| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
10.4.2006 9:17:51
Tak gratuluji k úspěšnému sportsmanovi,fotbal jsem tipovala.
Grilovačka na chalupě se povedla. pomáhala jem mamce také chystat zahrádku ( je vidět, že to nedělám, pěkně mě bolí svaly na zádech). V neděli jsme byli s dětmi v kině ( vzali jsme i neteř) na Doba ledová 2, Jonymu se to moc líbilo ( aby ne, 1. díl má doma), takže kinotestem prošel a už může s námi všude... okna mám umyté, dnes převleču postele... |
| *TIMI | 12904 |
|
|
10.4.2006 8:42:56
maru neboj to zvládneš, to chce jen cvik :-)
já když si vzpomenu na svojí autoškolu tak se směju ještě teď , ten den napadlo v Praze asi půl metru sněhu, tak jsem dělala závěrečky se řetězy na kolech !! prostě extrém :-) byla jsem z toho tak na nervy, že jsem se místo na jedničku plynule rozjela na 3 a instruktor mi řekl když jste zvládla tohle tak už zvládnete cokoliv další .... :-) a tak jsem dostala řidičák :-) jezdím denně už 10 let ... takže se ničeho neboj :-) co se týká chlapečka, musím se pochlubit, Romča měl v sobotu fotbal a dal 2 góly tak vám to jako hrdá matka hlásím :-) jinak jsem na chatě zasázela jahody , tak doufám že z nich něco bude :-) |
| Maru,Štěpka3/93,Davídek6/04 | 23024 |
|
|
9.4.2006 11:21:30
Nazdárek,tak hlásím že žiju a zatím přežli všichni spoluobčané a instruktor,včera jsem měla zase jízdy,jen mi dělají problémy rozjezdy na křožovatce a příští víkend se budu učit rozjíždět do kopce uffff.
S Štěpkou jsem byla ve čtvrtek na pohotovosti,má zánět nosohltanu,takže je doma do úterka,zítra jdeme na kontrolu k dr. Nějak nestíhám,tak se omlouvám,že vás zanedbávám,do toho jěště maluju dětský pokoj,manža nemá čas a mně to štvalo,tak je to na mně. Štěpka má nohu 40 ,jinak je vysoká jako já má 177 cm.S uhříky taktéž bojujeme,ale Štěpka to bere docela v klidu,zatím se nemaluje,to jí nebere,ale chodí se mnou pravidelně ke kadeřnici na melíry,má tmavou blond,takže světlý melír. Tak zase pádím a pěkný víkend všem,páááček. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
7.4.2006 14:41:46
A trošku velikonočního veselí:
![]() |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
7.4.2006 14:11:22
taky zítra vyrazíme na chalupu k rodičům( máme tam spravené podkroví, takže soukromíčko), chceme udělat první jarní grilování, tak se těším.
Já jsem tedy jště do školy psát nemusela, ale svrběla mi ruka ne jednou. Naposledy, když psali děcka písemku z matiky ve dvě odpol. po obědě ( jedna půlka o hod. přestávce), aby prý neopisovali( neváím, proč to nerozdělí na skupiny). Takže unavení pololetní písemku... A podruhé, když celá třída dostala do žk 5 z PŘ, protože jeden kluk měl tahák, tak ať prý vidíme, jak jsou nedobří ( a tu 5 nepočítala do pololetí, prostě potrestala celou třídu za jednoho, to se mi nezdá.) Co Romča dělá za sport? Bára závodně vesluje. S tou hudebkou, úplně živě ty mutantíky slyším(hihi). Maru, ty určitě furt řídíš a šprtáš křižovatky.... |
| *TIMI | 12904 |
|
|
7.4.2006 13:33:05
tak já se balím na chatu jedeme se tam podívat jestli přežila zimu :-)
kluk za námi přijede vlakem, protože má v sobotu ráno zápas a kvůli němu nebudu v Praze tvrdnout do odpoledne válčím s učitelem hudebky, ten dědouš nestíhá 13 ti leté puberťáky a už vůbec nebere v potaz jejich momentální hlasovou indispozici, napsala jsem mu dopis a doufám že si mě po jeho přečtení vyžádá na schůzku chjoooo u holčiček asi návštěvy školy nehrozí nebo ??? :-) naposledy jsem si vysvětlovala s paní učitelkou občanské výchovy co že je to koláž :-) udělala jsem klukovi domácí úkol a ona mu dala za 3 že to není koláž hi hi hi bylo to zajímavé ale nakonec dostal kluk jedničku :-) |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
6.4.2006 14:03:42
Ahoj, u nás dne sice krásně svítí sluníčko, ale je pěkná kosa, brrr.
Byla jsem u kámošky na návštěvě a pak jsme se vydali na velikonoční jarmark, který pořádá místní Naděje (pro postižené), dělají tam nádherné výrobky a dekorace za lidové ceny, utratila jsem 150 kč( věnec, dekor. květináč, veselé kramle,slepičku a perníčky) a aranžuji doma. Masku používá Bára občas taky ( Avon,na T zónu), nemaluje se vůbec,jedna z mála ze třídy. Má nějaké lesky, řasenku a tužku, ale použije to max. na kinderdisco ( ovšem skoro nechodí). Ona je hodně drobná, z holek 2 nejmenší, vyžle, žádné hormonální pubert. změny zatím nezaznamenávám.,na rozdíl od jejích vyspělých a o hlavu větších spolužaček . Takže čekám, kdy ta změna přijde, zatím je v poho, občas nějaký úlet, ale v normě. To já v jejím věku.....Asi je to tím, že je furt na tréninku, má toho dost. Melír jsem jí nechala udělat v prosinci ke svátku, spíše proto, aby se jí míň mastily vlasy a sluší jí to. Teď jsme domluvené na květen, tak se těší. Ona má plavé vlasy, tak to ani není poznat ( světlý melír) |
| *TIMI | 12904 |
|
|
6.4.2006 8:35:42
tyčinku od avonu mám a teď jsem koupila ještě nějakou kaolínovou masku a ta je taky dobrá, on zatím nemá klasické akné, spíš je to taková suchá pubertální kůže kolem nosu a na to ta maska fakt zabírá
malují se vaše holky ?? tedy spíš víte že se malují nebo vám to neříkají ?? protože u Romči ve třídě chodí holky normálně namalované !!! jsem koukala jako pako :-) a vůbec se s tím nemažou .. proto jsem už pak ani moc neřešila ten jeho melír, holky ho tam mají k tomu namalovanému obličeji všechny .... |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
5.4.2006 15:31:25
tak Barča má teď 38-39, záleží na typu boty, má hodně úzkou nohu s dl. prsty. od loňska jí noha neporostla, tak to byl první rok, kdy využila zimní boty z loňska a na jaro, jupííí.
Zrovna v sobotu jsme dětem kupovali sportovní boty na jaro ve výprodeji(loňské vzory), Bára Nike za 990kč a Jony též nike za 450(navíc bez šněrování, nazouvací s rozt. gumičkama, jsou super). Pupínky také řešíme, naštěstí nemá zas takové akné jak někteří spolužáci, bára používá kosm. avon pro mladé, docela se o pleť stará (večer očista a na pupínky má tyčinku na noc a korekční na den - možná ji Romčovi pořiď, ať se totálně zamaskuje). Teď jsem doumyla okna v obýváku a začalo pršet, kruciš. |
| *TIMI | 12904 |
|
|
5.4.2006 8:52:16
dobré ránko :-)
ráno jsme řešili pupínek na nose :-) ukrutná katastrofa, při nejmenším taková že se s tím normálně nedá jít do školy !! :-) apoň mi to tvrdil :-)) pochopitelně šel :-) tedy doufám že šel :-) holky jaké číslo boty nosí vaše holčičky ?? klukovi během půl roku vyrostla noha o 2 čísla má normálně 40 !!!!! a to jsem mu to o víkendu nevěřila a podezírala jsem ho z toho že chce jen nové boty :-) |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.