| Feebee | 90603 |
|
|
17.12.2008 18:43:09
AHOJ, necetla jsem predchozi prispevky, tak budu reagovat pouze na tvuj vzkaz...no predne, ty nedelas spatne nic,i kdyz muze nekdo namitnout, ze jaky si to udelas,takovy to mas, ze jsi mu treba od zacatku nedavala jasne najevo, kde jsou hranice pro cas venovany praci apod. To musi byt v tom chlapovi!!on musi chtit byt s vami! a myslim si, ze kdyz uz na to bude mit teda malo casu, melo by byt videt,ze se na tu kratkou chvili tesi a dokaze z ni vytriskat maximum! (bohuzel neni nas pripad,ale prala bych si to tak,ale to je uz jiny pribeh...)urcite jsi mu nekolikrat rikala a treba i naznacovala,ze detem i tobe chybi jeho pritomnost, ze treba nemusi vydelavat vic penez,nez co vydelava ted apod. jenze je to chlap a mladej!!ja mam doma o 3,5roku mladsiho,je mu 25 a zacalo se mu darit rychle,tak ho to celkem spolklo,uplne zapomnel, ze podnikat jsme se rozhodli,aby se nam jako rodine!! darilo lip, bohuzel se situace odrazi i doma v nasem vztahu (ma se to kde odrazet,byva totiz doma vic nez ten tvuj, pracuje hodne doma...), nejenze toho ma plnou hlavu a o nicem jinem uz ani neni schopny mluvit,ale bohuzel mu to i stouplo do hlavy a nekdy se chova jak reditel planety :)) no na preshubu..
takze mi nesbyva nez ti poprat silne nervy s detma, na ktere jsi prakticky sama,a pokud vy dva zadny zasadni problem nemate, vydrz a pokud by se treba objevil nejaky jiny chlap (nemyslim tim rovnou milence,ale kamarada, strejdu,dedu apod.),ktery by si deti ziskal, urcite manzela pak bude mrzet,az budou dokola nadsene mluvit o jinem chlapovi nez o svem tatovi, treba ho to nakopne! :) |
| milacci | 80247 |
|
|
27.10.2008 13:56:14
Nechavam kolovat odkaz na muj "zivotni" pribeh -
http://moje.dama.cz/blog.php?us=aanglicanka Budu rada, kdyz si ho nejenom prectete, ale poslete dal vsem svym znamym, neznamym, kamaradum, pratelum i nepratelum. Svuj blog jsem si vytvorila kvuli nejvetsimu podvodnikovi (jakeho jsem ja ve svem zivote OSOBNE poznala) Petrovi Bajerovi, chci aby kazdy vedel, co je to za ******! Pusobi jako mily, uspesny mlady muz, ale ve skutecnosti je podvodnik, manipulator a lhar. A kdo lze, ten i krade ... V CR ma na triku nejenom dite a manzelku, ale taky spoustu exekuci (neplaceni najmu, splatek motorky, telefonich uctu, pokut atd.) a podobne to samozrejme zacal vest i v Anglii, kde je zamestnan a kde v soucasnosti zije. Dum si poridil za cizi (moje) penize po roce lzi, promysleneho podvodu a spouste mystifikaci. Po prvnim ziskanim kontaktu na internetu (x-chat v mistnosti "Anglie", kde se styka Ceska komunita nejen z Londyna) a par osobnich setkanich jsem zkousela vyhledavat jeho jmeno a krome prispivani na charitu (oh jaky to dobry hoch!) jsem na nej nic nenasla. SKODA - mohla jsem si usetrit spustu penez, stressu a casu. Tak treba tento blog pomuze dalsim "obetem" - coz je muj cil. Verim, ze alespon zuzim jeho pole pusobnosti a zpusobim mu do jiste miry ostudu. Jsem si jista ze na svete je vic lidi s podobnym pribehem (nekolik se jich jiz stacilo od doby "zverejneni" ozvat) a urcite jsou tu lide, ktere bohuzel stejny nebo hodne podobny pribeh ceka. A treba nejenom primo od Bajera ale do nekoho hodne podobneho. Ac se to muze zdat nemozne, tak verte, ze tim cim jsem si prosla ja se muze stat KAZDEMU z nas (at uz si po predlozeni kompletniho pribehu udelate nazor jakykoliv). Dneska uz vse vim a vse je TAK jasne - kez bych to byla byvala vedela driv! Diky za vas cas nejenom ve cteni ale i v predavani dal. http://moje.dama.cz/blog.php?us=aanglicanka |
| werunka+1+2 | 85929 |
|
|
31.8.2008 17:11:48
Tak já jsem se nechala z mého fungujícího OSVČ převelet do nefungujícího s.r.o., je to hrozné, hádáme se, přítel už neví co by si vymyslel... velice lituji že jsem na to přistoupila, rok společného podnikání a máme akrát dluhy, vztah je totálně v krizi, dokonce kvůli práci se vyhrotila situace kvůli dětem z min. manželství (vyhodila jsem jeho dceru z ubytovny, blokovala pokoj, zedníci chtěi odejít) naprosto jdeme proti sobě, ubytováváme prac. v domě takže naprostá provázanost a mě tečou nervy, navíc poslouchám věty - cos dělala celý den - staráš se jenom o psy (máme 2 štěňata) a obrovské konflikty kvůli nedostatku a čerpání financí.. PROSTĚ NIKDY VÍCE!! Teď jsem v situaci kdy zvažuju odchod do práce a to včetně přestěhování - včetně psů- a ukončení působení v s.r.o.!!! Radši ty dluhy převezmu a zaplatím sama než dál spolu podnikat!! Zedníci mi lezou až do ložnice, fakt zoufalá situace!!! A jak dopadne vztah? Tak to fakt netuším?
![]() ![]() ![]() |
| caphana | 82049 |
|
|
14.7.2008 9:31:11
Asi jsem nerozhodná, ale není to vůbec jednoduché po tolika letech udělat tlustou čáru a neotáčet se zpátky, s tou číšnicí jsem měla podezření, ale on neustále zapíral a přísahal, že s ní nic nemá, a já chtěla věřit, že mluví pravdu, ale přesto jsem nemohla, proto jsem si jela na vlastní pěst zkontrolovat, jak to je.
|
| Líza | 17721 |
|
|
14.7.2008 9:21:49
Však ty jsi taky jeden jo, druhý ne, nebo snad ne? Nadělal několikasettisícové dluhy - i tobě a vašemu dítěti - před chvílí jsi ho stěhovala z bytu a chtěla jsi mu rušit trvalé bydliště, pak se zase můžeš přetrhnout, abys s ním šla na fotbalový zápas. Asi by bylo nejlepší si nejdřív ujasnit vlastní situaci a rozhodnout se, co uděláš, takhle to vypadá, že dluhy nedluhy, nevěra nenevěra, manžel pískne a tancuješ.
|
| caphana | 82049 |
|
|
14.7.2008 8:53:11
Tak jsem mu přišla na jeho nevěru. V pátek jsem mu navrhovala usmíření, protože se choval tak, že by tedy chtěl rodinu ještě zachránit, tak jsem mu navrhla, že až se bude vracet z tréninku, ať jede už spát zase domů a tentokrát už napořád, on mě odmítl a že by to nemělo cenu.
Druhý den mi napsal email, že už je rozmyšlený a že to ukončíme tím rozvodem, ale že i přesto mě i našeho chlapečka miluje a že se s námi bude chtít dál vídat, na to mi večer volal, že mám na ten email zapomenout, že už ví, že chce být s námi, a že chce přijet spát teda dom a už na stálo. Tak jsem ho nechala, ale chovala jsem se k němu o telefonu chladně, aby si nemyslel, že to bude mít tak jednoduchý. Přijel někdy po jedný ráno, že prý ta jeho číšnice má nějaký potíže v novým bytě a musí za ní vzít teď večer směnu. Přijel, hezky se choval, dokonce se mi dostalo i pusy o čemž jsem už ani nesnila. Taky chtěl už od minulého týdne abych s ním jela s naším synem teď v neděli na fotbal, že mají přátelák a já mu teda slíbila, že pojedem. No a tak jsem od rána lítala jak hadr, abych vše stihla a mohla s ním jet, a když jsem mu po obědě volala, kdy se pro nás staví, tak se mi dostalo odpovědi, že už nic urovnávat zase nechce a chce se prostě rozvést. Asi mu od té bouračky nějak přeskočilo v hlavě, protože on jeden de jo, druhý den ne, pak zas jo a pak zas ne, a tak pořád dokola, tohle přeci není normální, připadám si jak nějaká hračka, chvíli ho bavím, až si pohraje, odkopne mě a syna taky a za chvíli zas to stejné. Tak jsem nevydržela, zbalila mu všechno, co doma má, nastěhovala mu to na chodbu a zavolala mu, on přijel, pohádali jsme se a odjel a rozvod byl konečný. Nevydržela jsem tu nejistotu, protože on se mi k té číšnici prostě přiznat nechce, tak jsem v noci jela podívat se, jestli je skutečně ta, .kde tvrdí, že teď spává a našla jsem ho na té ulici, kde teď bydlí ona, svou nevinu tím, že ji tam v bytě nemá dokázat nechtěl. Tak je to nad slunce jasné, asi jsem hloupá, že jsem si ho jela očíhnout, ale parohy si nasazovat nenechám, né po tolika letech, co jsme spolu strávili. Navíc mi oznámil, že zažádal zas o úvěr za víc jak 750 000Kč, už opravdu nemůžu, ten člověk mě zničí po všech stránkách. |
| Teraza Horáková | 54297 |
|
12.7.2008 18:57:56
hm, to si může řešit sám, pokud do toho finančně netahá i tebe, a to opravdu dělá........ prober to raději s právníke.
|
| caphana | 82049 |
|
|
12.7.2008 18:55:58
ne bohužel SJM rozdělené nemáme, nenapadlo mě před svatbou co manžel udělá, protože nikdy takový nebyl, bylo to pro mě velké překvapení, on je totiž typ povahy takový, že svoje věci řeší raději s cizími lidmi než s rodinou, říkala jsem mu že jsem si ho brala aby sme byli na všechno dva, ale teď se mi dostalo odpovědi, že on zůstane takovej jakej je, že si věci bude řešit sám, že nikoho na to nepotřebuje.
|
| caphana | 82049 |
|
|
12.7.2008 18:48:24
JENO, to byl pro mě taky jeden z důvodů, proč jsem požádala o rozvod, v manželství přeci nemaj být tajnosti a už vůbec né takový, jenže kdykoli jsem se ptala, nechtěl se se mnou o tom bavit, prý starosti z práce nebude tahat dom, že chce mít doma čistou hlavu nebo mi dost říkal, že se o to nemám starat, že to je jeho věc a že si to vyřeší sám.
Krom toho ho málem udal bývalý majitel, že mu ještě dluží 100 000Kč, a na to si manžel šel vzít další dluh na který jsem mu přišla a zrušila, jenže jsem nevěděla nač ten úvěr bere, protože mi nic neřekl a teď mu naskákaly penále 45 000Kč, on měl na mě za to vztek a pak už neskrývaně přespával mimo domov. |
| Teraza Horáková | 54297 |
|
12.7.2008 18:36:20
caphano...... máte rozdělené společné jmění??? pokud ne, máš právo vědět, jak velké Vaše dluhy jsou.... protože nejsou jen jeho.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.