| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1993

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 138  [Dalších 38 >>]
*TIMI 12904
3.4.2006 15:50:52
je mi 35 let, mám holčičku 3 roky Kristýnku a kluka 13 mu bude v listopadu a jmenuje se Roman
bydlíme v Praze, už chodím do práce a chodila jsem od holčičky roku a půl malá chodila na 2 dny v měsíci do jeslí a zbytek hlídala hodná tchýně :-)
kluk je v 6. třídě, ale je listopadový, tak šel jako by o rok později
na hlavě má čerstvý melír , který už jsem rozdýchala :-))
Maru,Štěpka3/93,Davídek6/04 23024
3.4.2006 13:49:05
Ahojky jasně přidej se!!!

Já mám Štěpánku,té teď 13 bylo a Davídka,tomu bude 22 měsíců.

Písni taky něco o vás,odkud jste a tak,my jsme z Kladna.

Mare,jak to s vámi vypadá????
*TIMI 12904
2.4.2006 23:22:10
ahojky, mám téměř 13-ti letého potencionálního puboše :-)
občas bych ráda pokecala s někým kdo má stejně staré dítko nicméně v okolí mám samé maminy s mrňaty :-)
mám ještě 3 letou holčinu :-)
takže pokud se vám sem můžu vecpat ... tak bych ráda díky Kája
1.4.2006 12:46:45
Čauuu,tak jsem zpět z jízd,uff zvládla jsem to,nejdřív jsem se učila rojíždět u Peny marketu a pak už jsem vyjela na Dolany,musela jsem už i couvat,na křižovatce se rojíždět a nakonec jsem jela k autoškole a zaparkovala u chodníku,no zvládla jsem to,asi mi dost věřil,když mám tohle za sebou na prvních 2 hodinách,ale měla jsem šílený nervy a jednou mi to na křižovatce chcíplo,ale zvládla jsem to,zítra mám jízdy zase od 15 45 do 17 15,tak bacha!!!jinak instruktor je v pohodě,kluk tak asi starý jak já a moc fajn,takže už nejsem tak nervní..no uvidím co na mně chystá na zítřek.Říkal,že dokud nebudu dobře ovládat auto,tak mně ke zkouškám nepustí,že si na tohle ta autoškola dbá,tak snad to zmáknu.

Dáda spinká,až se vzbudí jdeme na nákup a někam na obídek..včera večer jsem třídila dětský pokoj,no já se z tý mojí puberťačky zblázním,vyhazovala jsem 3 igelitky blbinek...

Mare,tak jak to u vás vypadá s vodou,doufám,že aspoň trochu přijatelně,moc na vás myslím!!!
31.3.2006 12:16:37
Ahojky,tak jak to u vás vypadá s vodou,doufám,že nejste zatopený,moc na vás myslím a držím palce ať se vám to vyhne.

My tu naštěstí žádnou vodu nemáme,ale když to vidím v telce,tak je mi z toho na nic.

Tak zítra mám v 9 ráno první jízdu,booojííím,snad to zvládnu,uffff,jinak teď každý čt teorie,včera jsme dostali otázky ke zkouškám,na údržbu auta je jich i s odpovědmi 25 tak to musím nasoukat do hlavy...snad to udělám.

Vařím obídek a trochu pouklízím,odpol se chystám na nákup s Dádou a kočárem..tak snad nezmoknem,teď prší ,snad to přejde.

Je fajn,jak jsi si užila lyžování,to byl relax viď?

Tak mizím ,zatím pa pa a pozdravuj dětičky.
Maddy + 1 38713
29.3.2006 11:17:36
Ahojky.
Včera jsem byla lyžovat v Rakús a jedním slovem Nádhera.Fakt jsem si to užila bez dětiček ,naprostá svoboděnka jako za "mlada".¨10 vleků, sjezdovky 2-5 km, zvládla jsem i černé.
Dnes hnusné počasí, Morava téměř na vylití, máme 3. stupeň. Snad to dobře dopadne, jedny povodně stačily ( měsíc jsme bydleli u našich, domů se dostávali na loďkách, fuj již nikdy více). Teď tu byla tchýně, její domek byl tenkrát zatopený do prvního patra, tak to těžce prožívá.

Dnes hlídám neteř, přijeli jsme totiž včera z hor v 21 h, tak aby ji ségra nemusela balit tak večer domů, aspoň si pohrají s Jonďou.

Myslím na tebe s řidičákem a držím pěsti.
26.3.2006 13:15:09
Čauky,kukám,nemám čas ,tak budu jen sporadicky...včera jsem byla za kamarádkou v Říčanech,bylo to moc fajn,známe se už 15 let..tak jsme zavzpomínali..no prííma,teď se tu asi nebudu moc objevovat,nějak mám moc věcí najednou..takže mně omluv za mojí občasnou absenci..

Držím Báře palce ať je sedimentace ok!Chudák Jony,to muselo bolet..hlavně že se nakonec povedlo.

Taky jsme byli v pátek na velkém nákupu,takže zásoby doplněny.

Měla bych začít ve st s autoškolou,takže bacha na silnicích jedůůů,až bude zas trochu klid juknu,zatím pa .

Maddy + 1 38713
24.3.2006 9:56:46
....tak jsem ráda, že žiji.

U nás je dnes krásně, vítí sluníčko. vrátili jsme se z Bárou ze sedimentace, chudák měla příšerný strach a ani nemohla nic jíst, výsledky budou v po, ale myslím, že už bude v pořádku. na tréninky ji ale příští týden ještě nepošlu. Do školy jich chodilo po lyžáku 12, aspoň tolik nezmešká.
jony měl 3 dny totální zácpu, nemohl vůbec na nočník, jen prděl a plakal, že kadit nebude. včera večer konečně... ( jako dopělý chlap, málem mu vylezly oči z důlku).

Taťka přijel už včera, tak jsem šla na spin, dnes má dopol. jen jednání a odpol půjdeme asi nakupovat, doplnit zásoby.

jak je u vás?
22.3.2006 20:36:51
Gratuluji!
# # Nám všem , kterým je mezi 20. až 50. lety... Podle dnešních pravidel a
# zákazů # bychom my, děti narozené v 50., 60., 70., 80. letech, neměli
# vůbec šanci # přežít... Naše postýlky byly malované barvou, která
# obsahovala olovo. Neměli # jsme žádné pro děti bezpečné flaštičky na
# medicínu. Žádné pojistky na dveře a # okna, a když jsme jeli na
# kole/koloběžce, neměli jsme helmy. Pili jsme obyčejnou # vodu z hadice a
# ne z lahví. Jedli jsme chleba a máslo, pili limonády s cukrem a # nebyli
# jsme obézní, protože jsme pořád lítali někde venku. Z jedné flašky nás #
# obvykle pilo několik , ale všichni jsme to ve zdraví přežili... Několik
# hodin # jsme se mořili a stavěli káry ze starých nepotřebných věcí,
# jezdili jsme z # kopce, jen abychom pak přišli na to, že jsme zapomněli
# na brzdu. Teprve po # několika přistáních v pangejtu jsme ji
# demontovali. Brzy ráno jsme si šli ven # hrát a přišli jsme domů, teprve
# až se venku rozsvítily lampy. Rodiče si užili # pěkné nervy, ale mobily
# neexistovaly, takže nebylo kam volat... Neměli jsme # žádné Playstation,
# Nintendo eller X-box - vlastně ani televizní hry, žádných 99 #
# televizních kanálů, žádný surround-sound, počítače, chatrooms a
# internet. Měli # jsme kamarády, byli jsme venku a vyhledali jsme si je!!
# Spadli jsme ze stromu, # řízli se, zlomili si ruku či nohu, vyrazili si
# zuby, ale nikdo kvůli těm úrazům # nebyl žalován. Byly to úrazy a nikdo
# nenesl vinu - jen my! Prali jsme se, měli # jsme modřiny, ale naučili
# jsme se to překousnout. Našli jsme si hry s # tenisákama, klackama a
# jedli jsme i trávu (hlavně šťovík). I když nás druzí # varovali, nikdy
# jsme si nevypíchli oko. Posledních 50 let bylo explozí nových # nápadů.
# My jsme měli volnost i odpovědnost - naučili jsme se chovat a poradit #
# si... Blahopřeji!!!
22.3.2006 17:53:17
Ahojky,máme taťku doma a dělá na obou pc,takže jsme na chvílu urvala net,byli jsme venku Dáda se prospal,kočárkovala jsem s kamarádkou,má 2 měsíční holčičku,kráásná kočička.

Jinak nic nového,zítra jdu zařídit dr,kvůli tomu řidičáku ,ráno jsem byla se Štěpkou na ortodoncii,tak jí dělali otisky na rovnátky,bude mít fixní,máme přijít za měsíc.

U nás dneska zase napadl sníh,ale ten pohled ráno z oka,bléé,jaro,jaro kde jsi????
Dáda začíná na pohádky koukat,nejvíc se mu líbí kouzelná školka,ta vede...

Musím běžet..pááček.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 138  [Dalších 38 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.