Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Brunhilda | 29897 |
|
|
9.9.2017 22:29:36
Leni, Jirka se s informacemi o trochu zlepšil, ale i tak se toho moc od něj nedozvíme. Naštěstí důležité info chodí ze školy mailem.
A zpřísňují se u nich nařízení, co se týče omluv při nepřítomnosti, protože velké písemky se začínají započítávat do bodů k maturitnímu výsledku. Takže když je někdo nemocný v den, kdy se píše test, musí donést razítko od doktora. Pak si může test napsat v náhradním termínu. Jinak má 0 bodů. Doufám, že J nebude nemocný, protože to je opruz. Doktorku máme kousek busem a pak ještě tak 15 min pěšky. Není to moc, ale už jsem jednou takhle s J u doktorky byla pro potvrzení (to byl nemocný po jarních prázdninách) a sama doktorka říkala, že mu moc neprospěje táhnout se v zimě s horečkou tam a zpět, když je to stejně jen nějaká viróza, na kterou mu nedá žádný léky. Kdyby ten den proležel v teple v posteli, byl by fit rychleji. Ale chápu zase i školu. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
9.9.2017 22:22:05
Ahoj holky,
to já nástup do školy řeším :-D. Letos mi dali matiku a mám jí víc hodin než angličtiny. Neučila jsem ji (tedy učila, dva měsíce po vysoký), takže to bude ze začátku trochu chaotický a dost práce, než se nějak zaběhnu. Ještě ani nemáme pracovní sešity s příklady, teprve se objednávaly a bylo mi řečeno, že mohou přijít až za dva týdny. Takže si budu muset zatím nějak poradit. V jedné třídě mám holčinu, co dělala teď na konci srpna reparát a je na tom špatně ve víc předmětech, tak snad nebudu muset dávat pětku :-(. |
| LenkaVa | 28901 |
|
6.9.2017 22:01:20
Jo, utíká to strašně rychle.
Už jsem minule přemýšlela jak celkem "Rodina" stárne. Když jsem sem začala chodit, tak všechny měly malé děti a teď ....... osazenstvo se celkem nezměnilo, tak už tady mají všechny velké děti ....... Stárneme spolu. |
| kajaN | 28973 |
|
|
6.9.2017 21:44:35
To je strašný když jsme se viděly poprvé, byly Oldovi 3 roky.
Neboj, on to zvládne, nestresuj se předem. Máš mít klid!!!! Taky nevím, co nás s mladou jednou čeká. Prostě budeme věřit a doufat |
| LenkaVa | 28901 |
|
6.9.2017 21:37:04
Budu doufat,ale puberta s ním mlátí fest.
Snad ....... Andula je v druháku na střední, Lucka bude začínat druhák na výšce. Ty dvě to snad zvládnou. Nejvíc mně děsí ty neinformace u Oldy. Z něho slovo nevytlučeš. Je prostě těžce free ..... |
| kajaN | 28973 |
|
|
6.9.2017 21:30:32
Leni asi je pravda, že změny škol se prožívají jinak. Snad ten Olda bude rozumnej a chytí se spíš lepších než grázlíků...ale v tohle může každý rodič jen doufat, moc toho neovlivníme.
Jsem nějak zaspala...andulka je na jaké škole? A Lucka?Ta dělala tu sociální ne? Vloni maturovala? nebo se pletu? Ty jo mám v tom nějakej brajgl, jak rostou |
| LenkaVa | 28901 |
|
6.9.2017 20:59:10
Ahoj Kájo.
To bude tím, že nikdo není v nové škole. Kdyby byl ještě Olda na základce, tak to taky neprožívám, ale ono tohle neznámo je děsné. Utřepe se to, určitě. Mně malování taky baví. malovala jsem si třeba celý krám, koupelnu a věřím tomu, že kdyby se malovalo i jinde, budu to taky dělat. Vaňous je chabruz na záda, takže by mi i nic jiného nezbylo. Zítra chci vyrazit na houby, tak snad to vyjde. |
| kajaN | 28973 |
|
|
6.9.2017 20:44:22
Ahoj,
já se přiznám, že letos nějak ten nástup do školy moc neřeším. nějak mě to nechává v klidu...asi mi to ještě nedošlo a mám pořád režim prázdnin ![]() Leni, kuchař je náhodou dobrej. Pokud budě šikovnej,bude se mít dobře. A co máš proti Vietnamcům? ![]() Lidu,jsi dobrá že maluješ. U nás tohle dělají chlapi. Ale sousedka taky maluje vždycky sama. A ty neplatíš kartou? Kdybych se měla spoléhat na hotovost, taky nic nekoupím.Většinou toho v peněžence moc nemám... |
| LenkaVa | 28901 |
|
6.9.2017 11:49:43
Proti kuchaři nic.
Sama bych chtěla mít malou hospodu, bavilo by mně to, ale obávám se, že Olda bude lempl. Konec-konců jeho věc. Pravidla máme nastavena. Pokud nebude studovat, půjde makat. Já nikoho živit nebudu. Trochu se bojím, aby nespadl do nějaké party. Znáš to - alkohol, drogy ........ už teď říkal, že tam skoro každý kouří, je tam několik cikánů a několik větnamců a inteligenčně to nebude asi nic moc. Uvidím. nedělám si o těhle učebních oborech iluze. Byla bych ráda hlavně aby byl spokojený on. Fotbal by Dan určitě nedal. Je to velmi drsné prostředí. |
| lipoo | 47870 |
|
|
6.9.2017 11:30:34
a s fotbalem máš pravdu...tohle by Danek nevydýchal :-D
a ještě i ti diváci,jak tam řvali sprostě-jako asi na rozhodčího,ale nechápala jsem..a ten jeden řval pak na toho druhýho,ať se uklidní,že jsou to malý děcka. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.