| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
4.4.2006 20:22:52
Tak rovnou k věci :
Kapesné dáváme 50 Kč týdně, bára to má hlavně na jízdenky ( jezdí busem do ZUŠ a drobnosti), naštěstí je spořivá, zbytečně neutrácí a šetří i peníze, kt. dostane na narozky atak, většinou z toho kupuje dárečky, časopisy.... Učí se dobře, měla 4 dvojky, chodí na normál. základku. Na vícel. gympl bych jí nedala, má moc zájmů ( veslák, malování) a ty jí zabírají dost času a navíc myslím, že není úplně studijní typ, ať si užije dětství. Já jsem gymplem prošla. Určitě nějaká střední, teď se zhlídla v pedagogické ( uč. v MŠ), což by k ní sedělo, má velmi pěkný vztah k dětem, dělá jim soutěže, vymýšlí kvízy a tak. Dokáže je na dlouho zabavit ( aha...asi proto s námi chtějí jezdit známí na dovču). Ale uvidíme....třeba si to rozmyslí. Domácí práce nemá nějak vyhraněné(no jo, mamča je doma), musí si uklízet svůj pokoj (prach, vysát, kytky) a občas hlídá malého ( jdu si zacvičit nebo zabruslit). Tož tak.... |
| Maru,Štěpka3/93,Davídek6/04 | 23024 |
|
|
4.4.2006 17:33:53
Čauík,Kájo já to nemyslela,zle,jen mně to tak napadlo,že by jsi asi mohla dělat v kanceláři....
No já dávala minulý rok Štěpku na víceleté gymnázium,dělala přijímačky,ale nevyšlo to,hlásilo se 120 dětí a brali 32...takže je na základce,moc by jsme chtěli aby šla na střední školu a taky mně ten zákon štve..proč jen jedna škola,to aby si pak člověk vybral tu horší,jen aby měl šanci ,že ho vezmou...zatím nevíme,co by se Štěpce líbilo,uvažujeme o gymplu,ale nějak vážněji jsme o tom zatím nemluvily. |
| *TIMI | 12904 |
|
|
4.4.2006 11:16:12
jak a tak ??? :-)) to je vidět i přes net že jsem kancelářská krysa ?? :-))
holky přemýšlely jste už o tom na jakou školu děti dáte ? dvě moje kamarádky to teď řešily a ačkoliv jejich děti měly na vys. dvě 2 tak nejsou tam kde by chtěly být, ten nový zákon je úplně na dvě věci !! podat přihlášku jen na jednu školu ... mě úplně tuhne v žilách krev při pomyšlení že ti to dítě nevezmou co s ním pak ??? tohle někdo krutě nedomyslel ! a kamarádky holka se hlásila na uměleckou školu tam po ní chtěli vysvědčení už od poloviny 7. třídy .... vaše holky chodí do normální základky nebo na véceleté ?? |
|
|
4.4.2006 9:19:05
Čauky,Mare uff,to jsem ráda,že jsi se ozvala,já už se děsila,že jste vytopený,hlavně že jste ok.
Kájo já si řidičák teprve dělám,pořád se to nějak nehodilo a neměla jsem odvahu,tak teď nooo,ale vždcky když jdu na jízdy tak jsem děsně nervní. No u nás domácí práce,Štěpka normál pomáhá,luxuje,jde s košem..kapesné jí nedáváme,občas něco dostane od babiček,teda myslím jako k svátku,nebo narozkám,jinak jí peníze dáme,pokud něco nutně potřebuje. A tak v kanceláři,no myslela jsem si to,že něco takového. |
| *TIMI | 12904 |
|
|
3.4.2006 19:43:54
ty povodně to je staršný koukám na to v televizi těch lidí co je to postihlo je mi moc líto a už jsme posílali i nějaké dárcovské smsky ... rozhodně mi to není jedno :-(((
ty jsi dělala řidičák nebo jen kondičky ? já vás dočtu zítra v práci v klidu až dozadu tak jestli tam máte nějaké tajnosti tak máte smůlu :-) budu v obraze :-) |
| *TIMI | 12904 |
|
|
3.4.2006 19:41:11
dělám v kanceláři, pracovala jsem v reklamní agentuře ale teď dělám záskok za mateřskou za jednu holčinu, která pracovala v jednom z našich doplňkových provozů te´d jsem se do toho zamotala :-) prostě jsem kancelářská krysa na dobu určitou :-)
od konce roku budu hledat nějaké místo nejlépe ve státní správě musím to pořešit .... o úklidu no commnet uklizený pokojík vydrží asi tak 5 minut .-)) spíš se soustředím na to , aby mi nedělal binec ještě ve zbytku bytu , u sebe ať si dělá co chce :-) a jednou za týden mu udělám letecký den toho největšího bordelu a musí to uklidit , jinak se nevzrušuju a zavírám dveře :-) jak jste na tom s domácími pracemi ?? romča musí vynášet koš, vyklízet myčku a luxovat ... při velkém úklidu zapřáhnu vždycky celou rodinu jo a ještě na kapesné jsem se chtěla zeptat :-) dáváte ? a kolik ? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
3.4.2006 19:08:27
Tak zdravím po víkendu a hlásím, že zatím neplaveme a snáď to ustojíme. morava je sice pořád 3krát větší, odnesl to hodně veslařský oddíl, ten byl docela dost, takže Bára má minim. 14 dní po tréninku, to znamená se učit, se učit, se učit....
moc vítám Káju, jsem ráda, že pubertální diskuze oživíme aspoň jedním chlapcem. Já jsem Mare, mám 13letou Báru v 7. třídě a Jonáše, který má 2,5. Jsem na MD, ale příští rok do práce. Dnes jsem si ale vyřídila poloviční úvazek. Jupíííííííí. Budu dostávat rodičák + pol. výplatu, podmínka je dítě ve školce 4 hodiny denně. Pracovat budu asi 3 dny v týdnu. Tak jsem ráda, páč náš táta je přes týden mimo provoz ( pracuje mimo, je víkendový). Jinak jsme tu měli přes víkend příbuzné, tak jsem se nedostala na net, dělali jsme výlety a tak. Maru, moc gratuluji k úspěšným jízdám, jsi šikulka. Jony má problémy se zácpou ( dnes po 4 dnech !!!), takže jiná strava a navíc hodně kašle, má slabší antibiotika. Bára zatím v poho, drží se, škola dobrý. |
|
|
3.4.2006 19:07:10
No
Štěpka se na druhém stupni taky zhoršila,měla na výzo 3 trojky,ale spíš to bylo jejím flákáním,než že by to neumněla,taky jí musím přitáhnout k učení,ale jinak je v pohodě a Davídka má moc ráda,taky mi pohlídá,myslím že taky udělao své,že jsme na něj 5 let čekali a když jsme byla těhotná,tak jsem ji brala na ultrazvuky aby viděla brášku,takže žárlení se nekonalo. Jinak to s ní jde,jen se teď v pubertě ,trochu potýká s hormony ,vyletí kvůli blbosti a je děsně nepořádná..ale pořád v mezích puberťáka...ale když jí řeknu,tak uklíd,i když mi to pak nedá a když není doma,tak to dodělám..no a někdy má koňský nápady,to jen žasnu... Co vlatsně děláš za práci? jestli ti to neva,že se ptám a kde v Praze bydlíte,já bydlela v Praze na Zahradním městě,pak chvíli v Karlíně. |
| *TIMI | 12904 |
|
|
3.4.2006 17:51:48
malá je ve školce moc spokojená, nastupovala se svojí nejlepší kamarádkou a kamarádem z jesliček,takže tam chodí moc ráda a já jsem zase ráda , že ona je spokojená :-)
moje tchýňka po třech operacích vnitřku asi už na dobro doma, takže hlídání je zatím bez potíží .. kluka jsem rodila v rakousku a holčičku u apolináře a v obou případech jsem byla spokojená co se kluka týče, nemůžu si stěžovat na jeho přístup k ségře, je naprosto skvělý, pohlídá, vyzvedne ze školky, postará se a fakt rád, do ničeho ho nenutím .. myslela jsem že mimčo půjde tak nějak okolo něj, ale fakt ne ... jen teď v tohle pubertálním období si připadám poslední dobou jako policajt a musím ho neustále kontrolovat , připadá mi ještě m´íň samostatný než v první třídě .. v hlavě má jen fotbal a holky :-) a kdybych ho neustále nehonila tak by ty známky byly příšerný !! a prosím tě jak jste zvládli přechod na druhý stupeň ? nám teda II stupeň dělal obrovský problém a kluk, do té doby jedničkář, skončil v pololetí se dvěma 4 !!! takže jsem najela na tvrdý teror :-) denně se učíme a dvakrát týdně má doučování, zatím ty známky nevypadají špatně myslím že pokud něco nepokazí tak nebude mít ani jednu trojku , ale nevěřila jsem jak to s ním zacvičilo ... teď už pochopil systém , že pokud bude mít všechno do školy tak má odemě pokoj a může se věnovat svým činnostem ale na začátku roku jsme celkem dost bojovali .. |
|
|
3.4.2006 16:39:48
Kájo,čauky,s tím melírem,to je dobrý..jo puboši,někdy je ta naše holka na přeražení a pak zase k sežrání...jak kdy...
Štěpka šla taky o rok dýl,taky je v 6 třídě,i když je březnová,ale stěhovali jsme se,tak šla jěště na rok do školky.Já jsem s Davídkem na mateřské,v červnu mu budou 2 roky,chtěla bych s ním být doma do 4 let. Je mi 32 let,to jsem ani nenapsala,jak se malé líbí ve školce? Já hlídání nemám,mám hodně nemocného tatínka,takže moje mamka o něj celodenně pečuje a tchýni mám 300 km daleko,takže si tak nějak musím vystačit sama s manželem. Kde jsi rodila? Já v Podolí a byla jsem tam moc spokojená,rodila jsem tam obě děti. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.