| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 126599  [Dalších 125919 >>]
Delete 8214
28.8.2017 19:28:16
Leni,

taky nevidím na cyklistice nic pozitivního ~;). Vadí mi, že je u toho člověk sám, i když jede ve skupině, většinou je to fuška, navíc na silnici mi to přijde čím dál nebezpečnější....

Dávalo mi smysl jezdit na kole na Moravě, na Hané, tam je rovinka, od vesnice k vesnici kousek, provoz nízký, často s vyhrazeným pruhem pro cyklisty, tam to bylo o rychlosti dopravy mezi jednotlivými vískami (autobus nejel, pěšky to trvalo moc dlouho).

50 km jsem neujela ani ve své nejlepší kondici, když jsem ještě závodně běhala biatlon. Jednou jsem zvládla 40 km, bylo to z Ústí do Děčína a zpět, rovinka podél Labe. Při zpáteční cestě jsem odpadla v Povrlech a nevěděla, jak se dostanu domů, sice jsem měla tehdy režijku, ale myslím, že ne s sebou a navíc kolo šlo tehdy poslat jen jako spoluzavazadlo a na to jsem neměla peníze, byla to těžká krize. Pak jsem tedy domů nějak dojela, ale už nikdy jsem se neodhodlala to zopakovat.
LenkaVa 28901
28.8.2017 12:44:51
Tak já jsem dneska potkala děti těsně po jedenácté ........ vylézaly z děr.
Všichni čtyři :) a hned se dožadovaly obědu.

Jsem zvědavá jak to bude.

Zítra přijedou naši, tak to zase dostanu čočku. Nějak si začínám zvykat :)

Bruni, na "paní Radovou" bych dala tak 10km, víc fakt ne.
Já pořád nevidím v tom kole nic pozitivního, ale chápu, že je to jen můj problém.
Když mně tak strašně bolí p*del a nohy .........
Brunhilda 29897
28.8.2017 7:37:31
Ahoj Kájo,
to je škoda, že jsi nemohla vypnout.
Já bych na kolo jela jen v případě, že bych měla takové to pro "paní radovou", jelo se po rovině a ještě tam, kde nejsou auta a moc cyklistů :-).

Kluci chtějí sami, abych je budila. Nakonec si dal A dnes budík na devátou a postupně bude snižovat. P ho poprosil, ať ho vzbudí taky. A má v plánu (což tedy ještě neznamená, že to vše udělá ;-) ), že si zhruba zopakuje, co se dělalo loni.

LenkaVa 28901
27.8.2017 23:23:24
Ahoj Kájo.

Taky mi přijde, že ty prázdniny jsou nějak rychle fuč.

Říkala jsem si, co budu muset pořídit ........ no, minimálně sešity.

Kájo, super, že jste si užili dovolenou. Pro mně by to bylo za trest, ale třeba bych mohla za vámi chodit pěšky. :)

Dneska jsme byli jen nakoupit, jinak snad jsem ani nic neudělala.
kajaN 28973
27.8.2017 20:37:41
Ahoj holky,
tak teď jsem ostala od rodinky za uši. Asi už chodím opravdu málo, protože po mně chtěla rodina přihlášení a já jsem normálně zapomněla heslo:-( Ještě, že jsem našla, kde ho mám uložené. To je za to, že chodím tak málo.
Minulý týden jsme byli na Jižní Moravě na kolech. Bylo to moc fajn, ale mám teď pořád nějak plnou kebuli, tak jsem nedokázala vypnout. Strašně mě to na sobě štve!!!!Ale jinak jsme denně jezdili 50-60km a mezi vinicemi to bylo moc hezké. I když rovinka jako u Třeboně to teda není.
Leni ty máš teda smůlu, ještě dostaneš ke všemu žihadla~6~
Bruni tak budit D. mě teda taky nenapadlo. Nechtěla bych být tvoje dítko~t~Ale asi to má něco do sebe, to zase jo.
Ty prázdniny utekly rychleji než ty předchozí. Alespoň mi to teda tak připadá. Vůbec se na ten školní rok netěším.
Na houbách jsme ještě letos nebyli, ale naší taky říkali, že rostou, že našli dost praváků.
LenkaVa 28901
27.8.2017 15:02:09
Bruni dík.
Ještě to trochu nateklé mám, ale už to splaskává......

Budit?
To máš docela odvahu :)

U nás všichni vstávají v poledne a déle.
Olda občas klidně paří celou noc.

Budu to muset s nima asi taky probrat.
Brunhilda 29897
27.8.2017 14:35:52
Ahoj,
my jsme byli na houbách v pátek. Roste toho dost, různé druhy. Našli jsme dost hřibů, i velké. Byly krásně zdravé. Taky bedly.
Poslední dva tři roky nic nerostlo, tak jsme si to konečně užili.

Leni, snad bodnutí brzy splaskne.

Já še chystám inty druhé dva už od zítřka budit. Byli zvyklí chodit spát i po půlnoci a vstávat pomalu v poledne, tak aby si zvykli.
LenkaVa 28901
26.8.2017 18:51:02
Ahoj.

Tak už jen týden a pomažou zase zpět do školy .........

Začaly u nás růst houby. Super.
Byla jsem odpoledne, ale někdo tam většinu vybral ráno.
Musím někdy v týdnu, tyhle víkendový sběrači jsou mor.

Jinak u nás vše při starém.

Děti brigádují a flákají se. Do školy se jim nechce.

A dneska jsem dostala dvě žihadla. Naštěstí od vos, ale stejně to mám šíleně nateklé a horké.
Kdyby to byly včely, mám větší problém.
LenkaVa 28901
26.8.2017 18:49:39
Ahoj.

Tak už jen týden a pomažou zase zpět do školy .........

Začaly u nás růst houby. Super.
Byla jsem odpoledne, ale někdo tam většinu vybral ráno.
Musím někdy v týdnu, tyhle víkendový sběrači jsou mor.

Jinak u nás vše při starém.

Děti brigádují a flákají se. Do školy se jim nechce.
LenkaVa 28901
24.8.2017 21:08:20
Ahoj Bruni.

Snad to cvičení pomůže a bude ti lépe.
Alespoň, že už víš jak na to.

U mně nic nového.
Vyšetření nohy mám za sebou, ale vlastně k ničemu. Bylo mi řečeno, že mám skřípnutý nerv pod kolenem, protože prý mám sedavé zaměstnání a často si dávám nohu přes nohu.
Nemám a nedělám ani jedno.
Pomoci mi není.
Jen brát vitamíny a doufat, že se to možná časem zlepší.

~a~

Dneska mi nebylo v noci dobře. Máme doma nějakýho blicího hajzlíka a tak jsem půl noci prozvracela.
Už to měla Andu a Olda, na další to čeká......

Teď budu mít chvíli klid.
K dalšímu doktoru jdu až 15.9.

Tak nějak prostě přežívám.

Ale děkuji.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 126599  [Dalších 125919 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.