| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
22.3.2006 10:16:14
Ahoj, my vstávali až v 9 hodin ( a to nás probudil telefon od sestry), tak dlouho jsem nespala, ani nepamatuji.Ale bodlo mi to, šla jsem spát až po jedné.
Divadlo celkem dobré, ale asi jsem očekávala víc. Nejlepší byl Dejdar s Vackem. Tak to byla moje kultura po xxxletech. u nás je škaredě, doteď pršelo, ale na ven to není, asi to propohádkujeme u DVD ( chvála za ně v takovém počasí) a prouklízíme. (zapřáhnu i Báru, ať tu nezleniví) Ta nehoda...naštěstí bez zranění, ale nechce se mi na to vzpomínat. Mě by se tak líbilo nějaké malé autko , dobré na zaparkování. |
| Maru,Štěpka3/93,Davídek6/04 | 23024 |
|
|
21.3.2006 18:23:45
Ahojky děkuju za pochvalu!Potěšila jsi mně!
Byla jsem si pro papíry v té autoškole,takže do konce týdne vyřídím dr a půjdu to tam odnést a domluvit se,už mám i učebnici,jízdy budu dělat o víkendech..no jsem zvědavá jak to zvládnu...boojím,ale budu ten řidičák potřebovat. Pěškně si protáhni tělo!! Jo a z čajovny,tak bacha na vodní dýmky,hi hi.. Co se ti stalo s tou nehodou? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
21.3.2006 15:48:00
1. za super báseň, nasmála jsem se a pošlu dál
2. za AJ, důležité je začít. Já jsem ukončila 7. lekci, uvidím, kdy budu mít chuť na další, ale nevzdávám pokračuji, akorát louskání příspěvků tady na rodine v Aj je pro mě horor. je vidět, že jsou holky hodně pokročilé. 3 za odvahu k řidičáku. absolutně nejsi ostuda!!!!Naopak je to perfektní. já moc neřídím, ač řidičák vlastním asi 8 let. Dříve jsem jezdila hodně starou škodovkou, bohužel jsem měla ošklivou nehodu a od té doby mám blok. tak řídím občas, pořád si říkám, že to "rozjedu, ale cosi....Navíc teď manžel koupil nové auto - džíp, pro mě tank, tak to nevím ,nevím. No uvidíme Jinak dnes jdu na kulturu, do zlínského divadla přijede Ypsilonka, moc se těším, jdeme 4 kámošky ( ty zhulené z čajovny). A za půl hoďky vyrážím na spin. |
|
|
21.3.2006 13:17:38
Červená karkulka
V pohledném stavení na konci vesnice, bydlela sedmkrát trestaná světice, od mládí fandila procházkám v šeru, na jejich památku vlastnila dceru. Křehounká dívenka s nosem jak okurka, červeným od rumu - no prostě Karkulka. Ráno, když maminka dcerušku spatřila, dala jí facku a potichu pravila: "Rychle si oblékni červenou sukénku, babička za lesem dostala žloutenku." Karkulka: "Nač je mi maminko červená suknice, ta jenom přiláká vilného myslivce! Jestli mě znásilní, tak jako včera, nebudu už tvoje nevinná dcera!?!" Matka: "Nedávej bázlivým myšlenkám průchod, než bába za léky utratí důchod! Dones jí guláše aspoň půl hrnka a bába vyskočí zas jako srnka!" Popadla Karkulka aktovku s jídlem, běžela lesem, jak píchnutá šídlem. Navzdory vábivé červené sukýnce nestřetla na cestě vilného myslivce. Svalnaté nohy a kvalitní pohorky, brzy jí donesly do známé chaloupky. Karkulka: "Co je to za fóry, tak brzo po ránu, vlk se tu placatí v bábině županu!" Vlk: "Jen pojď dál, děvenko a nestůj u dveří, s bábou jsem posnídal, ty zůstaň k večeři! Máš pěkné tvářičky, jak žádná druhá, zato tvá bába byla dost tuhá!! Karkulka: "Tak to sis vybral kvalitní potravu! nejseš ty blbečku tak trochu na hlavu?!? Pozdě mě nazýváš spanilou dívenkou, sežral jsi babičku s infekční žloutenkou!!!" Lesem se ozývá zoufalé vytí, jak se vlk pokouší vyvolat blití. |
|
|
21.3.2006 11:18:44
Čauky tak držte mi palce,odhodlala jsem se k řidičáku,takže odpoledne si jdu vyzvednout papíry ,pak až bude čas vyřídím dr a nastupuju,jízdy budu dělat o víkendech a teorii nemusím odchodit celou,jen asi 3 x zbytek se budu učitdoma,nemám hlídání na Dádu..takže to nějak na 3 x spytlíkuju a pak holt to bude na mně,se to naučit.Takže jdu do toho!!! Vím,že jsem ostuda,ale holt jsem se do toho pustila,až teď..tak to snad zvládnu... |
|
|
21.3.2006 9:24:37
Ahojky!
Tak to je mooc fajn,že je Báře líp,super,tak ať se jěště doleží a je ok,přeci si musíte užít koonečně jaro!!! Jonymu posíláme veeelkou pusu a ať ho kašel co nejdřív přejde!! Taky takhle občas máme s maminkami na MD srazíky,chodíme na večeře a testujeme restaurace po Kladně,vždycky výbornej relax a pohoda. Jsi doobrá,že jsi začala cvičit,já bych taky začla,ale jsem děsně línej tvor..musím se prostě k tomu dokopat. Dneska jdu odpol s kamarádkou ven,na chvilku s prckama,ale sluníčko nikde buéééé,už aby svítilo pořád,tohle se mi nelíbí. Jak jsi psala o té aj po netu,tak jsem tam jukla a přihlásila se ale na diskuzi chodit nebudu,jsem úúplnej začátečník,tak musím nejdřív sama.. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
20.3.2006 21:23:14
Ahoj, courání jen tak taky můžu. No, my byli dopol. s dětmi u dr. Hrůza lidí, šli jsme až na poledne a stejně jsme čekali hodinu. Bára už je na poslech dobrá, antibiotika už nemusí, ale ještě týden doma a v pátek na sedimentaci: Jony má lehčí virózu, dostal kapky od kašle, ale ven může, když už konečně svítí sluníčko.
Dětské cvíčo jsme ale vynechali. já byla včera večer v místní čajovně na pokec s maminama-kámoškama na MD. Poprvé jsem vyzkoušela vodní dýmku, no pro mě nic moc, ale čaj byl výborný. ( a taky poplk bez dětí). Večer jsem byla na pilates, dost mě to chytlo, začínám být i jakž takž ohebná, na ty moje hrbatá záda super. dnes je první jarní den, tož posílám jeden moc krásný tématický obrázek (haha) ![]() |
|
|
20.3.2006 16:42:48
Ahojky,tak my teprve teď dorazili domů,byli jsme od půl 11 venku,byla jsem s kamoškou na kafíčku má 2 letou holčičku ,hmm Dáda půlku prospal a pak děti chvilku lítali a my šli cournout po krámech,nakonec jsme potkali jěště jednu kamarádku,tak jsme trandili s kočárama dál,takže nakonec jsme přišli před chvilkou domů,ale je tam nááádherně!! Koonečně už jaro! Jěště by mohlo být tepleji.
Dáda vypadá ok,zatím jsme nepřišli na co ta reakce byla,teď jsem mu zase začala prát v dětském prášku,tak uvidíme,jak to bude,sem tam se nějaký flíček objeví,ale nic moc... To je fajn,že jste si ples užily ,jak je Báře a co Jony?Doufám,že už budete ok,venku je krásně tak hoonem vyženťe bacily!!! |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
19.3.2006 16:08:13
...teda doufám, že už máte, po tom hororu, co jsi psala. Chudák Dáda, už je lepší , a vystopovala jsi po čem ? My jsme takto s Bárou byli do dvou let asi 4krát, příznaky stejné jak popisuješ, akorát ještě se začínala dusit, protože se osypala i uvnitř. nakonec ji zjistili silnou alergii na vejce, takže jsme je můseli vyloučit z jídelníčku. poprvé je měla až v 10 letech. Teď tak jednou za 14 dní jí je davám a moc jí chutnají. Ono se říká, že kolem puberty některé alergie zmizí.
No, bára pořád kašle, zítra jdeme na kontrolu a pro nové léky a myslím, že i na Jonyho něco leze, má rýmu a začíná také pokašlávat. uvidím do zítřka. ples byl výborný, návrat ve 3 ráno. Sešla se dobrá parta a vyhráli jsme vrtačku ( 3. cena), 2 trička, čaj s hrníčkem a kšiltovku, takže úspěch. písni co s malým. |
|
|
17.3.2006 21:15:11
Ahojky,tak si pořádně zaplesejte!!!Pak písni jaké to bylo.
Fotky pod vodou nemáme,zatím nám je nikdo nenabídl,ani nevím jestli se to tady fotí... Včera večer jsme jeli s Dádou na pohotovost,dostal šílenou alergickou reakci,byl celej rudej jak rak a do toho vyrážku,takže dostal Fenistil a dneska jsem mu koupila spec. mléko,tekutej pudr a prášek na praní. Vůbec netušíme z čeho to je,takže vylučovací metoda,nemocnej není..no mám o zábavu postaráno.Měl osypaný celý tělíčko ,ruce, nožičky i obličej,teď se mu to nepravidelně objevuje zas. Tak doufám,že už je Báře líp a Jony je ok? Tak si pěkně užijte víkend a zatím pa pa a ta aj je dobrýý počin. |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.