Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaVa | 28901 |
|
5.7.2017 21:06:05
Ahoj.
Já jsem dneska dělala jen koláč s tvarohem a sushi se zeleninou. |
| Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
|
|
5.7.2017 20:08:35
jasně, hlavně optimismus
, mažu domů z práce, už mám dost a ještě budu vařit na zítra, tak ahoooj ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
5.7.2017 20:04:54
Snad máš pravdu
![]() Uvidíme co bude, no. |
|
|
5.7.2017 17:54:51
Dva kousky je málo Leni, tři je akorát
. On z toho flákání Olda taky vyroste, jak bude mít možnost makat za prachy a zjistí, že si může za výdělek pořídit něco, po čem touží, změní názor. O Andulku bych se nebála, hlavně že brigádu sehnala a chce se jí pracovat, to považuju za základ. ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
5.7.2017 17:37:52
Tak to u nás je sama od sebe pilná jen Lucka.
Do práce chodí, prachy chce. Andu teď začala, tak uvidím, jak dlouho jí to bude bavit a Olda je flákač neskutečnej. Ten by nejraději jen pařil a nic jiného nedělal. Teď ho tedy Pavel trochu zapřáhl, ale sám od sebe neudělá nic. Mně by stačili 2 kousky. Lucka je v pohodě a ti dva ........ i když aby to nedopadlo ještě hůř :) |
|
|
5.7.2017 17:18:16
uvidíme Leni
, Maty je řekla bych sociálně velmi obratný, jen bohužel taky hodně úzkostný, což by mohl být ve škole problém. U nás je jednoznačně ze všech dětí nejméně sociálně obratná ta nejstarší, Verča. Bohužel i v 21 letech se občas chová zcela nemožně, snažím se ji na to upozorňovat(kdo už taky jiný, že), ví o tom, prý se snaží s tím bojovat, ale většinou marně, no dělala a dělám co můžu, je dospělá a komplikuje to život jí, ne mně. Ti dva mladší jsou si hodně podobní, oba s dobrým citem pro životní situace, v kolektivu oblíbení , leč Káťa chytrá, ale flákač (Verča naopak spíše průměrná,ale velice usilovná, až pilná), čeká spokojeně v posteli na holuby, kteří jistě sami přiletí až k ní do h.by a prcek úzkostňáček, který na cestu z obýváku na záchod potřebuje doprovod, páč se bojíííí , no zkrátka každý je nějaký a tak se to musí brát. Dovedla bych si docela pěkně představit, udělat z těch tří jeden prvotřídní kousek, jen tedy ty další dva "zbytkové" bych asi musela přizabít . Jo jinak abych jen nepomlouvala, Katka je flákač výhradně ve škole, co se týče práce(brigáda za prachy, samo ne uklízení doma zadáčo )je velice pilná a zodpovědná, měla 300 hodin odpracováno letos už sedmého května(přecházela na DPČ, proto to vím ), takže za práci vzít umí, ovšem proč by se ve škole strhla, když jí to takhle stačí, že? ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
5.7.2017 14:45:44
Jani, takhle měla moje Andu odklad.
Šla, když jí bylo až 7,5 let. Byla malá, drobná, sociálně neobratná. Malá a drobná už není, ale ta obratnost se nedostavila. Na to, že je jí 17,5 je neskutečné jelito a najiva. Občas nechápu, co z ní vypadne a vůbec pochybuji, že někdy doroste. Snad to u vás nedopadne podobně. |
|
|
5.7.2017 13:46:57
objednání na srpen snad nebudu ani komentovat, musela bych být sprostá
![]() |
|
|
5.7.2017 13:46:26
Kájo, bílo-růžové
, takhle to mám s auty, na otázku "jaké má auto?" odpovídám " modré" , tedy když si vůbec jsem schopná vzpomenout, jakou mělo barvu . Já dostala nové kolo předloni k Ježíšku, těžce jsem to staré odkládala(mám ho na chatě, tam přehazku nepotřebuju), ale rozbila se mi přehazovačka a už to nešlo opravit jinak, než komplet výměnou a to by se fakt finančně nevyplatilo, tak jsme vybraly(no spíš Miky před vybrala, já jen vyzkoušela v prodejně, jsem v nakupování horší jak chlap )nové. Malým dětem taky nová kola nekupujeme, nemá to cenu. Holky byly obě celé dětství na svůj věk velké a měly dost síly, takže jsme nic odlehčeného ani nehledali, ale s tímhle Šmoulou to prostě jinak nejde. On se překlápí naznak, když mu pověsíme na záda malej batůžek s pitím a svačinou, nedovedu si ho s aktovkou vůbec představit . Běhali jsme na jaře kvůli růstu po doktorech a endokrinoložka nám říkala, že budeme muset zvážit nástup do školy z hlediska fyzických dispozic, no trochu mne tím nalomila, původně jsem o odkladu neuvažovala vůbec, ale uvidíme, třeba nám ho teď na Moravě trochu vykrmí a snad za ten rok i trochu povyroste, i když na těch 120cm a 20kg to asi fakt nedotáhne, to by musel trhnout nějaký růstový rekord. |
| LenkaVa | 28901 |
|
5.7.2017 13:34:26
Konec srpna dobrej, to ti fakt pomůže ............ přeci nebudou dělat přes dovolené
![]() Už to ani snad nemá cenu komentovat ........ Máme sice dost dobré zdravotnictví, relativně bezplatné, ale někdy mně TAK serou ... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.