| Kaaja | 15444 |
|
|
10.2.2005 9:43:00
to se ještě dá okecat, přddstav si, že bys řekla LYHY :o)))
|
| Jana, dva kluci + 09/08 | 25589 |
|
|
9.2.2005 23:23:55
Dneska jsem učila syna lyžovat. No teda vlastně stát na lyžích. Pořád mu to nešlo a padal. Já povídám: musíš mít ty NOŽE u sebe! Chtěla jsem říct buď NOhy nebo lyŽE.
|
| babuška, Adélka, Kačenka | 21349 |
|
|
9.2.2005 13:48:31
Janet ta recepční je fakt k nezaplacení. řechtala jsem se tak až jsem chrochtala:o) (podotýkám že v práci)
Ted mám jednu čerstvou. Byli jsme s miláčkem na chalupě u známé osady a rozhodli jsme se oznámit že se vesele množíme a budeme mít potomečka. Tak jsem to oznámila nějakýmu caseymu (čti kejsimu) že Lečík brzo nebude kouřit protože budu mít bříško a on na mě tak si se mnou cinkni (on víno a já čaj) když si ted ta gravitační:o) Pár hodin na to mě nechtěl vzít do auta že gravitační nevozí, protože kdyby se něco stalo tak to má dva jednou ranou a to si přece nemůže vzít na svědomí |
| Blanka |
| • |
9.2.2005 13:46:34
Jedna moje spolužačka do písemky z vlastivědy asi ve 4.třídě napsala :"Housenka běláska zelného požírá běláska zelného" - a divila se, proč nedostala jedničku...
Moje kamarádka, když potkala sousedku z domu, které zrovna umřel manžel, řekla:"Tak vám přeju upřímnou soustrast".... |
| Muchomůrka+4 dětičky | 11494 |
|
|
9.2.2005 13:15:25
Když přijde tchán od dr. tak vždy hlásí, jaký měl cholyester, namísto cholesterol.
začal jsem učit dceru němemcky a říkám jí " ich hajse Hanička, - jmenuju se hanička" a ona opakuje " Jmenuju se Hanička, hajzle". |
| Dali a Harry | 15122 |
|
|
9.2.2005 11:20:44
Už je to dávno, ale stále nemohu zapomenout na jeden překlep naší sekretářky. Pracovala jsem jako referent zásobování v jednom velkém strojírenské podniku. Některé věci se objednávali přímo v dílnách. A na objednávce bylo napsáno: Objednáváme u vás 2 ks šouptáka /šoupátka/...
Dali |
| rabasek | 7160 |
|
|
8.2.2005 23:38:41
Holky musim se vám pochlubit co se mi přihodila dneska byla jsem u známý a půjčovala jí DVD a tak jsme na to u nich koukali a když to skončilo tak se mě ptala jestli mi to má přetočit na začátek.Já myslela že se počůrám smíchy.
|
| Ella+ | 15605 |
|
|
8.2.2005 23:35:21
Czeperko já jsem chtěla v krámě půl rohlíku a šest chlebů,smehanu na šletání,půl kila sekaný šletany....no prodavačka když mě vidí tak se asi děsí co si příště vymyslím :o)
|
| Ella+ | 15605 |
|
|
8.2.2005 23:33:10
moje známá nás vždycky pobaví když něco "vypustí z huby"
například když jsme ji fotili digi foťákem řekla-a není to škoda FILMU?.... Jednou si z ní dělal její přítel se svým kamarádem legraci a na otázku nač potřebují drátěnky jí odpověděli,že na hnojení trávy-ona se smála a že prý jim nevěří tak jí řekli,no dobře dělali jsme si srandu,my s nima tu trávu budeme česat ona pak líp roste a ona na to AHA TAK TO JO A PREJ ŽE NA HNOJENÍ.... Je škoda,že jsem si její hlášky nesepisovala,protože když už tu vznikla taková diskuze mohla bych přispět nejdelším článkem na světě jen o ní :o)) |
| Czeperka | 16441 |
|
|
8.2.2005 21:09:26
Dneska jsem chtěla v obchodě 15 dkg játrové paštiky nakrájet :-))
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.