| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 126599  [Dalších 125929 >>]
lipoo 47870
6.9.2017 11:29:32
Leni-však kuchař je dobrej,podívej se na Polraicha-včil nevím jak se to píše :-D ..nebo i tak,dobrej kuchař-o toho se porvou...ale myslím i celkově,že jako kuchař práci najde.akorát je to asi dost stresová práce :-D ..teda pro mě by byla-zvláště v hospodě vařit.
LenkaVa 28901
6.9.2017 10:28:13
Ahoj.

Obaly = kapitola sama pro sebe. Jsem opravdu ráda, že tohle už fakt nemusím řešit. To byl vždycky vopruz.
Olda šel na kuchaře.
Co by taky chtěl se svými výsledky a dvojkou z chování, že ...
Ale zase vyhrál, hajzl.
Na stejné škole se učil Tomášův (kluk Lucky) brácha a propadl, takže teď chodí s ním do třídy a mladej získal staršího spojence.
Doufám, že z toho nebudou jen průšvihy. On ten Tomášův brácha není úplně blbej, ale je to totální lempl a jeho jedinnou zábavou je PC, takže na to totálně kašlal a jen pařil.

Já z toho nejsem odvázaná a doufám, že alespoň ten učňák udělá.

Njn.

Nějak se mi to nevede.

U mně doktoři celkm v pohodě.
Teď jdu 15.9. do crono poradny, tak snad budu vědět víc.

Jinak to pondělí byl docela mazec. Vyjeli jsme v půl sedmé ráno a domů jsem dojela v jednu.
Všude samý lidi, chaos, auta .......

Lidko, fotbal je kapitola sama pro sebe a někteří třenéři jsou na pěst. Sama jsem to viděla, když jsme jezdili. Někteří dělali jak kdyby byli na mistroství světa a to už od pěti/šestiletých dětí.
Řvali na ně, byli sprostí ........ děs.

Pokojík snad vydrží.
Tyhle obchoďáky mají všichni šunty. Chtějí, aby se to rychle obnovovalo.
Njn.
lipoo 47870
6.9.2017 9:47:33
Leni-tak co gynda a kontrola? a co Olda v nové škole?kamže to šel?nevím co je to ten "obleček" co potřebuje? :-D
já nemám Dana ještě přestěhovanýho-jako malovala jsem mu pokoj o víkendu,pak jsem tam dávala ještě koberec /řezat mezi schodištěm-to bylo něco/-a teprve v nedělu jsme tam dali trochu nábytku...mimochodem skříň z Jysku totální šunt..ale tak snad mu to aspon rok vydrží :-D ...takže jsme v pondělí zjistili,že nemá ještě obalené ani učebnice-a samozřejmě nemáme ani obaly...tak jsem včera jela,že mu koupím a dojedu do města a v peněžence jen stovka :-D ..no jako děs se mnou.
Včera jsem fotila malé děcka při fotbale-no zážitek s některýma trenérama..jak se pak ti kluci mají chovat????? ~8~...fotbalisti z malých dědin v pohodě,ale z města-mazec...
LenkaVa 28901
6.9.2017 9:43:34
Ahoj.

Tak jak zvládáte?

Mám poněkud nervy na pochodu.

Samé papírování, prachy lítají a smradi prudí.
Nechci jim do toho moc zasahovat, takže mám velmi skoupé informace a to mne děsí.
Andu asi zaplula jakžtakž, jen vyřizuje průkazky a tahá ze mně prachy, ale Olda mně s*re. Nic neví, nic jim údajně neříkají ...
Nemá knížky, prý nev jaké, neví kdy bude adapťák, jen jsme tedy včera koupili hadry (přes 2 tis.) a to mu chybí ještě nože (samozřejmě neví jaké a kdy budou potřeba) ........... průkazky zatím ve výrobě, protože neměl potrzení o studiu, takže bude jezdit minimálně 14 dní za plnné jízdné ......

Už aby to bylo zajeté a samo to plynulo.

Taky jsem sháněla nějaké oblečení na kluka. Jelikož je "veliký", musí už dospělácké a je to tedy striktní. Boty ještě, ale trika a mikiny ......... šílený.
Buď to má hrozné obrázky a nebo jsou ty hadry na podlahu ........ děs.

LenkaVa 28901
1.9.2017 10:35:08
Tak už se nám to blíží .........
Začínám řešit průkazky na bus, potvrzení od školy a oblečení ...........

Oldu budu muset obléknout od hlavy až k patě + bude potřebovat rondon, kalhoty a boty na praxi a nějaké učebnice, ale to zatím nevím co. Škola je dost skoupá na info a zatím nic nevím.

Holky se naštěstí oblékly průběžně přes prázdniny.

Všichni chodí do meka na brigádu.
Andu makala celé dva měsíce, tak si tu desítku měsíčně vydělala, Olda chodil méně.
Lucka už si celkem vede svůj život, tam moc přehled nemám. jen se vždy snažím zjistit, jestli tady bude i Tomáš nebo zůstává v HK.

Trochu se děsím pondělí.
Mám jet na krev + na gyndu a zrovna to bude 1. den školy, tak to bude ve městě chaos.
lipoo 47870
31.8.2017 21:58:58
Leni-tak koupit boty danovi-to je těžký úkol i pro mě :-D neboj....
jojo,naštěstí ještě podniká,jsem moc ráda a "děsím se",až to nebude!!
jinak co dělá olda za brigádu?vidiš,Dan zas ještě nic...ale ani nevím kam by ho přijali tady...
LenkaVa 28901
29.8.2017 8:25:21
Lidko, ty jsou super.
Moc hezký úlovek.

Je fajn, že máte aktivní léto a máš štěstí, že Dan chce ještě s tebou být.

Oldu mám problém dostat do města i koupit mu boty :)
Těžká puberta.

Začal tedy chodit do práce, ale že by něco podnikal s matkou ~a~ Těžko, těžko .........
lipoo 47870
29.8.2017 0:24:53
Leni-tak to je lepší na kole jak pěšky...když je velký kopec,slezeš a jdeš pěšky-jako bys šla i tak...a z kopce se svezeš :-) ,líp to ubíhá..a hlavně v létě není na kole takový vedro jako když jdeš pěšo. :-) ....ale blbě se z kola fotí :-D

tak dobrou.

Ivi-teď už jsou ale kola daleko lepší :-)
lipoo 47870
29.8.2017 0:21:09
ahojte..nějako o prázdninách nestíháme...a i včil už bych asi měla jit spat...ráno zas vstáváme,dan chce jet na skříň do města...Konečně něco roste i u nás!!!takže jsme byli včera večer a dneska dopoledne taky na hřibech.Rostou teda jen praváci-ale super!!-viz foto..jako nebaví mě to čistit,ale sbírat jo.Ještě lákám Dana na kolo,je to sice 90km,ale po rovince-kolem baťovýho kanálu-vůbec se nejede po silnici...jen cyklostezka...jěla jsem tam minulý týden,tak uvidíme jak se mu bude chtít.../není to jízda v kuse,tam zastávka na kofolu,tam zastávka na sváču-takže v pohodě-na celý den...
Dneska jsem musela jit koupit sešity do školy,měli jsme poukázku na dvě stovky do papírnictví a končila na konci srpna..tak všechno honím na poslední chvíli...a ještě mi došlo,že jsem chtěla zajit o prázdninách s Danem na preventivku /co má mít v patnácti/a taky k rovnátkové-kde měl být na kontrole minulý léto.Jen se k tomu dokopat. :-(
Bruni-teda kluci-to hledím!!!U dana to nehrozí,chodí spat v jednu a vstává nejdřív v deset...to bude taky mazec...jako spat bude chodívat určitě pořád po půlnoci-nehodlám se vzrušovat....jo a nejlepší je,že jakože nechce tak dlouho spat,tak si natáhne na mobilu budíka a ten řve třeba od sedmi hodin-ale stjeně nevstane!!!a chrápe pak do desíti,to bych jako vraždila,když můžu spat do osmi....

LenkaVa 28901
28.8.2017 20:23:02
Ahoj.
Ivo, já bych šla pěšky. :)
Jsi dobrá, že jsi to nakonec dala.

Mohla bych nachodit desítky km, ale kolo fakt ne.

Určitě je na tom i něco pozitivního, protože sousedka začala asi před rokem intenzivně jezdit a fakt zhubla a vypadá skvěle.
Jí to tedy chytlo fest a jezdí skoro pořád.
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 126599  [Dalších 125929 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.