| Lefff | 13513 | 
|   | 5.2.2005 22:17:37 Taky jsem byla kdysi "postižená" špatným rozklíčováním textu písničky :-) Jako malá jsem byla zamilovaná do písničky Jožin z bažin, ale hodiny a hodiny jsem dumala, kdo nebo co je to "sajer". Prostě jsem si zpívala: "Kouše sajer do uší" místo Kouše, saje, rdousí... | 
| Lefff | 13513 | 
|   | 5.2.2005 22:08:16 už tu taky proběhly. Mám jich z doby gymplu v sešitku spoustu, dokonce jsme to při posledním zvonění ve formě letáků rozdávali. Zvlášť profesorský sbor se bavil, když četl, kdo z profesorů co plácl :-)  Výběr z profesorských špeků: - Tam najdete všechno možný, a ještě daleko víc. - S tím si hlavu nerámujte. (nelámejte) - Za sto let bude ten panelák už dávno po smrti. - Z fyziky víte, co jsou to spojené národy. (nádoby) - Oni to nekonzumují v syrovém, ale v čerstvém podání. - Tam byste měli všechno, možná ani to ne. - Další had, který u nás roste.... - Ryby dělíme na vodní a suchozemské... - Zatím smažte mapu. (tabuli) - Kdyby sem přišel kolega XY, tak jsem ve skříňkách. Jede po mně od rána jako kuna po vejcích... - Napiš si vodík O.... (analogie kyslík H... - stalo se obojí) - Sedněte si pořádně, sedíte tu jak protoplazma. - Když budete hodní, pustíme si plyn. (praktika z chemie) Jedna členka profesorského sboru po svém přeřeku zahlédla, jak si její perličku horlivě zapisujeme do notýsků a prohlásila: "Tak mi přečtěte, co ze sebe dokážou dostat kolegové, ať si nepřipadám jako úplný blbec." Jo jo, na takové věci se dobře vzpomíná :-)) | 
| Lefff | 13513 | 
|   | 5.2.2005 21:47:57 Huba plná zubů mě taky dostala :-) Hned jsem si vzpomněla na slovní přesmyčku z jedné velmi známé a oblíbené knihy. Z "bohyně s rohem" se jednomu nešťastníkovi vyklubala "rohyně s bohem". Pro ty, kteří si nevzpomínají, tuhle perličku najdete v Bassově Cirkusu Humberto :-) | 
| Líza | 17721 | 
|   | 5.2.2005 17:31:10 Fifi, to je výbornýýýýýý, byla byste tak hloupá, to budu v obchodech říkat :-)))))))))))))))))))))) | 
| Mišpule a Domule | 18330 | 
|   | 5.2.2005 17:27:45 si psala s kamarádkou po MSN a napsala jsem že má její synek hubů plnou zubu :-))) | 
| Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 | 
|   | 5.2.2005 15:52:54 Já se sem chodím bavit teď denně.Jen houšť.Nejvíc mně dostalo " Čest ptáci" Tak u nás doma se už vžil jeden přeřek a to sice pro osobu lehkých mravů - protistudka. Možná to dává i větší smysl:o) Včera hledal můj muž katalog cestovky a na můj dotaz co hledá,tak prý katalog RioMare.Vybuchla jsem smíchy,protože na dovču s tuňákama se mi fakt nechce.cestovka se jmenuje ViaMare. | 
| *Kate | 12933 | 
|   | 4.2.2005 22:32:56 Čtyřletý synovec si nedávno zpíval: Vánoce vánoce přicházejí, strašné a veselé ... | 
| Nea | 12065 | 
|   | 4.2.2005 21:53:19 Fakt super diskuze,nasmála jsem se jak už dlouho ne. Přidám příhodu z práce.Pracuji jako účetní a jednou už jsem byla tak zblblá,že jsem se do telefonu představila: Prosím,faktura. Naštěstí to byl kolega,takže došlo k oboustrannému výbuchu smíchu. Tohle není přeřek,ale přehmat.V práci pro vstup do firmy používáme magnetickou kartu.A mě se občas stane,že když jdu domů,tak vytáhnu tu magnetickou kartu a čekám u vchodových dveří,až se mi otevřou.....a naopak,že klíčem si hodlám otevřít dveře v práci,co jsou na tu kartu. No připadám si potom,jak největší debil.... | 
| Janet | 
| • | 4.2.2005 15:39:55 Fifi, to s kamarádkou je dobrý, při té příležitosti jsem si vzpomněla na svou kamarádku, která šla kupovat šunku a říká prodavačce: " 10 dkg šukni" | 
| Fifinka | 
| • | 4.2.2005 15:26:25 Ještě jsem si vzpomněla na kamarádku, co šla nakupovat a v obchodě řekla prodavačce : Byla  byste tak hloupá a dala mi pikoty.. (myslela hodná a piškoty) a když jí došlo, co řekla za blbost, tak vypískla : A ještě apsík!! (Aspik). Tak tomu se musím pokaždé smát jak blázen, i před lidmi (i teď).  Můj brácha je o pět let mladší a když mi bylo asi 13, samozřejmě jsem ho sourozenecky mučila, už nevím, co konkrétně jsem mu prováděla, ale vím, že vykřikl : Ty mě tak vzrušuješ! akorát že chtěl říct Rozčiluješ. Dodnes nemá rád, když mu to připomenu. | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.