| *Kate | 12933 |
|
|
3.2.2005 22:38:02
Kisi, tak to nemá chybu!!! Chacha!
|
| Baruschka | 11798 |
|
|
3.2.2005 21:33:12
já jsem i při maturitě vyšvihla odpověď, že ovesné vločky jsou z ječmene... kupodivu jsem dostala kopanec pod stolem od profesora zbožíznalství :-)
Mám sešit těhle blábolů za celé 4 roky... teď nevím, jestli už jsem to sem nepsala, ale budu ho muset vytáhnout a zase se pobavit... Jediné, co si v tuhle chvíli vybavím, že dle hlášky spolužačky Dunaj pramení v Černém moři... |
| Baruschka | 11798 |
|
|
3.2.2005 21:31:30
já jsem i při maturitě vyšvihla odpověď, že ovesné vločky jsou z ječmene... kupodivu jsem dostala kopanec pod stolem od profesora zbožíznalství :-)
Mám sešit těhle blábolů za celé 4 roky... teď nevím, jestli už jsem to sem nepsala, ale budu ho muset vytáhnout a zase se pobavit... Jediné, co si v tuhle chvíli vybavím, že dle hlášky spolužačky Dunaj pramení v Černém moři... |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
3.2.2005 19:07:59
Moje neteř při oběde: "Maminko ta omáčka hrooozně pálí, ty jsi tam dala fernetky? " (myšleno feferonky):-))))
|
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
3.2.2005 18:51:23
Jednou jsem měla číst článek v ruštině. V českém překladu něco jako "... spisovatel XX.století. ..." Je to dááávno, tak si to přesně nepamatuju.
A já jaky byla zblblá z té azbuky, tak jsem to přečetla jako " ...(foneticky)...pisatěľ CHA CHA věka ". |
| *Kate | 12933 |
|
|
3.2.2005 17:48:20
matka mojí kamarádky je praktická lékařka. Před časem jedné důchodkyni nabízela očkování proti chřipce. Aby ho člověk mohl dostat, nesmí mít alergii na bílek. To se paní doktorka pokusila zjistit otázkou: "Vejce snášíte?" Když se pacientka začala smát, prý vůbec nechápala, co je tak směšného ...
mmch, dávala jsem teď tuto historku k lepšímu na jedné sešlosti a tam mi říkali, že už to četli v nějakém časopise. Z toho je vidět, jak se tyhle věci strašně rychle chytí a letí do světa. |
| *Kate | 12933 |
|
|
3.2.2005 17:42:24
takže: křeč na klacka stále vde, ovšem Janet - pohřeb ja náááádherný, to ti určitě brzo někdo ukradne do nějakého filmu. A Šárko - brácho, ty se střel ... tvoje logika neměla chybu, pěkně nám to tehdy v těch hlavičkách motali.
|
| *Šárka* | 17468 |
|
|
3.2.2005 16:27:01
.. ono se jedná o tátu, ne o bráchu, jsem si vzpomněla.
Ale to je jedno. |
| Janet |
| • |
3.2.2005 16:05:01
Zastřelenej brácha, bravo....:-))))))
Z mojí mamky nedávno vylezlo, že Ježkovo-Werichovu písničku Klobouk ve křoví chápala jako klobouk vepřový.... |
| Mišpule a Domule | 18330 |
|
|
3.2.2005 14:18:41
chvíli povede mě ?
antikoncepce je přece totéž jako antibiotika :-))))) No super je když si to neuvědomím a melu to furt dokola :-) Ve škole jsem jednou byla zkoušená a místo vystavíme fakturu jsem napsala vystavíme frakturu a celá třída ležala smíchy protože jsem si toho nevšimla , asi nemusím říkat jak mi bylo do doby než jsem pochopila :-) |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.