Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kajaN | 28973 |
|
|
16.7.2017 13:10:03
Ivo,to je mi moc lito
![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
16.7.2017 9:03:19
Ahoj.
To je mi líto. Upřímnou soustrast. Nějak to přežij, odžij ...... Tohle jsou blbé chvíle. Alespoň, že dovolená se povedla. |
| Delete | 8214 |
|
|
16.7.2017 0:37:29
Ahoj po delší době.
Konec školního roku byl náročný, poslední den mi chyběla síla i na emoce z rozloučení se svou třídou. Muž na tom byl podobně, dokončoval dizertaci. Dostala jsem smlouvu na dobu neurčitou. Od září budu mít prvňáčky, 18 dětí, víc holčiček, k tomu asistentku. Byli jsme na dovolené v Anglii. 9 dní v autě, od Doveru po Land""s End, Londýn, Brighton, Oxford, národní parky New Forest (volně se pohybující stáda koní) a Dartmoor (ovce), SeaLife v Brightonu, koupání v moři, spaní v autě, v kempu ve stanu, v B&B i v hotelu, společenská detektivní hra ClueDo, kterou jsme si náhodou vyzkoušeli, nakonec ji i sehnali a dovezli domů. Konec dobrých zpráv. Umřelo nám morčátko. Zemřela tchýně. 10 let mi nahrazovala mamku, měla jsem ji ráda. Dnes byl pohřeb. Tchýnina matka, holek prababička, je na tom hodně špatně. Takže i přes vydařenou dovolenou jsme spíš ve stavu, kdy se snažíme nějak fungovat, na nějaké užívání si to moc není. |
| LenkaVa | 28901 |
|
13.7.2017 8:28:21
Ahoj.
Taky se mně na všechno ptají 1000x. Naštěstí 3 ks (holky + Lucky Tomáš) jsou skoro každé odpoledne v práci, zbývá mi tady jen kluk .......... Hrozilo, že to bude ještě horší, protože Oldoj nešel PC, ale Pavel to nějak rozchodil .......... to už bych s ním nevydržela vůbec .......... Vzhledem k tomu, že jsme pořád doma a nikam nejezdíme, tak je to vopruz. Včera jsem byla v lese ........ tady prostě NIC ....... je to jako naschvál ......... všude rostou, jen tady je h*vno. NJN. O víkendu je tady Sjezd Rodáků ........ velká sláva .............. ani nevím jetli to je pozitivní či ne. Asi bych potřebovala někam vypadnout, ale nemám na to lidi ani finance. Mmch od května jsem doma, ale nemocenská mi ještě nepřišla ........ kdybych byla samoživitelka v nájmu, tak už se asi paseme ....... |
| lipoo | 47870 |
|
|
12.7.2017 23:07:54
ahojte...jsem tu psala a není to tu :-( ...jak Lenka psala o Oldovi..no nic...
takže postupně-horší,že už jsem vše zapomněla....Káji-T.je Nataška? Nějak už nevím,znám jen Natašku :-D Leni-u nás to samé!!!Puberta děs....ale průměrovat nemůžu...vyšli bychom do minusu u obouch :-( jo a Bruni-Dan taky mele pořád dokola.... a nejvíc mě vytočí,když mu říkám například "vyvez si kolo"...to řeknu asi třikrát,protože samozřejmě proč by to šel udělat hned...mele kraviny....a pak se mě zeptá "mám si vyvízt kolo?" ![]() ![]() ![]() Káji-užívej na dovči!! Leni-ty se opatruj! |
| LenkaVa | 28901 |
|
10.7.2017 20:47:48
Ahoj.
Tak super. Jsi šikula. Hlavně, aby to vydrželo. Pořád očekávám ty bouřky. Tady zatím nic. Tak z toho snad nic nebude. Stačily mi nedávno ty kroupy. |
| kajaN | 28973 |
|
|
10.7.2017 20:20:55
Ahoj,zdravím z dovci. Lecitel pomohl,sice to boli,ale kolo zvládám. D.je zatím taky pohodova.
|
| LenkaVa | 28901 |
|
7.7.2017 9:18:40
Taky doufám, že to pomůže ..........
|
| Brunhilda | 29897 |
|
|
7.7.2017 9:04:55
Ahoj!
Kájo, držím palce, ať léčitel pomůže. Napiš pak, jak to pomohlo. A kdy jedete na dovču? A jestli je kolová, tak se D. nudit nebude, ne? |
| LenkaVa | 28901 |
|
6.7.2017 13:14:55
Kájo, tak budu tajně věřit, že to tam prostě někde je a vyplave to včas na povrch :)
DOvolené budete mít určitě v pohodě. Má být krásně, budete se koupat a lenošit ......... půjde to. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.