| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 126599  [Dalších 125909 >>]
Brunhilda 29897
24.8.2017 13:44:30
Ahoj!

Leni, tak co na neurologii? Co ti řekli?

Já jsem tu teď pár dní měla ségru s mladším klukem. Bylo to fajn. Před chvílí odjeli. Až přijde J z práce, tak jedeme na chalupu. Těším se na houby, prý to začalo růst.
Jinak tedy zpět do Prahy pojedeme už v sobotu, protože Jirkovi začíná v pondělí škola, tak aby se aspoň ten jeden den aklimatizoval :-). Učebnice přišly dneska, tak snad bude připraven. Hned první den tam jsou až do dvou a od úterka pojedou podle rozvrhu. Žádný pomalý rozjezd.
No a mě už to taky čeká. Na ty první týdny se netěším. Mám ráda, když už je to rozběhnuté, plány na celý rok udělané a když už nové děti znám jménem a taky trochu vím, co od nich čekat.

Jo a taky jsem byla u fyzioterapeuta kvůli té mé krční páteři. Kdysi jsem chodila na rehabilitace, ale to mi vždycky pomohlo jen na chvilku. Nějaké cviky cvičím, ale celkově se to moc nelepší. Takže teď celkově své cvičení překopávám. Jen jsem seděla a ležela a on poznal, co mě kde bolí. Já si připadám, že mám páteř rovnou, ale on vidí rozdíl jen při tom ležení. Hned se mě ptal, jestli mě nebolí pravá kyčel. Pobolívá mě jen někdy ten křížokyčelní kloub, začalo mi to při třetím těhotenství, tak jsem si myslela, že to mám z té doby a prostě to takhle už bolet bude. On mi vysvětlil, že to mám z toho špatnýho držení těla. Mám zkrácené prsní svaly, proto i dopředu stažený ramena, pak to vyrovnávám, zapojuju špatný svalový skupiny (mezilopatkový svaly a krční svaly), pak mám tu horní část páteře zatuhlou a bolí mě hlava. No a všechno to mám z toho, že nemám dobrou oporu vpředu na břiše - a tu nemám, protože mám diastázu.
Takže mě učil správně dýchat do břicha, aby se zapojily vnitřní břišní svaly. Mám prý dělat 2200 opakování denně, a pak to pomůže ~t~. Naučil mě vlastně jen dva podobný cviky s tím dýcháním a za 3 týdny mám přijít znovu. To mě naučí další cviky.
Tak jsem zvědavá na výsledky.
LenkaVa 28901
16.8.2017 20:15:10
Ahoj Bruni.

Užívej si klidu.
Docela ti závidím, že se zavděčíš lečem nebo salátem .........
To u nás nehrozí.
Zrovna dneska jsem dělala hovězí knedlíčkovou polévku, a pekla kus vepřového + dělala špalíčky a zelí.

Jinak tady chvilkama pršelo.
Zítra chci proběhnout les, tak jen dobře.

Já jdu k doktoru 15.9. ........ tak mi asi řeknou více.

Teď mám tedy jít v pondělí na neurologii kvůli té noze. Moc radost nemám, bo se v pondělí má otevírat ten kus dálnice a já musím jet přes ní. To je jako naschvál, taky to mohli otevřít až v úterý .......
Brunhilda 29897
16.8.2017 13:06:11
Ahoj holky!

Tak J a A jsou u babičky, užívají si tam s bratránkama a P je na soustředění. Jupí! :-) Nemusím vymýšlet žádný program, nikomu se věnovat :-). Sice je tu manžel, většinou pracuje z domova, ale ten je nenáročnej i co se jídla týče. Ségra mi v pondělí nabalila tašku výpěstků ze zahrádky, takže jsme měli lečo, rajčatový salát, fazolky na slanině,.. ~w~ mňam!
Minulý týden jsme byli na houbách, u nás to moc neroste, ale popojeli jsme na Šumavu a tam je to lepší. Hub moc nebylo, ale dost lišek, takže se dnes chystám udělat k večeři kuřátko na liškách.

Teď tu leje, tak doufám, že tam nemají takhle na tom soustředění, P nemá totiž s sebou holinky. Ale má dvoje boty (sice promokavý, ale ty jedny rychle schnou) a sandály, tak to snad nějak přečká.

Lidko, padesátku jsem přečetla, dobrej výkon! ~R^ A hezký číslo jsi dostala. Tak to holt už nezbylo štěstí na tu tombolu. Zase by to ale bylo blbý vůči ostatním, kdybyste zase vyhráli vy ~:-D.
Já bych na kole neujela dnes už nic, natož do kopce. A představa, že šlapu 4 hodiny, to mě děsí ~t~. Bez ohledu na to, že bych za ty čtyři hodiny byla tak v půlce..

Leni, myslím na tebe, ať se to postupně lepší! Jak dlouho budeš brát tu bioléčbu?
LenkaVa 28901
14.8.2017 18:43:53
Ahoj.

Hezky jsi to sepsala a hezké fotky.
Jen Danek ti nějak vyrostl, ne? ~a~ už je to tedy kus chlapa. Moc ti to sluší.

Máš můj obdiv, já bych to tedy nedala.

Na mně se vůbec neohlížej, já prostě musím všechno vzít tak, jak je.

A přiznám, že mně doktoři už s*rou.
lipoo 47870
14.8.2017 15:35:07
akorat nevím jestli je to vhodný sem dávat,když má Lenka takové starosti :-(
lipoo 47870
14.8.2017 15:34:44
ahojte,teda Leni-to je síla s tou nohou!!!!!! Já toto nesnáším....hlavně pořád hlásají,jak se vším máš chodit radši dřív než později a když tam s něčím jdeš /to jako není vyloženě tvůj případ,ale podobný/-tak jakože "to nic není" a pak je najednou pozdě..náš děda to samé s odchlíplou sítnicí na oku...a pak prej "to už je hodně poškozené,uvdíme jestli se to ještě ujme"-hlavně,že s tím chodí půl roku k oční...~4~

a je to tak se vším!!!!!
já změnila obvodní-teda změnila,naše nám skončila-a šla jsem z bláta do louže...ač mi ji lidé doporučovali...taky děs...u preventivky ji řeknu,že si nic nepamatuju /jako fakt s tím bojuju/-našeho taťku s tím poslali na neuro,kde mu mudr udělala nějaký testy a tak....a mi se jen zasmála a tím to haslo...jestli si myslela,že to jako dávám k pobavení?Mě to ale docela hodně omezuje na životě-všecko si zapisovat...je to asi tím,že ten mozek už skoro nepoužívám...

tak a konečně máme po horkách,první dvě noci,co jsem zas dobře spala....máme ještě podkroví,tak mazec..sice tam máme klimku,ale při spaní ji tam nesnáším-fučí to přímo na mě....jinak ještě v pátek jsme měli 36stupňů a v sobotu už jen dvacet-tož o 16stupňů míň....brrr.kosáááá :-D ..nejsem na to zvyklá.

závody jsem též zdolala úspěšně,kdo chce report,tak zde:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1458287364261411&id=364211110335714
a jinač jedna fotka ze startu
LenkaVa 28901
11.8.2017 20:29:20
Ahoj Kájo.
Díky.

Njn, musím vydržet a nějak to dát.

Snad jsi v pohodě a už jsis odpočinula. Zasloužíš si to.
kajaN 28973
11.8.2017 19:50:10
Ahoj,
Leni už bych ti tak přála, aby ti bylo líp~;((vvdrž, ono to přijde~s~
Ostatním přeju hezké dovolené~x~
LenkaVa 28901
4.8.2017 12:00:42
Dík.

Prostě se v tom pořád plácám a asi ještě dlouho budu.

Užívejte si dovolenou, určitě to máte hezké a hodně toho uvidíte.
Brunhilda 29897
4.8.2017 11:56:54
Leni ~6~. ~7~~7~
Je mi to moc líto. A doktorka... ~Rv

[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 126599  [Dalších 125909 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.