| caphana | 82049 |
|
|
12.7.2008 18:31:58
Eeko účet mám naštěstí svůj, on k němu nemá vůbec přístup, takže to je v poho, ale bojím se, že těma jeho dluhama bych musela všechny peníze co na účtě mám dát na jeho dluhy. kdyby přišla exekuce, ale já tam nemám ani desetinu toho, co on má za dluhy. Teď mi řekl, že si chce vzít jeden velký úvěr, aby mohl ty dluhy splatit, že bude mít menší splátky, já jsem se radila s právníkem a ten mi řekl, že mu mám odhlásit trvalé bydliště, takže to asi udělám, z domu jsem ho už vystěhovala a proto začal brát zpátečku, jenže je to složité.
Co se týká té číšnice, ona opustila asi před 3 tádny manžela a řekla mu že se chce rozvést, na to krátce manžel se vyboural a oznámil rozvod mě, ptala jsem se ho na tu číšnici, ale zapírá, přísahá a stále tvrdí že s ní nic nemá, ale moc věcí kolem je podezřelých. |
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
12.7.2008 17:43:09
Caphano, pro mě by impulsem k rozvodu bylo už to lhaní ohledně úvěru - považuju to za hodně závažnou věc, kor když jste manželé a tudíž jsi chtě nechtě spoluzodpovědná.
Asi bych se poradila s právníkem - kvůli těm dluhům, abys nedopadla ještě hůř, než teď... |
| Líza | 17721 |
|
|
12.7.2008 16:17:10
Tak to vypadá dost jednoznačně :-(, doma není, protože být nechce, zahejbá...
|
| caphana | 82049 |
|
|
12.7.2008 16:13:56
z mé mateřské a jeho výplaty poplatím všechny splátky co mám mimo jeho dluhů na hospodu(na ty ani nevím kolik dohrom zplácí, nechce mi to říct),inkaso, věci pro malého a že jich takové dítě potřebuje dost ono se to nezdá,ale jen těch plen co spotřebuje + ještě umělá výživa, když se mm ztrácí, něco na to jídlo a na oblečení pro mě už mi nezbývá, za celou tu dobu od porodu jsem si koupila jen rifle.Šetřím jak divá, protože člověk nemůže vědět, co bude a s takovou výplatou se opravdu rozhazovat nedá.
|
| Nana*81 | 55322 |
|
|
12.7.2008 12:48:43
Milá Caphano, vypadá to špatně, zvláště díky té číšnici..,já osobně bych nejspíše žádost o rozvod nestáhla.., bůh ví jak hodně je zadlužený, nemůžeš mu věřit vlastně v ničem - v pomoci, penězích, jestli mluví pravdu, nemůžeš se na něj vůbec spolehnout a když máš nějaký problém, tak ho nezajímáš. Pryč a daleko od něj!
A když se mu nedá věřit, nemůžeš vědět, v jak velkém jste dluhu, který je Váš společný! |
| caphana | 82049 |
|
|
12.7.2008 11:32:14
lidičky naše situace je fakt těžká, celou tu dobu, co manžel podniká jsem jevila zájem o jeho práci, o to jak se mu dařilo přes den, jak se měl, co jedl, jestli ho něco trápí, nebo zda se mu něco povedlo. Manžel ale neměl zájem mi odpovídat, naše komunikace byla ráno ahoj a večer dobrou noc, teď už ani to ne. Manžel si koupil zaběhnutou hospodu na vesnici, zadlužil se kvůli tomu téměř za milion, neřekl mi ani kdy a jaký ůvěr si na to vzal a teď jsem na to postupně přišla, začal mi i lhát, že je v práci, přestože v ní nebyl, nebo že musí být v práci i když tam být nemusel, což jsem se dozvěděla od jeho bratra, který tam u něj pracuje. Když se malej narodil a dovezl si nás dom, nevzal si ani dovolenou na jeden den, aby mi taky pomohl začít naši novou rodinnou situaci. Co se týče jeho platu, tak na to že tráví v práci 20 hodin denně a jsou dny, že už ani nejezdí dom, tak nosí 8000Kč, sice splácí ůvěry, ale to má na 7 let a po dobu sedmi let bude pořád malá výplata na to že je tolik hodin v práci. Teď navíc si je delší dobu důvěrný se svojí číšnicí, která mu často volá a píše, která nám byla na svatbě , jelikož jsme měli hostinu v té stejné hospodě, ještě než ji manžel koupil.
Jde taky o to, že manžel mi tvrdí, že nemá čas a že to nejde jak si představuju (nechce nám vyhradit ani jeden den v týdnu), ale začal hrát po roce zase fotbal a na ten si udělá čas 4x týdně 3 hodiny, ale na rodinu ne. Co se týče situace, než došlo na rozvod, tak jsem se znažila rodinu urovnat, ale snažila jsem se sama, manžel odmítal všechny moje snahy a mě taky, pak se vyboural v autě, když jel do Brna, o čemž jsem nevěděla,jako nevím o ničem, protože jsem řekla už jakou komunikaci se mnou vede, zázrakem přežil, zavolal do hospody jeho číšnici, ta mu zařídila odvoz, místo aby dal vědět mně a ještě ten den doma mi pak řekl, že se chce rozvést, snažila jsem se ještě to zachránit, ale manžel neměl snahu, a chtěl rozvod, tak jsem o něj zažádala a on najednou začal brát zpátečku a chtěl by to vráti zpět, všechno hezké, ale nechce hnout prstem, chce to jen po mě. Ale já se přeci nemůžu snažit sama, na lásku musí být vždy dva. Tvrdí mi, že hospodu nepustí, že zažil takovou bídu, že neměli peníze třeba 14 dní, že já to nezažila, jenže mého tátu tenkrát, když ještě žil neplatili v práci třeba 2 měsíce po sobě, jelikož podnik kde dělal vedl jeden hajzl s prominutím, kterej podnik nakonec zruinoval a s penězi utekl za hranice. Takže si pořád myslí, že se jednou bude mít dobře, já ho chápu, ale já svého muže strašně milovala a miluji stále, ale jeho chování a přístup k rodině mi ubližuje, miminko si vždy přál a teď je má a vyměnil je za práci, a co já, chci mít chlapa u sebe aspoň v noci, když nic jiného, ale manžel se teď odstěhoval a když jsem ho prosila ať spí na dnešek už zas doma, nechtěl a prý že bude spát v práci, ale nespal, tvrdil mi že spal nakonec v tamtom bytě o kterém mi říklal, ale vím že ani tam nespal, takže si myslím, že naše situace už se nedá změnit, pokud manžel nebude chtít, už nevím, jakým zp mu dokázat, že ho taky potřebuji. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
11.7.2008 20:03:57
Zakladatelko, necetla jsem diskuzi, takze se mozna opakuju. Jiste je blbe byt s malym ditetem sama doma, ale uvedom si, ze podnika jenom 9 mesicu, urcite vas chce dobre zabezpecit, chce pro vas to nejlepsi. Takze bych s tim odsuzovanim byla opatrna - nez zacne podnikani fungovat tak, ze ma dotycny vice casu a vse bezi vicemene samo, tak to proste stoji mooore casu straveneho praci.Predpokladam, ze jste se na tom puvodne nejak domlouvali, pripada mi nefer si stezovat, ze neni doma, kdyz rozjizdi firmu. Sama podnikam uz 15 let, takze vim, ze ze zacatku to bylo 7 dni v tydnu v praci, abych se dopracovala k tomu, ze ted si muzu dovolit ten luxus, pracovat jen dva dny v tydnu a vydelavat stejne, jako kdyz jsem tam byvala tech 7/24. Muj manzel je na tom stejne, pracuje hodne, ale uz si taky muze dovolit nekdy vynechat a v tydnu s nama nekam jet, kazdopadne ze zacatku to taky neslo ani nahodou.
|
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
11.7.2008 19:40:50
Tak u nas se v podstate vidame o vikendu a to jeste jen v nedeli, protoze ja v sobotu chodim do skoly.
Pres tyden odjizdi, nez mala vstane a vraci se, kdyz uz je zase v posteli. Zvykla jsem si, ze jeho prace pro neho hodne znamena a nenutim ho, aby se ji zrikal, i kdyz bych uvitala, aby byl vice s malou. Ale rad nas ma, rodinu zajisti, tak co chtit v dnesni dobe vice. Ono tech spatnych chlapu je bohuzel vice , tak mozna radeji v necem omluvit toho sveho. |
| Ivča |
| • |
11.7.2008 19:27:35
U nás to taky není zrovna slavné, i když manžel spí denně doma :o) tak je také velmi vytížen, tak nějak se s tím snažím srovnat a najít si vlastní program s dcerou.
Co tak navrhnout manželovi aby si 1 x týdně vyhradil čas od 16 hodin pouze pro vás. A co víkendy? |
| Nana*81 | 55322 |
|
|
11.7.2008 19:09:39
Ajtokrajto, to znám, podnikat pro ten pocit. pro ten pocit podnikal můj partner a firmu rozjížděl 4 roky. Neměl čas ani peníze.
Myslím že zakladatelka by nepsla v tak nešťastném tónu, kdyby její manžel měl po příchodu z práce zájem o rodinu. devět měsíců je dlouhá doba, pokud rodině nevěnuje vůbec žádný čas. A jestli jí nabízí, že se k ní vrátí, ale nic se nezmění, tak to ničemu nepomůže. Jsou matky-diplomatky, co zvládají samotu a stereotyp na MD na výbornou a NIKDY manželovi nic nevyčítají. Nu, a pak jsou takové, co by se taky rády realizovaly, ale jaksi jim nikdo nenabídne, že jim to umožní, a poněvadž jim je to nepřijatelné, snaží se vyjádřit názor a uvědomit druhou stranu /manžela/, že něco není v pořádku. Zdá se mi že na vině je často fakt, že manželé či partneři si nikdy reálně neumí představit, jak to bude až zplodí dítě, natož si o tom dopředu promluvit a určit si, jak si to přejí a jak ne. Nikoho dopředu nenapadne, že z manžela se vyklube někdo, kdo pro rodinu a dítě absolutně nemá smysl a o manželku ztratí aktuální zájem protože je přikovaná k domácímu krbu. Je to smutný. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.