| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 126599  [Dalších 125849 >>]
Jáňa+tři sluníčka 29413
3.7.2017 17:05:59
Ahoj Leni, gratuluji k vyndání sondy a přeji dobrou chuť! ~w~ Myslím, že je to další krok k normálnímu životu a snad to bude i pro tebe znamenat zlepšení psychického rozpoložení. ~;((
Bruni tobě i Delete přeji krásné prázdniny a zotavení z těch deseti perných měsíců! ~v~
Kájo vnouče je super, já už se na ta naše budoucí(doufám, že se ty naše tři kousky přičiní a nějaké nám nadělí ~:-D ) těším teď, jen doufám, že panenky nejdřív dostudují a nezkomplikují si život zbytečně během školy. U nás úspěšně dokončen druhý ročník VŠ,první ročník SŠ u cácorek a z prcka se nám po prázdninách stává předškolák, uf, letí to strašně. ~d~
LenkaVa 28901
3.7.2017 14:41:53
Ahoj.

Koukám, že si všichni užíváte sluníčka .......

Mně dneska vytáhli sondu, tak se musím zase naučit jíst.
Snad to nějak půjde a vychytám to.

Jinak nic nového.

Lucka má dneska ještě nějakou zkoušku, Andula je poprvé v práci a Olda se těší až uběhne měsíc a bude moci jít prý taky do práce. Tak uvidíme, jestli mu to vydrží.

Jinak se placatím doma.

LenkaVa 28901
28.6.2017 21:00:41
Bruni, ani se ti nedivím.
Myslím, že si užiješ i tak.

My absolvovali první třídní schůzku u Oldy. Učitelka vypadala rázná, tak snad to půjde.
Brunhilda 29897
28.6.2017 19:28:55
Ahoj!

Kájo, gratulace ségře! A je to fakt divný, vždyť je to tvoje dvojče a ty jsi ještě mladá na to, abys byla babička! ~k~

U nás bylo smutný loučení v 5. třídě u Jirky, jejich třídní byla fakt suprová. Ale i ten kolektiv byl výbornej, s rodičema jsme se znali a doteď děláme srazy - děti i rodiče, občas i výlet a je to fajn. U Adama to tak srdceryvný nebylo, Adam měl třídní rád, ale já jsem z ní tak odvázaná nebyla, takže mi nechyběla. Ani jsem neznala všechny jeho spolužáky a rodiče už vůbec ne. No a Patrik jde do páté, takže loučení bude příští rok a u něj ty rodiče taky moc neznám, protože jsme ještě nebyli ani na jednom grilování se třídou. Vždycky to je v tak blbej termín, že se nám to nehodí.
No a vzhledem k tomu, že mám svých školních dětí a rodičů dostatek, tak už nemám ani moc chuť se družit s dalšíma ;-).

LenkaVa 28901
28.6.2017 12:42:32
Ahoj.

Lidko, po pravdě nebylo mi smutno. Jsem ráda, že vypadne. Nedělám si o jiné škole nějaké zvláštní iluze, ale téhle už mám celkem dost.

První dvojku měl za zapomínání a asi i drzost vůči češtinářce (šla po něm) ateď bude mít další, protože se na školním výletě opil spolužák a on ho kryl a neřekl to.
Spolužáka odvezla rychlá (je v pohodě) a on ještě s jedním klukem po něm uklízeli a zapřeli to.

Stane se.

jestli taky pil nevím a nedozvím se to, ale evidentně opilý nebyl, protože učitelka volala až druhý den a vyzvednout jsme si ho nemuseli.

Prostě musí být u každého průseru.
lipoo 47870
28.6.2017 9:49:42
Leni-tak super,že měl takovou třídní....a nebylo ti z toho "smutno"? Dan to bude mít příští rok a už včil vím,že to bude prostě "divný"...že už do té základky nikdy nevkročím.../jako vkročím,na koncert školního sboru,ale né jako rodič/...když se loučil Tom,odcházela do důchodu i ředitelka-a taky to bylo takový smutný..oni ještě navíc byly bezva kolektiv...ale další rok tam nastupoval Dan,tak pro mě se toho moc neměnilo :-D ..ale teĎ už bude končit i ten mladší,je to takový divný...asi tak jako když se od Káji dvojče stane babičkou :-D ...i mé kamarádky v mém věku už jsou některé babičky...je to hrozná představa ~t~,dyť já jsem ještě mladice!!!! ~:-D

A za co Leni dostal Olda dvojku z chování?
LenkaVa 28901
27.6.2017 21:55:47
Já vím, jsi zlato.

Dneska měl Olda rozlučku se základkou.
Když pominu, že v té hospodě bylo příšerně vydýcháno, tak to docela šlo.

Jen jsem si tak říkala, že se svět někam asi posunul.

Měli přinést nějaké občerstvení pro rodiče .........
Jako jedinná jsem pekla doma slané listové šneky. Rodiče nosili kupované zákusky, chlebíčky, preclíky, tyčky .......

Když to měla Lucka a i Andu, tak prostě byli na stole domácí výrobky a nyní jen kupované.
Buď už tedy nemá nikdo čas a nebo jim to za to prostě nestojí.

Jo a češtinářka prý přímo Oldoj řekla, že je ráda, že konečně opouští školu a ona bude mít klid. Evidentně ho má ráda ~t~

O víkendu musím ještě napsat Oldovo třídní učitelce a poděkovat jí.
Zlatá to žena. Nebýt jí, tak Olda tu školu ani neprolezl. Už takhle to bylo na hraně se čtyřkama a dvojkou z chování.
Pořád za něj chuděra orodovala a ten hajzlík si toho vůbec nevážil.

Děkovala jsem jí i tam, ale chci, aby věděla, že si jí fakt vážím a přitom je to taková mladá žába, ale fakt super.
kajaN 28973
27.6.2017 21:27:09
Díky Leni.
brečet a kňučet klidně můžeš...ale bylo by fajn, kdyby ses brzy zase začala i usmívat~;((
LenkaVa 28901
27.6.2017 20:14:16
Ahoj Kájo.

Tak velikánská gratulace.
Ať jsou všichni zdraví.

Já děkuji.
Vím, že máte o mne strach.
Pokňučím si, pobrečím a snad to nějak dám.

DÍKY.
kajaN 28973
27.6.2017 17:23:33
Ahoj holky,
Leni, je mi líto, že se s tím takhle pereš.Chápu, že pro takovýho akčního člověka je to opruz, ale dokud se s tím sama vnitřně nesrovnáš, neposune se to~6~Skoro bych věřila, tak jako Bruni, že by ti na tuhle přechodnou dobu mohly pomoci ty antidepresiva. Možná se tomu nebraň. Je to cesta, jak by ti mohlo být líp. Zkusila jsi to bez nich, to je dobře, ale když se to neposouvá k lepšímu, není selhání je začít brát. Za zkoušku nic nedáš. Jen musíš počítat s tím, že se účinek projeví nejdřív za 3 týdny, nechtít zázraky hned. Negativnípostoj a myšlení tvůj organismus oslabuje, ty potřebuješ naopak nabrat síly.
brini, taky jsem chtěla začít sportovat, plavat a už nějakou dobu mě bolí hrudní páteř, teď se to zhoršuje, nemůžu ani spát, je to na prd.
Lidko, krásný hory. Fajn, že jste si to užili, zaměstnavatel dobrý když proplácí 3 dny~R^
Jo a mé dvojče se včera stalo babičkou. Nějak se posouváme o generaci výš~t~Ale skoro jí závidím. Prcek je ňuňánek, ale neteř si teda užila. Rodila víc jak 20 hodin.
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 126599  [Dalších 125849 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.