| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 126599  [Dalších 125869 >>]
LenkaVa 28901
5.7.2017 21:06:05
Ahoj.

Já jsem dneska dělala jen koláč s tvarohem a sushi se zeleninou.
Jáňa+tři sluníčka 29413
5.7.2017 20:08:35
jasně, hlavně optimismus ~;) , mažu domů z práce, už mám dost a ještě budu vařit na zítra, tak ahoooj ~3~
LenkaVa 28901
5.7.2017 20:04:54
Snad máš pravdu ~;)

Uvidíme co bude, no.
Jáňa+tři sluníčka 29413
5.7.2017 17:54:51
Dva kousky je málo Leni, tři je akorát ~t~ . On z toho flákání Olda taky vyroste, jak bude mít možnost makat za prachy a zjistí, že si může za výdělek pořídit něco, po čem touží, změní názor. O Andulku bych se nebála, hlavně že brigádu sehnala a chce se jí pracovat, to považuju za základ. ~R^
LenkaVa 28901
5.7.2017 17:37:52
Tak to u nás je sama od sebe pilná jen Lucka.
Do práce chodí, prachy chce.

Andu teď začala, tak uvidím, jak dlouho jí to bude bavit a Olda je flákač neskutečnej.
Ten by nejraději jen pařil a nic jiného nedělal.

Teď ho tedy Pavel trochu zapřáhl, ale sám od sebe neudělá nic.

Mně by stačili 2 kousky. Lucka je v pohodě a ti dva ........ i když aby to nedopadlo ještě hůř :)
Jáňa+tři sluníčka 29413
5.7.2017 17:18:16
uvidíme Leni :-) , Maty je řekla bych sociálně velmi obratný, jen bohužel taky hodně úzkostný, což by mohl být ve škole problém. U nás je jednoznačně ze všech dětí nejméně sociálně obratná ta nejstarší, Verča. Bohužel i v 21 letech se občas chová zcela nemožně, snažím se ji na to upozorňovat(kdo už taky jiný, že), ví o tom, prý se snaží s tím bojovat, ale většinou marně, no dělala a dělám co můžu, je dospělá a komplikuje to život jí, ne mně. ~d~ Ti dva mladší jsou si hodně podobní, oba s dobrým citem pro životní situace, v kolektivu oblíbení ~t~ , leč Káťa chytrá, ale flákač (Verča naopak spíše průměrná,ale velice usilovná, až pilná), čeká spokojeně v posteli na holuby, kteří jistě sami přiletí až k ní do h.by ~y~ a prcek úzkostňáček, který na cestu z obýváku na záchod potřebuje doprovod, páč se bojíííí ~a~ , no zkrátka každý je nějaký a tak se to musí brát. Dovedla bych si docela pěkně představit, udělat z těch tří jeden prvotřídní kousek, jen tedy ty další dva "zbytkové" bych asi musela přizabít ~t~ . Jo jinak abych jen nepomlouvala, Katka je flákač výhradně ve škole, co se týče práce(brigáda za prachy, samo ne uklízení doma zadáčo :-) )je velice pilná a zodpovědná, měla 300 hodin odpracováno letos už sedmého května(přecházela na DPČ, proto to vím ~;) ), takže za práci vzít umí, ovšem proč by se ve škole strhla, když jí to takhle stačí, že? ~o~
LenkaVa 28901
5.7.2017 14:45:44
Jani, takhle měla moje Andu odklad.
Šla, když jí bylo až 7,5 let.

Byla malá, drobná, sociálně neobratná.

Malá a drobná už není, ale ta obratnost se nedostavila. Na to, že je jí 17,5 je neskutečné jelito a najiva.
Občas nechápu, co z ní vypadne a vůbec pochybuji, že někdy doroste.

Snad to u vás nedopadne podobně.
Jáňa+tři sluníčka 29413
5.7.2017 13:46:57
objednání na srpen snad nebudu ani komentovat, musela bych být sprostá ~o~
Jáňa+tři sluníčka 29413
5.7.2017 13:46:26
Kájo, bílo-růžové ~t~ , takhle to mám s auty, na otázku "jaké má auto?" odpovídám " modré" , tedy když si vůbec jsem schopná vzpomenout, jakou mělo barvu ~t~ . Já dostala nové kolo předloni k Ježíšku, těžce jsem to staré odkládala(mám ho na chatě, tam přehazku nepotřebuju), ale rozbila se mi přehazovačka a už to nešlo opravit jinak, než komplet výměnou a to by se fakt finančně nevyplatilo, tak jsme vybraly(no spíš Miky před vybrala, já jen vyzkoušela v prodejně, jsem v nakupování horší jak chlap :-) )nové. Malým dětem taky nová kola nekupujeme, nemá to cenu. Holky byly obě celé dětství na svůj věk velké a měly dost síly, takže jsme nic odlehčeného ani nehledali, ale s tímhle Šmoulou to prostě jinak nejde. ~d~ On se překlápí naznak, když mu pověsíme na záda malej batůžek s pitím a svačinou, nedovedu si ho s aktovkou vůbec představit ~;). Běhali jsme na jaře kvůli růstu po doktorech a endokrinoložka nám říkala, že budeme muset zvážit nástup do školy z hlediska fyzických dispozic, no trochu mne tím nalomila, původně jsem o odkladu neuvažovala vůbec, ale uvidíme, třeba nám ho teď na Moravě trochu vykrmí a snad za ten rok i trochu povyroste, i když na těch 120cm a 20kg to asi fakt nedotáhne, to by musel trhnout nějaký růstový rekord. ~;)
LenkaVa 28901
5.7.2017 13:34:26
Konec srpna dobrej, to ti fakt pomůže ............ přeci nebudou dělat přes dovolené ~a~

Už to ani snad nemá cenu komentovat ........

Máme sice dost dobré zdravotnictví, relativně bezplatné, ale někdy mně TAK serou ...
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 126599  [Dalších 125869 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.