| Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
|
|
4.2.2005 14:33:31
- U nas je zastavka Jana Opletala a kdykoli jede male dite, tak tu pani, co ty zastavky hlasi, opravuje na "Jana POPLETALA"
- moji mame jsme jako deti davaly hadanku mami, co je to špuntkvaně? a ona odpověděla- no co je to špunt vim, ale co je to to KVANĚ? to bude nejaka blbost. |
| Mišpule a Domule | 18330 |
|
|
4.2.2005 13:59:38
hihihihíííí chihcihcihci to je naprosto skvělý , teda piště pište já se skvěle bavím :-)))))))
|
| Janet |
| • |
4.2.2005 12:33:02
Tahle historka není z oblasti přeřeků spíše z oblasti přehmatů, ale kdykoliv si na ni vzpomenu, cvrknu si do kalhot.
Moje známá čerstvě nastoupila do práce a jako recepční zvedala jeden telefon za druhým. Dlužno podotknout, že vyřizovala i cizojazyčné, což ji obzvláště nervovalo, neboť příliš dobře nevládla žádným jazykem. Tato historka se udála v den, kdy všechny termíny hořely a byl v práci velký zmatek. Nesla jsem jí něco k vyřízení, když v tu chvíli zvonil telefon, ona ho zvedla, vyslechla přání volajícího, řekla ein Moment, položila sluchátko vedle telefonu, natáhla se pro tužku a papír, tužku strčila do ucha a sluchátko cpala do pusy...... Tragičnost situace si uvědomila až tehdy, kdy kvůli ucpané puse nemohla říct haloooo |
| Fifinka |
| • |
4.2.2005 11:41:17
Před Vánocemi se kamarádka ptala čtyřletého syna, co chce od Ježíška. Tak prý auto "meluzínu". Takže maminka pochopila (po nějaké době), že to bude asi limuzína. A malý dodal : Jo, to auto, co nemá střechu. A až starší syn musel oběma vysvětlit, že auto bez střechy je kabriolet.
Můj kamarád, moderátor v rádiu řekl : Už vás tím nebudu unanovat. Myslel unavovat. Taky se mu místo Kámen mudrců povedl Kámen mrduců. |
| Ivo |
| • |
4.2.2005 9:40:28
Syn měl po shlédnutí představení Bohatýr Ilja Muromec zajímavou otázku: "Tati, a byli taky chudatýři?"
|
| Mišpule a Domule | 18330 |
|
|
4.2.2005 9:25:11
zrovna teď se mi to povedlo , na diskusi únor 2004 jsem napsala : Bábi sluší vám to - mělo to být Gábi :-)))
|
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
4.2.2005 0:59:17
taky jsem zapisovala školní přeřeky, škoda, že ten sešit mám u našich, tam by se toho našlo.:o)))
Jen matně si vzpomínám na jeden od našeho zeměpisáře: ... teď jedním uchem poslouchejte a druhým si otevřete atlas na straně xxx..... |
| Berush | 5363 |
|
|
3.2.2005 22:49:27
byl náš národní kutil a zahrádkář Přemet Podlaha (to když jsem jeho pořady zaslechla jako dítě u dědy a babičky).
A ještě se mi ohromě líbí: pernamentky. |
| 16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
|
|
3.2.2005 22:40:29
ČT 1, Události, 26. 5. 2003
Iveta Toušlová "Lékaři z Všeobecné fakultní nemocnice v Praze se ale rozhodli pro zákrok u nás dosud nevídaný. Muži do rány nasadili speciální larvy, které mrdkou... pardon, mrtvou tkáň odstranily." |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.