| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Přeřeky

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 289  [Dalších 189 >>]
Muchomůrka+4 dětičky 11494
7.2.2005 12:41:33
Tak to moji tchání zase zateplovali barák a v obchodě chtěli polyester. Prodavačka řekla, že takové věci tam nemají a tchán ji utřel, at se pořádně podívá, že ho tu minulý týden ještě měli.To nebyl překec, ale oni polystyrenu prostě říkají polyester.O TOM, ŽE JE TO DRUH LÁTKY NEMAJÍ ANI PONĚTÍ.
Muchomůrka+4 dětičky 11494
7.2.2005 12:29:24
Jednou moje dcera, které bylo asi 8 let,odpověděla na dotaz,co jí bylo za nemoc : "já mám vagínu " (namísto angínu ) " a dost mě to bolí "
Janna + 2 berušky 22270
7.2.2005 8:50:43
Holky, taky vás čtu od začátku a vždycky si tu zlepším náladu :oD

Mně se včera povedlo: Je tady koňská zima (kosa a svinská zima dohromady).

A SMS, co jse psala ségře: paličkuju jak vyteklá (=vzteklá).

A SMS, co mi napsala táta: knukám na tv (koukám, ale já to přečetla kňukám a přemýšlela, co to?) :oD

A v krámě jsem chtěla deset "houstek", přišlo mi to úplně normální, prodavačka mi je taky bez mrknutí oka dala, ale manžela to složilo a připomíná to dodnes.

No, proti vám nic moc, ale já si nemůžu vzpomenout...:oD
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
7.2.2005 1:28:20
Na hodine rustiny ucitelka skuskala ako sa volala zena,ktora ako prva letela ako do vesmiru. Kedze spoluziak nevedel, snazili sme sa mu nasepkat a on miesto Valentina Tereskovova zahlasil Valetina Orieskovova.
Berrinkaa 20460
6.2.2005 23:00:40
Je t o super diskuze...náramně jsem se bavila a raději jsem ani nečetla vše, to bych se snad strhala smíchy:-)))
Jeden špek od naší profesorky přidám i já....
jeden spolužák u tíkal po chodbě a odchytla ho doslova potrhlá učitelka, byl a trochu mimo z rozvodu a trochu také popíjela...do žákovské mu napsala toto:
" Váš syn běžel po chodbě nepřiměřenou rychlostí" no já vím nic moc, ale na srazech se tím bavíme dodnes:-)))
Přeji krásný večer...
Ivča+3ratolesti 14182
6.2.2005 22:12:01
Tohle je opravdu veselá diskuze! Dobrý nápad po všech vážných tématech.

Přidám i svou trošku do mlýna:

Naše babička vždy tvrdošíjně tvrdila, když jí nebylo dobře, že na ní asi leze skřipka.

A já, jednou o pracovním dni, kdy jsem měla jednu schůzku za druhou, jsem zvedla věčně zvonící telefon a pravila: "Dobrý den, IH u telefonu, posaďte se." Kolegové se také pobavili :-)
Maja,Adam 2.8.2003 12852
6.2.2005 21:47:30
Kuna po vejcích je boží,takový deníček bych taky chtěla vlastnit.
Já si zase vzpoměla na jeden vtip:

Nádražní rozhlas hlásí:
Haló,haló na třetím nástupišti se našla kunda z boženky!
Opravujeme: na čtvrtém nástupišti!
Lefff 13513
6.2.2005 12:55:47
Mišice,
držím ti palce, ať návštěvu přežiješ ve zdraví :-) Taky se tu vždycky královsky pobavím a zvednu si náladu :-)

Uvažuji o založení diskuse "Trapasy a jak je přežít", jen se musím pořádně mrknout, jestli tu už nějaká taková není, abych neudělala nechtěně zbytečnou duplicitu.

Další hláška do řady - jeden dávný známý mých rodičů byl původem Maďar. Za léta života tady neustále bojoval s češtinou a dostával se tak do situací, kdy všichni okolo něj padali smíchy, zvláště pak tehdy, kdy komolil či nahrazoval slova patřící do jeho oboru - pracoval v pohostinství. Když se ho jednou kolegové ptali, co dobrého mu jeho žena s sebou připravila do kastrůlku, hluboce se zamyslel a vypadlo z něj, že CHODIDLO OD KUŘETE :-)
Od té doby u nás doma nesmažíme kuřecí stehenní řízky, ale kuřecí chodidla :-)
Mišpule a Domule 18330
6.2.2005 9:12:24
jedu dneska ke tchýni a mám tchýni pěknou čůzu a tak mám po náladě a tady si jí vždycky vylepším
Lefff 13513
5.2.2005 22:43:52
Jeden kolega byl ke konci dne už lehce přepracovaný, když zvedl telefon, a místo aby řekl: Dobrý den, u telefonu XY, už jste obdržela fakturu? - vypadlo z něj: Dobrý den, u televize XY, už jste to dostala?
.... Zbytek kanceláře praštil s telefony a složil se pod stůl... :-)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 289  [Dalších 189 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.