Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Točená vanilková | 18271 |
|
|
29.1.2024 18:22:41
Co se týká toho Řezníčka, nějak nemůžu vydýchat, že se nám autoři snaží namluvit, že existuje člověk, kterému do 55+ let zůstala utajena existence restaurací.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
29.1.2024 15:10:00
jahalo, já ale opravdu měla na mysli případ 24letý medik a matka - neexistuje přeci žádný předpis, co je dobře
resp. dobře je, když se spojí to, co chce pacient a co chce doprovod ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
29.1.2024 13:43:23
Rose, asi jo, asi jsem byla nemilosrdná
![]() Ve čtvrtém díle si to vedlejší postavy u mě vylepšily. Brodská má sice nově účes na Uršulu Klukovou, ale vůbec mě neštvala... Za to mě ale štval Řezníček, který opravdu neumí ani zapnout myčku a rád by, aby se o něj starala dcera, to je hanebný - ještě že se včas vzpamatoval |
| babi_ | 48341 |
|
|
24.1.2024 20:14:48
S MM jsem samozřejmě po doktorech v těch šílených měsících-letech chodila, na příjmy do nemocnice také, návštěvy pak i dvakrát denně - ráno a pak odpo-večer. Na onkologii malé děti na návštěvu nesměly. Dokonce ani větší počet lidí najednou (pokud šlo o vícepostelový pokoj).
|
| Okolík | 129526 |
|
|
24.1.2024 19:46:51
No, asi tak. Šla bych i s manželem, pokud by o to stál.
To mi spíš přišlo na hlavu tahat tam ty malé děti. ![]() |
| Jahala. | 89330 |
|
|
24.1.2024 8:06:11
Já teda do nemocnice s dcerou 24 šla a to už měla doma 8 měsíční dítě. Ono to chce aby na to člověk nebyl sám, navíc dva se víc doptají na to co je třeba posléze se mohou doptat.S dcerou jsme chodili i dva /ne vzdy jen na ty klíčové/ já a příbuzný který byl v té době mediky. Zaprvé ho to zajímalo a mohl nám potom letos dovysvetlit. Jo tady je pacient mediky, ale podle mě je člověk v pozici pacienta prostě ohrožený a potřebuje podporu i když je lékař. Kdysi dávno jsem v Motole na chodbě potkala zhroucení matku. Která vůbec nechápala co se děje dítě bylo na vyšetření. Seděla a čekala a směřovala se mi a oni mi nic moc neřekli a ha se zapomněla zeptat a teď nevím a to jsem lékařka. Bylo mi ji líto a říkám ji vítejte v našem světě.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
24.1.2024 8:00:32
""s postavou dědy v podání pana Bartošky přišla do děje první dospělá osoba"
jo, to je fakt, proto se mi na to asi koukalo tak špatně...to jeho okolí s výjimkou rugbistů, je obtížně koukatelný" no asi jsem divná, ale v mém okolí je takových nedospělých dospělých spousta... dost možná i víc, než těch doopravdy dospělých skoro bych řekla, že ta "dospělost" je obvykle jen okamžitý přechodný stav ![]() všichni jsme někdy zahledění do sebe, děláme divné věci, nereagujeme adekvátně situaci, máme nesmyslná očekávání, vázne nám komunikace, necháváme se zatáhnout do dětinských sporů, balancujeme mezi znesvářenými stranami a musíme řešit kdo s kým zrovna "ka" nebo "neka" a nezřídka ten, kdo se zrovna projevuje dospěle, vzápětí provede něco echt dětinského... |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
24.1.2024 7:55:56
sam, tak přeju, ať jsou to dobré zprávy
![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
24.1.2024 4:53:05
Stáňo, rozumím tomu, já to mám právě jinak - náš syn nás v určitých situacích nechce už teď (a to mu je 16), jsme zvyklí se dítěte ptát, jestli nás někde chce nebo ne - myslím tím třeba nějaké představení, k lékařům pochopitelně chodíme s ním
beru to tak, že ten nemocný by si měl sám říct, co chce, on a jeho pocity/potřeby jsou na prvním místě |
| Čumča. | 160024 |
|
|
24.1.2024 4:36:03
"s postavou dědy v podání pana Bartošky přišla do děje první dospělá osoba"
jo, to je fakt, proto se mi na to asi koukalo tak špatně...to jeho okolí s výjimkou rugbistů, je obtížně koukatelný ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.