Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaVa | 28901 |
|
4.8.2017 11:23:08
Ahoj.
Po pravdě, v tomhle vedru, Ti tu dovolenou ani nezávidím. Jsem ráda, že jsem zalezlá v baráku, kde je do 26° Venku bych pořád nechtěla být ani za zlaté prase. Ale vy to zvládnete, určitě. Mám nefunkční nohu už od začátku. V nemocnici jsem ji vyloženě tahala za sebou, protože jak mi dali ty vysoké dávky kortikoidů, tak se tam něco prostě pos.... Pak mi to snížili, tak se mi to trochu zlepšilo, ale prostě nemůžu normálně chodit. Pokud bych třeba chtěla zatlačit chodidlem proti ruce, tak to neudělám. Nestoupnu si na patu, na špičku jen trochu. Když si nedám pozor, tak brknu a už kolikrát se mi stalo, že jsem prostě šla k zemi. Vůbec si neumím představit, že bych třeba běžela. Prostě to nejde. V nemocnici mi zpočátku tvrdili, že to není možné, tak to nikdo neřešil. Při propuštění mi řekli, že se to zlepší. Jenže ono se to nelepší a už ani asi nezlepší. Ještě půjdu na nějaká vyšetření, ale na té neurologii mi řekli, že za tak dlouhou dobu to může mít poškozené na trvalo. Ještě si ze mně dělala doktorka srandu, že prý mám být ráda, že mi ty kortikoidy pomáhají léčit střeva, tak co bych chtěla raději. Nemocná střeva nebo "jen" nohu. Ať to beru jen jako malé zlo k tomu všemu ![]() No, to mi moc nepomohlo, upřímně. Njn, nemocnice je kolos. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
4.8.2017 10:07:13
Ahoj Leni,
jak nemůžeš chodit? Nějak jsem tu nebyla, nedočetla, .. A z čeho máš poškozené nervy? A dali ti na to něco? Mrzí mě, že máš další starosti :-(. Já tu dlouho nebyla, teď jsme 2 týdny na dovče, zítra se vracíme. To vedro dává zabrat všem, takže jsme dnes nechali kluky vyspat a teď ještě chrní a já mám konečně čas na net. Včera jsme totiž jeli téměř celý den (se zastávkou v San Marinu) do Benátek. Po cestě jsme píchli, takže jsme hledali autoopravnu a dojeli docela pozdě. Dnes tedy návštěva Benátek a pak už domů. V tom hice se nám ven moc nechce, ale co naděláme. Mám ráda dovolenou koncem září nebo začátkem června, ale to mám smůlu. |
| LenkaVa | 28901 |
|
4.8.2017 9:44:35
Ahoj.
To vedro je strašidelný. Nějak to nedávám. Já prožila včera půl dne v nemocnici a myslela jsem, že chcípnu. Pot po mně jen tekl, člověk smrdí, nepříjemné .......... Nic nového ale nevím, pořád je to stejné. Snad jen, že jak nemůžu pořádně chodit, tak mně konečně někdo začal poslouchat a poslali mne tedy na neurologii. Průšvih je v tom, že kdyby mi to začali léčit hned na začátku, tak by to možná šlo, teď mi řekli, že je pozdě a že mám poškozené nervy v noze a může se stát, že už nikdy nebudu normálně chodit. Tak už ze mně asi bude pajda do konce života. Do lesa se chystám v neděli. V sobotu chceme jít s P. do kina a odpoledne oslavit Oldovo narozky. Lidko, na závodě nepojdi, snad nebude až takové vedro. |
| lipoo | 47870 |
|
|
4.8.2017 1:21:43
ahojte....nějak o prázdninách nestíhám zatím....a ještě vedra jako prase!!U nás dnes 37stupňů...chuťovka...a to jsem musela do města-na kole..v lesíku pohoda,ale na poli mazec....a to v sobotu jedu jeden jedinej závod-ale už má být "Jen" 32stupňů...ale i tak....
![]() u nás teda neroste nic...ale byli jsme min.týden v tatrách na dovči a tam rostly..ale tam rostou vždycky..u nás je sucho jako blázen...dneska se odpol.chvilku zamračilo-ale nic..asi dvě kapky.A vedro pořád.... |
| LenkaVa | 28901 |
|
25.7.2017 19:20:39
Ahoj.
Díky. Jj, les mně baví. Pavel se sice moc netváří, ale to má smolík. Tohle si nenechám vzít :) Když toho bude víc, budu je klidně rozdávat, s tím nemám problém. Jen mi připadá, že do lesa chodí čím dál víc lidí. Buď dorostla generace důchodců a nebo je moc lidí bez práce. |
| kajaN | 28973 |
|
|
25.7.2017 19:05:44
Ahoj,
Leni to je fajn, že aspoň můžeš na houby. Vím, že tě to baví. My letos ještě nebyli, ale asi nejsou. V sobotu byla Nataška se slečnou a donesli 2 kousky. Výsledky nic moc, ale asi to chce čas. Však ono se to zlepší ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
25.7.2017 16:42:33
Ahoj.
Tak se konečně ochladilo, houby rostou, tak celkem dobrý. Jen to zase nikdo nebude chtít jíst, ale dám je na mrazák a ony se budou hodit. Sušit je nemám kde. Jinak se mám asi pořád stejně. Byla jsem si pro výsledky krve a ty jsou pořád na stejných hodnotách. Pořád mám v těle zánět a nějak se to nelepší. 3.8. jdu na kontrolu do nemocnice, tak uvidím co mi řeknou. Ale pozitivního nemám tedy nic. |
| LenkaVa | 28901 |
|
24.7.2017 8:14:28
Ahoj.
Je to strašné. Slibovali ochlazení, ale zatím tedy nic. Dneska mně příšerně bolí hlava. Musím jet k doktorce a vůbec se mi tedy nechce. Taky to nějak přežívám. Začínají růst houby, tak jsem odpoledne většinou v lese. |
| Delete | 8214 |
|
|
23.7.2017 20:49:04
Ahoj,
já se peču pekelně. Přes den spím, v noci se snažím něco dělat, ale stejně v tom horku mi to nejde. Sedím, třídím věci, co se tu nahromadily, leje ze mě. Od zítřka má být snesitelněji, tak doufám, že se trochu pohnu. |
| LenkaVa | 28901 |
|
20.7.2017 10:32:07
Ahoj.
Tak jak jdou prázdniny? Odpočíváte? Pečete se? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.