| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 126599  [Dalších 125859 >>]
kajaN 28973
5.7.2017 13:29:09
Holky díky. No naše zdravotnictví....minulý týden už jsem obvolávala ortopedie a neurologie a prý mě můžou objednat nejdříve na konec srpna. No k čemu mi je srpen když to bolí teď. Tak jsem šla k obvoďákovi, aby mi jen před tou dovolenou udělal rentgen...ha ha prý je to zbytečný když jsem neměla úraz, dal mi prášky na bolest a šla jsem domů. To si můžu v lékárně koupit taky~d~
Takže mě ani přístup Lenčiných doktorů nepřekvapuje. Lidi jsou pro ně jen kusy~d~
Teda snad existujou i doktoři s jiným přístupem, ale kde jsou? Dávají prášky, ale neřeší příčinu. Fakt netuším, k čemu tenhle postup je. Asi aby se farmaceutický průmysl rozvíjel.
Jani, já už si vůbec nepamatuju, jaký kola děti měly. Já vlastně ani nevím, jakou značku kola má teď D. Vím jen, že je bílo růžové~t~ A taky vím, že už ho má tip top, příští rok budeme kupovat jiné. Tohle jsme taky pořizovali z druhé ruky. Ono nemá cenu investovat pro děti nová drahá kola když rostou. A než levné z nějakého obchoďáku, to raději koupíme kvalitnější poděděné.I když naše dospělácká kola jsou taky levné, staré herky~t~Vržeme už na kilometr daleko. Každý rok si říkáme, že koupíme nová a vždy se vyskytne něco důležitějšího a řekneme si, že nám na to naše ježdění ještě stačí.Tak třeba na ně někdy dojde.
LenkaVa 28901
5.7.2017 13:05:43
Jani dík.

Asi nepovažovali za nutné mi něco říkat.
Někdy nevycházím z údivu. Na jednu stranu ti poskytnozu nejlepší péči, léky, ale na druhou stranu je přístup doktorů strohý, neosobní ........... njn.

S kolem zkušenosti nemám. Měli jsme obyčejná, jen na ježdění po vsi.
Snad vyberete dobře.
Jáňa+tři sluníčka 29413
5.7.2017 11:09:25
Kájo, držím palce, ať je ti brzy lépe, nějak si nedovedu představit kolovou dovolenou pod prášky na bolest a se zablokovanou páteří ~6~ , uff. My teď jezdíme hodně na pohodu, dobrá výmluva je náš "junior", ale trochu se bojím, že už bude nejslabší kousek v rodině jen chvíli, tak si to snížené tempo a počet kilometrů musím užít, dokud to jde. ~t~ Chystáme se mu po neděli koupit větší kolo(20")z druhé ruky, páč na té 16tce se fakt nadře, i když má kolo kvalitní a odlehčené, ale prostě ten obvod kol ho diskvalifikuje vedle těch našich 28" děsně. Máme předvybrané Author Cosmic 20", mělo by to být údajně nejlehčí kolo na trhu v této velikosti, prý 8,9kg. Nemáte s ním náhodou někdo zkušenosti od svých dětí? Maty je drobek, konečně se přehoupl přes metr a přes 15kg, tak musíme myslet na tu váhu věcí kolem, už se moc těším, jak budeme na tuhle figuru vybírat příští rok aktovku. ~d~
Bruni, je to děs, ale bohužel je to tak. Teď v květnu oslavila Verča 21cetiny, Kátě bude na podzim 17. Ale J. je starý jako Kátě, nebo si to pamatuji špatně? U taťky se drž a zvládni to pokud možné co nejvíc v pohodě! ~;(( Můj táta zemřel přesně před čtyřmi roky a já se s tím ještě nesrovnala doteď, nevím, jestli se mi to někdy podaří vstřebat. Jsou chvíle, kdy mi chybí šíleně, pak je chvíli líp a dokážu na něj myslet bez bolesti, ale těžké to bude už asi pořád. ~a~
Leni, zdá se mi neuvěřitelné, že ti v nemocnici nechtěli říct, co jíst a čemu se vyhnout, jakpak to dělají s lidmi, kteří přístup na internet nemají?! Buď opatrná a zkoušej opatrně a pomalu, co ti bude svědčit, ať to nepřepálíš na nevrátíš se na začátek, to by byla velká škoda! Držím palce, ať je ti brzy líp! ~;((
LenkaVa 28901
4.7.2017 21:15:55
Kájo dík.

Jo, trochu to pomohlo.

Musím se začít dávat dohromady, nebo to prostě nedám.

Ty si snad dovolenou užiješ.
Bylo by fajn, kdyby ti bylo dobře.
kajaN 28973
4.7.2017 20:52:56
Ahoj,
Leni, tak to je skvělá zpráva, že jsi bez sondy~g~Časem určitě vychytáš, co ti dělá dobře a co ne. Jen ze začátku asi opatrně, přeci jen si tvůj trávicí trakt trošku odvykl. Ale teď už to bude jen a jen lepší. Pomohlo to trošku na psychiku?
Jani, jo, děti nám šíleně stárnou~d~
Bruni, to už je fakt rok?Tak to utíká ještě rychleji než to vypadá
My máme jet v sobotu na kolovou dovolenou a já mám pořád dost hnusný bolesti té hrudní páteře. Zatím jsem pořád na práškách, abych nějak přežila, tak jsem na tu dovču zvědavá. No zatím pořád doufám, že se to zlepší, už je to 14 dní.
LenkaVa 28901
4.7.2017 19:54:01
Kat dík.
Activii jsem právě měla a přišla mi kyselá, ale možná je to tím, že jsem hodně dlouho nejedla.

Kuřecí není jen pro mne.

Je nás doma teď 6 lidí, takže oni mi rádi pomohou :)

Já raději hovězí nebo tedy toho vepře, když je nejhůř ....

Spíš jsem to psala kvůli ceně, že se mi zdála dobrá.

Teď tžeba dělám pro ostatní čočku. Tu bych si dala, ale tu fakt nemůžu.
K_at 121378
4.7.2017 19:32:39
Leni, bacha s tim kurecim. Nevim, zda muzes i jine maso. Ale jenom kureci ve vetsim mnozstvim taky neni myslim uplne ok. A z bilych jogurtu zkus obyc activii - je jemna, chutove neni kysela jako treba holandie, kunin a spol. A muzes solit? Bily jogurt je vyborny trochu osoleny!!!!
LenkaVa 28901
4.7.2017 19:02:29
Bruni díky.

Co mám jíst mi neřekli. Prý si to mám najít na netu. :)

Každopádně musím mít bezezbytkovou dietu, tak to budu zkoušet.

Dneska jsem si koupila smoothie. Nějakou zeleninu, ovoce a zkusím i tuhle cestu.
Když to nepůjde, tak Lucka to určitě využije.

Taky jsme koupili v Makru přes 14 kg kuřat. Měli je za 44,-Kč za kg, tak už mají studenou boudu a základ doma mám. Nějaká brambora a těstovina se najde a uvidím.

Včera jsem měla vývar a bílý jogurt.
Vývar v pohodě, jogurt moje cesta nebude. Je to dost kyselé.

No uvidím.

Ale děkuji.

Snad to doma u táty nějak zvládneš. Bude to těžké, určitě.
Brunhilda 29897
4.7.2017 13:43:09
Leni,
taky se připojuju ke gratulaci. Co ti dovolili jíst?
Přeju, ať je ti lépe!

Ahoj Jani!
To ani není možný, že už má Verča za sebou dva roky VŠ :-O.

Já jsem teď v Praze, měla jsem mít zítra sraz s bývalou kolegyní, ale její táta má zdravotní problémy, tak nepřijede. Tak se tu aspoň snažím dát dokupy resty (kterých tu mám požehnaně). Na víkend jedu do Chrudimi, už je to rok, co mamka zemřela. Ten rok byl nějak hektický a kvůli starostem s tátou jsem ještě ani neměla čas si tím nějak normálně projít, ani jsem si její kontakt nevymazala z mobilu. Nějak nebyl klid na truchlení..

LenkaVa 28901
3.7.2017 19:38:31
Jani děkuji.
Snad jo, no ........

Taky ti to pěkně roste.
Už tady nikdo nemá mimina, už jen vnoučky :)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 126599  [Dalších 125859 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.