:11
Ahoj.
Dneska to hodlám zjistit. Už aby byla jedna a já mohla do lesa. Oni by i rostly, ale je tady moc lidí na tak malý les. U nás se to začíná stabilizovat. Mládě chodí jeden týden praxe, jeden škola ........... vstává v pět a v šest ......... to se mu nelíbí vůbec, ale nic s tím neudělá. Konečně má průkazky, tak nemusím řešit drobné. Andu v pohodě, Lucka začíná příští týden a ten její jde taky konečně do práce. Já byla u doktora. Nic se nezměnilo, mám přijít 2.2. Jen teď mám tedy příšernou bouli, protože jsem se potkala s barákem a on vyhrál. Njn. Asi už to lepší nebude. |
| lipoo | 47870 |
|
|
18.9.2017 23:24:21
ahojte...jo,u nás to samé...puberta hadra
![]() ![]() ![]() ..drzý je to...chodí to spat v jednu ráno ![]() ![]() ..ale už jsem rezignovala,mám jen jedny nervy.Ale někdy si říkám,že je to asi chyba...ale já ho prostě nedonutím.Leni-rostou u vás?u nás už moc né :-( a ještě jsem něco chtěla Káji a nevím co...a Bruni taky..jo,Bruni-já bych šla k mudr pro potvrzení bez dítka....náš teda taky nechce vydávat,že omlouvají rodiče,ale kdyby to škola vyžadovala,tak bych tam šla bez dítka a řekla,že je marod a že potřebuju papír...on přímo "nesnáší",když tam dojdeš "zbytečně"...má i papír v čekárně,že nemá smysl chodit hned,když dítko omarodí....prostě ze dva dny počkat a když se nelepší nebo se změní příznaky,tak dojit.... Dneska jsem byla v Praze,doprovodit ségra,letí za dcerou..tak jsme si udělaly výlet.Škoda Bruni,že už pracuješ ![]() jo Káji-Nataška..doteď si pamatuju,jak nás tady Nataška navštívila..to byla aspoň sranda |
| LenkaVa | 28901 |
|
10.9.2017 11:28:48
Jj Olda bude největší ořech.
Taky to zvládneš. Oni z toho nakonec vyrostou. Každý svého štěstí strůjce. Asi se chtějí flákat, společnost tomu nahrává. Můj postoj není důležitý, oni tady budou žít. |
| kajaN | 28973 |
|
|
10.9.2017 11:19:07
No já vím, musíme vydržet a doufat a věřit
Ty už máš před sebou jen cca 3 rpoky s Oldou. To dáš![]() Ale někdy je to fakt na palici. O to víc s mladou...tam je to asi nejtěžší a ...bude asi hůř Stane se ze mně a bude mi všechno fuk![]() No ale nakonec, máme co jsme chtěli ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
10.9.2017 10:34:04
Ahoj Kájo.
Jj, stádo bezďáků by se u nás najedlo. Zklamání mne provází celým jejím dospíváním. Nestačím se divit, co všechno je možné. Andu už se skoro rovná, ale Olda je v plnném proudu puberty a stojí to za to. Fakt výživné. |
| kajaN | 28973 |
|
|
10.9.2017 10:26:04
Ahoj holky,
Leni vy jste fakt jak vývařovna U nás se teda taky jí fest, ale na vás asi nemáme.U nás dětský doktor taky odmítá dávat potvrzení. Tak tam s běžnými virózami ani nechodíme a když je to nutný, omlouváme sami. Bruni, ty to zvládneš. Já bych teda matiku učit nezvládla, byla jsem ráda, že jsem jí nějak zvládla sama ![]() Jinak jsem dnes vytočená a zklamaná a já nevím co ještě...opět něco řešíme s mladou...nějak mi ubývají síly. Nataška včera odjela na kolej a večer telefon, jestli doma není peněženka i se všemi doklady...no samo že není.... ...to je furt něco...myslím, že jednou ztratí i hlavu...no je dospělej, nemělo by mě to žrát, je to jeho problém, ale stejně mě to štve. je to pořád dokola... |
| LenkaVa | 28901 |
|
9.9.2017 22:47:25
Ještě k té škole ........
Myslela jsem, že místní základku v nefunkčnosti webu nemůže nikdo překonat, ale ta Oldova škola bude podobná. Kde nic, tu nic ......... o e-mailech ani nemluvím. Trochu jsem na to spoléhala, ale napíší ani řádku. Ani učebnice, ani jiné pomůcky, ani adapťák ...... velké virtuální NIC. |
| LenkaVa | 28901 |
|
9.9.2017 22:44:43
Ahoj Bruni.
Tak snad to nějak zvládneš. No snad, ty to zvládneš určitě. Jsi šikula. Holka to určitě od tebe bude chápat, tak pětka nebude třeba. U nás doktorka odmítá dávat jakákoli potvrzení, takže by to byl boj. Říká, že od omlouvání jsou rodiče. Nevím, jestli bych ji přinutila. Uvidím jak to bude u Oldy vypadat. Mají týden školu, týden praxi. Škola asi dobrý, ale na praxe nevím. Naštěstí nebývá nikdo z nich nemocný. Hned v pondělí jde někam "škrábat brambory" ............ už teď se bojí. Já od odpoledne vařím a pořád tady nic není. Udělala jsem držťkovou polévku, mladí si poručili lasagne ( s těmi bylo tedy největší s*aní ), vajíčkový salát a upekla jsem 2 masové a 2 jablečné štrůdly. Je hotová sekaná v lednici jen ji upéct a na ostatní kašlu, až zítra. Pomlela jsem 3 kg masa, tak to zpracuji ještě zítra zbytek do gulášovky a bude to. Zase nikde nic. Já nevím kam to ty děti dávají. A to ještě Lucinka dělala kolem páté krupičnou kaši ze 3 litrů mléka. Njn. Jednou mně sežerou. Zítra bych chtěla na chvilku do lesa, ale nevím jestli to půjde, protože musíme přeskládat kousek střechy, protože se nám dostal pod tašky vítr a teče sem. Já to tedy dělat nebudu, ale takové to podej / podrž ....... uvidím. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.