| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Přeřeky

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 289  [Dalších 179 >>]
Lefff 13513
5.2.2005 22:17:37
Taky jsem byla kdysi "postižená" špatným rozklíčováním textu písničky :-)
Jako malá jsem byla zamilovaná do písničky Jožin z bažin, ale hodiny a hodiny jsem dumala, kdo nebo co je to "sajer". Prostě jsem si zpívala: "Kouše sajer do uší" místo Kouše, saje, rdousí...
Lefff 13513
5.2.2005 22:08:16
už tu taky proběhly. Mám jich z doby gymplu v sešitku spoustu, dokonce jsme to při posledním zvonění ve formě letáků rozdávali. Zvlášť profesorský sbor se bavil, když četl, kdo z profesorů co plácl :-)

Výběr z profesorských špeků:

- Tam najdete všechno možný, a ještě daleko víc.
- S tím si hlavu nerámujte. (nelámejte)
- Za sto let bude ten panelák už dávno po smrti.
- Z fyziky víte, co jsou to spojené národy. (nádoby)
- Oni to nekonzumují v syrovém, ale v čerstvém podání.
- Tam byste měli všechno, možná ani to ne.
- Další had, který u nás roste....
- Ryby dělíme na vodní a suchozemské...
- Zatím smažte mapu. (tabuli)
- Kdyby sem přišel kolega XY, tak jsem ve skříňkách. Jede po mně od rána jako kuna po vejcích...
- Napiš si vodík O.... (analogie kyslík H... - stalo se obojí)
- Sedněte si pořádně, sedíte tu jak protoplazma.
- Když budete hodní, pustíme si plyn. (praktika z chemie)

Jedna členka profesorského sboru po svém přeřeku zahlédla, jak si její perličku horlivě zapisujeme do notýsků a prohlásila:
"Tak mi přečtěte, co ze sebe dokážou dostat kolegové, ať si nepřipadám jako úplný blbec."

Jo jo, na takové věci se dobře vzpomíná :-))
Lefff 13513
5.2.2005 21:47:57
Huba plná zubů mě taky dostala :-) Hned jsem si vzpomněla na slovní přesmyčku z jedné velmi známé a oblíbené knihy. Z "bohyně s rohem" se jednomu nešťastníkovi vyklubala "rohyně s bohem". Pro ty, kteří si nevzpomínají, tuhle perličku najdete v Bassově Cirkusu Humberto :-)
Líza 17721
5.2.2005 17:31:10
Fifi, to je výbornýýýýýý, byla byste tak hloupá, to budu v obchodech říkat :-))))))))))))))))))))))
Mišpule a Domule 18330
5.2.2005 17:27:45
si psala s kamarádkou po MSN a napsala jsem že má její synek hubů plnou zubu :-)))
Maja,Adam 2.8.2003 12852
5.2.2005 15:52:54
Já se sem chodím bavit teď denně.Jen houšť.Nejvíc mně dostalo " Čest ptáci"

Tak u nás doma se už vžil jeden přeřek a to sice pro osobu lehkých mravů - protistudka. Možná to dává i větší smysl:o)

Včera hledal můj muž katalog cestovky a na můj dotaz co hledá,tak prý katalog RioMare.Vybuchla jsem smíchy,protože na dovču s tuňákama se mi fakt nechce.cestovka se jmenuje ViaMare.
*Kate 12933
4.2.2005 22:32:56
Čtyřletý synovec si nedávno zpíval: Vánoce vánoce přicházejí, strašné a veselé ...
Nea 12065
4.2.2005 21:53:19
Fakt super diskuze,nasmála jsem se jak už dlouho ne.

Přidám příhodu z práce.Pracuji jako účetní a jednou už jsem byla tak zblblá,že jsem se do telefonu představila: Prosím,faktura. Naštěstí to byl kolega,takže došlo k oboustrannému výbuchu smíchu.

Tohle není přeřek,ale přehmat.V práci pro vstup do firmy používáme magnetickou kartu.A mě se občas stane,že když jdu domů,tak vytáhnu tu magnetickou kartu a čekám u vchodových dveří,až se mi otevřou.....a naopak,že klíčem si hodlám otevřít dveře v práci,co jsou na tu kartu.
No připadám si potom,jak největší debil....
Janet
  • 
4.2.2005 15:39:55
Fifi, to s kamarádkou je dobrý, při té příležitosti jsem si vzpomněla na svou kamarádku, která šla kupovat šunku a říká prodavačce: " 10 dkg šukni"
Fifinka
  • 
4.2.2005 15:26:25
Ještě jsem si vzpomněla na kamarádku, co šla nakupovat a v obchodě řekla prodavačce : Byla byste tak hloupá a dala mi pikoty.. (myslela hodná a piškoty) a když jí došlo, co řekla za blbost, tak vypískla : A ještě apsík!! (Aspik). Tak tomu se musím pokaždé smát jak blázen, i před lidmi (i teď).

Můj brácha je o pět let mladší a když mi bylo asi 13, samozřejmě jsem ho sourozenecky mučila, už nevím, co konkrétně jsem mu prováděla, ale vím, že vykřikl : Ty mě tak vzrušuješ! akorát že chtěl říct Rozčiluješ. Dodnes nemá rád, když mu to připomenu.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 289  [Dalších 179 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.