| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 126599  [Dalších 125949 >>]
Brunhilda 29897
19.9.2017 21:43:47
Ahoj!

Leni, super hříbkový úlovek. My jsme letos byli pouze dvakrát nebo třikrát, z toho jen jednou si zahoubařili a kdoví, kdy se zase dostaneme. Ale aspoň jednou :-), loni a předloni nebylo nic.
Boule nic moc, to máš kvůli tý noze?

Lidu,
měla jsi se zastavit! Přišla bys na hospitaci ~t~. Mohla bych děti strašit, že na ně přišla inspekce ~j~.

LenkaVa 28901
19.9.2017 21:02:36
Tak jo, rostou ...

Přinesla jsem moc pěkné malé hřiby + asi 30 malých praváků.

Babek bych mohla přinést tisíce, kdybych chtěla.
LenkaVa 28901
19.9.2017 8:13:11
Ahoj.

Dneska to hodlám zjistit.
Už aby byla jedna a já mohla do lesa.
Oni by i rostly, ale je tady moc lidí na tak malý les.

U nás se to začíná stabilizovat.
Mládě chodí jeden týden praxe, jeden škola ........... vstává v pět a v šest ......... to se mu nelíbí vůbec, ale nic s tím neudělá.
Konečně má průkazky, tak nemusím řešit drobné.
Andu v pohodě, Lucka začíná příští týden a ten její jde taky konečně do práce.

Já byla u doktora.
Nic se nezměnilo, mám přijít 2.2.
Jen teď mám tedy příšernou bouli, protože jsem se potkala s barákem a on vyhrál.
Njn. Asi už to lepší nebude.
lipoo 47870
18.9.2017 23:24:21
ahojte...jo,u nás to samé...puberta hadra ~o~~o~~q~~q~..drzý je to...chodí to spat v jednu ráno ~q~~q~~q~..ale už jsem rezignovala,mám jen jedny nervy.Ale někdy si říkám,že je to asi chyba...ale já ho prostě nedonutím.
Leni-rostou u vás?u nás už moc né :-(
a ještě jsem něco chtěla Káji a nevím co...a Bruni taky..jo,Bruni-já bych šla k mudr pro potvrzení bez dítka....náš teda taky nechce vydávat,že omlouvají rodiče,ale kdyby to škola vyžadovala,tak bych tam šla bez dítka a řekla,že je marod a že potřebuju papír...on přímo "nesnáší",když tam dojdeš "zbytečně"...má i papír v čekárně,že nemá smysl chodit hned,když dítko omarodí....prostě ze dva dny počkat a když se nelepší nebo se změní příznaky,tak dojit....
Dneska jsem byla v Praze,doprovodit ségra,letí za dcerou..tak jsme si udělaly výlet.Škoda Bruni,že už pracuješ ~:-D
jo Káji-Nataška..doteď si pamatuju,jak nás tady Nataška navštívila..to byla aspoň sranda :-)
LenkaVa 28901
10.9.2017 11:28:48
Jj Olda bude největší ořech.
Taky to zvládneš.
Oni z toho nakonec vyrostou.

Každý svého štěstí strůjce.

Asi se chtějí flákat, společnost tomu nahrává.

Můj postoj není důležitý, oni tady budou žít.
kajaN 28973
10.9.2017 11:19:07
No já vím, musíme vydržet a doufat a věřit~x~Ty už máš před sebou jen cca 3 rpoky s Oldou. To dáš~x~
Ale někdy je to fakt na palici. O to víc s mladou...tam je to asi nejtěžší a ...bude asi hůř~t~Stane se ze mně ~v~ a bude mi všechno fuk~t~
No ale nakonec, máme co jsme chtěli~t~
LenkaVa 28901
10.9.2017 10:34:04
Ahoj Kájo.

Jj, stádo bezďáků by se u nás najedlo.

Zklamání mne provází celým jejím dospíváním. Nestačím se divit, co všechno je možné.

Andu už se skoro rovná, ale Olda je v plnném proudu puberty a stojí to za to.
Fakt výživné.
kajaN 28973
10.9.2017 10:26:04
Ahoj holky,
Leni vy jste fakt jak vývařovna~a~U nás se teda taky jí fest, ale na vás asi nemáme.
U nás dětský doktor taky odmítá dávat potvrzení. Tak tam s běžnými virózami ani nechodíme a když je to nutný, omlouváme sami.
Bruni, ty to zvládneš. Já bych teda matiku učit nezvládla, byla jsem ráda, že jsem jí nějak zvládla sama~t~
Jinak jsem dnes vytočená a zklamaná a já nevím co ještě...opět něco řešíme s mladou...nějak mi ubývají síly.
Nataška včera odjela na kolej a večer telefon, jestli doma není peněženka i se všemi doklady...no samo že není....~o~...to je furt něco...myslím, že jednou ztratí i hlavu...no je dospělej, nemělo by mě to žrát, je to jeho problém, ale stejně mě to štve. je to pořád dokola...
LenkaVa 28901
9.9.2017 22:47:25
Ještě k té škole ........

Myslela jsem, že místní základku v nefunkčnosti webu nemůže nikdo překonat, ale ta Oldova škola bude podobná.
Kde nic, tu nic ......... o e-mailech ani nemluvím.

Trochu jsem na to spoléhala, ale napíší ani řádku.
Ani učebnice, ani jiné pomůcky, ani adapťák ...... velké virtuální NIC.
LenkaVa 28901
9.9.2017 22:44:43
Ahoj Bruni.
Tak snad to nějak zvládneš. No snad, ty to zvládneš určitě.
Jsi šikula. Holka to určitě od tebe bude chápat, tak pětka nebude třeba.

U nás doktorka odmítá dávat jakákoli potvrzení, takže by to byl boj.
Říká, že od omlouvání jsou rodiče. Nevím, jestli bych ji přinutila.

Uvidím jak to bude u Oldy vypadat.

Mají týden školu, týden praxi. Škola asi dobrý, ale na praxe nevím. Naštěstí nebývá nikdo z nich nemocný.

Hned v pondělí jde někam "škrábat brambory" ............ už teď se bojí.

Já od odpoledne vařím a pořád tady nic není.

Udělala jsem držťkovou polévku, mladí si poručili lasagne ( s těmi bylo tedy největší s*aní ), vajíčkový salát a upekla jsem 2 masové a 2 jablečné štrůdly.

Je hotová sekaná v lednici jen ji upéct a na ostatní kašlu, až zítra.

Pomlela jsem 3 kg masa, tak to zpracuji ještě zítra zbytek do gulášovky a bude to.
Zase nikde nic.

Já nevím kam to ty děti dávají.

A to ještě Lucinka dělala kolem páté krupičnou kaši ze 3 litrů mléka.

Njn. Jednou mně sežerou.

Zítra bych chtěla na chvilku do lesa, ale nevím jestli to půjde, protože musíme přeskládat kousek střechy, protože se nám dostal pod tašky vítr a teče sem.
Já to tedy dělat nebudu, ale takové to podej / podrž ....... uvidím.
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 126599  [Dalších 125949 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.