| Medunka | 19970 | 
|   | 8.2.2005 10:46:21 Lvice, to je super mít to takhle sepsaný! Člověk (teda já určitě) hrozně zapomíná:-( Bezvadný hlášky měli vaši učitelé:-) Taky si vzpomínám ze školy na pár věcí - týká se to napovídání:-) V hodině literatury byla zkoušená jedna holka, nic neuměla, okecat to taky neuměla, mlčela jak ryba. Učitel položil záchranou otázku, měla povídat o začátku první světové války (alespoň z historie, když už nevěděla co kdo napsal) a zas nic... a učitel se snažil: "a jakou zemi napadli němci jako první?" dívčina na nás vrhala žalostné pohledy a my radili Polskooo Polskooo...ona asi nerozuměla a vítězoslavně řekla: "Japonsko!" to jsme valili oči:-)) Když jsme se začínali učit německy, učitelka nás vyvolávala a měli jsme překládat jednoduché věty. Na jednoho kluka vyšlo: "Pes honí kočku." Chvíli přemýšlel... a nevím,jestli mu nějaký zlomyslníček tak poradil nebo dotyčný špatně slyšel,ale nakonec z něj vypadlo: "Der Hund kocht die Katze." (= pes vaří kočku) Dodneška mám z toho záchvat smíchu:-) | 
| Janet | 
| • | 8.2.2005 7:40:21 Anco, obleky z polystyrenu člověk ještě pochopí jako přeřek, ale z cholesterolu???? To bych jim přeložila opravdu něco, co by je posadilo na zadek. Třeba igelitový pytlík a řekla bych, že je to nejnovější hit modelu čepice...... | 
| Janet | 
| • | 8.2.2005 7:37:49 znám to ještě jinak Přišel k nám študý chudent v rozpláštěném trháku. Študáme vás pane vítáku, uchlebte si našeho kroja. Náš štěk na něj zapesal, cupama zanohal. Lek se študoval, utíkal přes hrachovo kmotroviště, všechny skáky přeplotal div si lámy nepřehnátal, až ho mrtvila ranice a musel do nemocné všeobecnice..:-) | 
| Lefff | 13513 | 
|   | 7.2.2005 23:12:10 Tak tahle přesmyčkoidní záležitost je super :-) Jako malou holku mě táta učil  podobnou: Kmotrám Vás, vítáčku! Ustolte si u našeho sedu, uchlebněte si našeho kroje, nakolali jsme plekáčů, ale pobráci nám je žebrali. Náš štěk na ně zapesal a oni plotali přes skáky a všechny lámy si pohnátali :-) | 
| Anca | 
| • | 7.2.2005 20:46:09 Tohle je povidani, kteremu jsem se strasne smala a manzel se divil, ze to neznam... Přišel k nám študý chudent v rozkabátovaném trháku. Náš štěk na něj zapesal a on utík tolikal, div si lámy nepřehnátal. Já se na to koutkou v plotě ďoural. Jo a s tim polyesterem...obcas prodavam v panske konfekci a obcas po nas taky chteji ty obleky z cholesterolu, polystyrenu a pod. | 
| Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 | 
|   | 7.2.2005 19:45:21 Když jsme u těch vtipů,tak tenhle je spíš o přeslechu Anglický host vytočí číslo recepce a objednává dva rumy: "Two Rums to room 222"("turumsturumtututu") Český recepční se zaksichtí a do sluchátka odpoví:"hmm,tamtadádydá ty debile" | 
| Muchomůrka+4 dětičky | 11494 | 
|   | 7.2.2005 17:42:35 Moje drahá dcera slyšela jak venku hučí vítr a povídá :" mami, to fouká limuzína, že jo?" / namísto meluzína / A ještě jednu příhodu. Učila jsem na ZŠ a byl asi listopad. Děti jsem ještě neznala, protože jsem v té třídě měla 1 h týdně a měla jsem všechny 6. třídy, takže spousta jmen a tváří. Při výkladu chodím po třídě a musela jsem se pro sebe usmívat, když jsem si všimla, že kluk v 1. lavici má opálený obličej a bílé oči od lyžařských brýlí- jako sova. Potlačila jsem smích a vykládala dál. najednou stojím u zadní lavice a tem kluk tam seděl.Hlavou mi blesklo, že jsem se asi spletla a byl tam. Za chvíli stojím u té 1. lavice a on tam seděl zase. Já blbec myslela, že se pořád stěhuje z místa a namísto a začala jsem ječet. "No, co to má znamenat? nejdřív sedíš tady a potom vzadu". V tu chvíli jsem ztuhla- on tam byl taky- byl to jeho brácha dvojče. V tu chvíli děti řvaly smíchy a já s nima, až mi tekly slzy a do konce hodiny jsme už nic neudělali. | 
| Meluzína | 
| • | 7.2.2005 16:19:51 Asi byl ten policajt igelitní :))) | 
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 | 
|   | 7.2.2005 15:44:25 Ten polystyren - polyester mi připomněl jeden policajtskej vtip: Policajt zastaví řidiče a povídá: "Pane, nesvítí vám heligón!!!" Pán: "Snad halogen, ne??" Policajt: "no no, vy jste ňákej suvenýr!!!! " | 
| Mišpule a Domule | 18330 | 
|   | 7.2.2005 13:11:29 jojojo to říká můj tchán taky a nedá si to vymluvit , že to je polystyren :-) | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.