| *Viky* | 3492 |
|
|
15.1.2009 8:15:08
Monty, to myslíš tak, že když se chlap věnuje dítěti, tak nemá kapacitu na to, dát manželce pusu?
Já teda musím říct, že si to představit neumím. Možná je to proto, že období, kdy jsem chodila v jedenáct večer z práce totálně vyřízená jsem zažila před dětmi. Ale myslím si, že dát druhému najevo, že ho mám rád jde i časově nenáročným způsobem, případně blbnout s dětma můžou všichni tři, ne? |
| 16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
|
|
14.1.2009 21:39:18
Chlap neumí zvládat víc věcí najednou.
Prostě tak není biologicky uzpůsobený. To je takový "atavismus" z minulosti, chlap jako lovec a živitel se musel plně koncentrovat na jednu činnost (lov mamuta), zatímco žena se starala o oheň, děti, žvejkala kůže... evoluce není tak rychlá, jak bychom potřebovali. ![]() |
| vema | 76404 |
|
14.1.2009 20:46:27
jestli jste si nevšimly ,tak jsem jako první napsala PROBLEMY V PRÁCI
|
| quovadis | 77315 |
|
|
14.1.2009 13:12:22
Monty, to trvá už asi rok, to tak budu s ním žít až do konce života? nemluvit, jen chápat, že je unavený z práce? já taky před rodičákem chodila do práce a zvládala jsem dost věcí, ale nikdy jsem se k němu nechovala jako ted on ke mě... myslím, že si nezasloužím takové jednání a chování... když se musím svého partnera pomalu prosit o pusu... když přijde z práce, malému vlepí třeba čtyři a mě si pomalu ani nevšimne...
|
|
|
13.1.2009 21:51:23
Umím si to pouze - zřejmě na rozdíl od tebe - docela živě představit.
![]() |
| vema | 76404 |
|
13.1.2009 21:50:27
no jo zase chytrá monty, která všechno zná a všechno ví!!!
|
|
|
13.1.2009 21:41:47
Ale houby, prostě moc pracuje, je přetaženej, unavenej, co by měl ještě doma dělat kašpárka nebo lidovýho vypravěče... taky jsem nejradši, když už přijdu z práce někam do bytu, když tam nikdo není a mám svatej pokoj... ne každý bere práci jako místo, kde se odsedí osm hodin na zadku a jakmile padla, tak ji vypouští z hlavy.
![]() |
| vema | 76404 |
|
13.1.2009 21:30:24
zvláštní nevím co ti mám na to říct, asi bych to viděla na problemy v práci nebo na tu milenku nic jiného mě nenapadá.
|
| quovadis | 77315 |
|
|
13.1.2009 14:56:18
ahojky, jsem už tři roky a něco málo s podnikatelem... minulý rok v únoru se nám narodil syn. Domů přichází vesměs na koupání, to jsem si vydobila už když se malý narodil, aby s ním měl nějakou společnou aktivitu. Problém je v tom, že je to taky ráno ahoj, večer ahoj, nedá pusu, nepohladí, s malým se pusuje, dělá blbiny, já jsem vzduch... sex už ani nevím, co je... je to divné, že ani neloudí... Když chci večeři, udělá mi ji, ale citově je ke mě velmi chladný... o milence nevím, nemění si každý den ani spodní prádlo, nemyje se denně, nepečuje o sebe... nevím, kde nastala chyba, jak tady píšete,jevím taky o jeho práci zájem, ptám se, ale dostává se mi jednotné odpovědi, že je celý den v práci a tak se nebude o práci bavit ještě doma... zapne si telku a mlčí, nemluví se mnou... když se na něco ptám, dostanu odpověď třeba až po čtvrté a to třeba nevím, zapomněl jsem, netuším...
|
| petra |
| • |
23.12.2008 0:19:59
Přeji dobrý pozdní večer...prosím, máte některá z vás doma workoholika? Nemyslím člověka, který "jen " rád pracuje...myslím skutečně nemocného.
Lze s ním vůbec fungovat v nějakém vztahu? Zvládáte to některá? Děkuji za vaše postřehy a rady. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.