| Blanka |
| • |
16.2.2005 15:12:22
Dneska místo "prostírání" jsem napsala PROSÍRÁNÍ ...
|
| Denisa |
| • |
15.2.2005 14:43:41
kolegyne ted psala emailem vzkaz a misto VOLEJ EVU odeslala VOJEL EVU ... takhle vznikaji drby :-)
|
| MirkaEyrová | 23634 |
|
|
13.2.2005 22:48:34
Jo, dámy, tak mně se dneska taky něco podařilo. Není to sice přeřek, ale...
Byli jsme na návštěvě u manželových rodičů. Syn u babičky zpravidla dost řádí, takže jsem zvyklá nad ním bdít a hlídat ho a případně ho krotit, opravovat, okřiknout a provádět další kejkle směřující k poslušnosti. --- Byli jsme na procházce a když jsme se z ní vraceli, já s prarodiči mířila k nim domů a manžel se synem (Lubošem) šli ještě na plácek pouštět letadýlko. Rodiče se rozhodli jet výtahem, a mně bylo hloupé s nimi jezdit, tak jsem rozhodla, že půjdu pěšky a kdo jako tam bude dřív (ve druhém patře). Přibyli jsme asi tak nastejno. Vylízám ze schodiště a sleduju, jak kráčí dědeček, za ním babička --- a nic!!! Rozzuřila jsem se, plnou parou vrazila do zavírajícího se výtahu a výhrůžně řvu: "Luboši, co děláš?!?" No a co byste řekli? Výtah byl prázdný!!! Až po chvilce, co jsem nechápavě koukala do prázdna, jsem si vzpomněla, kde že náš synáček právě dlí... |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
13.2.2005 15:28:59
Když jsem před 3 měsíci šla na oběd do jedné restaurace bufet.stylu, tak jsem chtěla k masu rýži. Milá paní mi ale řekla, že rýže ještě není, že bude za devět měsíců (místo minut). Tak jsme se obě zasmály a podívaly se na můj pupek :-) .
|
| Mišpule a Domule | 18330 |
|
|
13.2.2005 13:00:50
zrovna zadařilo a povídáme si tu o snowborďácích a já místo Vojta Kotek jsem řekla Vojtek , samozřejmě jsem si tu neuvědomila a opravila mě dcera :-)
|
| Linda |
| • |
12.2.2005 18:56:18
Včera mi moje kamarádka napsala že vypikla chčipková epidemie.Válela jsem se smíchy.
|
| Líza | 17721 |
|
|
11.2.2005 19:10:09
Tak jsem právě ve své domovské diskusi vyprodukovala slovní spojení "sráček soptík"...:-)))), no ono s a d je hned vedle :-)
|
| babuška, Adélka, Kačenka | 21349 |
|
|
11.2.2005 13:47:49
kolegovi se ted podařilo něco co vlastně ani není přeřek, ale v té situaci to bylo fakt dobrý. Každej pátek zalívám kytky, ten minulej taky a říkám si, at chudiny vydržej, dám jim napít pořádně. Ted jsem zalívala a jdu okolo jednoho kolegy a on na mě: Ty Petro ty mi z tý palmy děláš leknín, v pondělí jsem přišel do práce a palma tady se šnorchlem...
No pobořili jsme se snad všichni:) |
| andy |
| • |
11.2.2005 12:00:55
Tak ted se mi podaril dobry prepis, psala jsem ted mail a chtela jsem napsat, ze mame novou pracku a misto toho jsem napsala, ze mame novou prcku(damske prirozeni).
|
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
11.2.2005 9:19:32
Včera ve snídani s novou říkala Radka Kocurová: sníh na horách je převážně "prašivý"....
|
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.