| lipoo | 47870 |
|
|
24.3.2009 9:31:09
blani-včil jsem se nadzvedla na diskuzi o zánětu stř.ucha...teda nevím jak jsi na tom ty,ale to pichání versus nepichání mě vždycky nadzvedne
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
23.3.2009 17:16:31
![]() já myslela,že je to jen u nás...a to on s radostí ty papírky od bonbonu strká všude možně,aby je nemusel uklízet |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
23.3.2009 15:45:33
Lidko, Danek je správnej, ten se neztratí - ví, jak na bráchu
![]() Mě taky poslední dobou (tak půl roku) drtí ten děsný binec, co je puboš schopný za chvilku vyrobit- kalhoty na zemi, mikina na sedačce, papírky od bonbónů po zemi, kelímky na křesle, hrnky s čajem na sedačce !!! A to je keců, když chci, aby to po sobě uklidit - to na něj "řvu", i kdybych šeptala ![]() ![]() Prostě, všechno zůstane tam, kde mu to vypadne z ruky ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
23.3.2009 13:35:17
už to ví i Danek,a když chce zavolat Toma,aby fakt přišel tak řekne "tome,čokoláda"
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
23.3.2009 13:34:50
blani-přesně!!!!!!!!!!!!!!!!teda u nás není "mami hlavně na mě nekřič" -u nás je "cop o mě pořád řveš?"-a to jako řeknu normálně v klidu,ale je to prostě nějaký požadavek,a on to bere jako řev...asi ve své hlavě
![]() ![]() ![]() ...ale stačí,abych ve špajzu něčím zašustila-už je v kuchyni.![]() ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
23.3.2009 12:20:50
Lidko, tak to jsme dvě, totéž u nás
![]() ![]() , můžu si hlasivky vymluvit a Š. dřepí dál - "mami, hlavěn na mě nekřič" :-(, ale to už jsem to 100x řekla potichu...![]() . Ale na jídlo to slyší i potichu ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
23.3.2009 9:40:42
no jo,ale jako jak oslavit?teď..danek je marod,a já nemůžu koupit nic...No,blani-tenkrát jo,i když byli ještě politické důvody,ale tenkrát se všude dělalí příjmačky-za nás....nějak nevím,to byste museli Toma znát...on mě tak sére
,můžu říkat stokrát a stejně to udělá až po stoprvní,jenom lapí u noťase...říkám mu celý večer ať jde utřít nádobí-jo,jak si to dodělám...jo,však říkám,že už jdu...pak to teda jde jako utřít...já tam pak večer jdu a nádobí je tam...no,on to nestihl,a pak na to zapomněl..![]() ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
23.3.2009 9:24:22
Lidko, a Tom by nebyl rád, kdybyste to aspoň trošku oslavili? Můj tatínek říkal, že dostat se na školu je 70% úspěchu, jak ji dokončit a musela jsem mu 2x dát za pravdu
(vím, co to je nedostat se na střední - až na kdovíkolikáté odvolání a nebylo to kvůli prospěchu až když jsem se smířila s tím, že půjdu do devítky)Jen to Tom třeba nechce dát najevo - to Štěpán vždycky na všechno remcá a jak je pak rád-jen to není moc vidět - teď jsme mu kupovali novou židli a stůl do pokoje-to bylo řečí, že je to zbytečný (ta stará židle se mu skoro rozpadla a stůl byl děděný taky už na odchodu) a panečku hned večer novou židli smontovával a stůl chtěl dávat dohromady v neděli v 10 hodin večer . Tak jsem si to tiše užila a příští měsíc přijdou na řadu skříňky a skříň - aspoň si v tom svém "depu" bude muset konečně uklidit ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
23.3.2009 9:07:04
no,u Toma intr nějak nehrozí...prostě není schopen se sám o sebe postarat...by byla jen ostuda,nehledě na šikanu....
jo tož zápis jsme slavili,kvůli prckovi..Tom už prcek není ![]() |
| Jahala. | 89330 |
|
|
23.3.2009 8:33:26
ale vžyť se ještě rozhodnout ,že tam půjde můžete. Itr není tak strašné řešení. Kdyby holka byla ochotná připustit,že tam půjde určitě jí to doporučím, ale ona nechce ani slyšet
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.