| sona+katka05/04+radka08/98 | 67324 |
|
|
3.7.2007 11:29:39
Tak vidím že jsme na tom opravdu skoro stejně. I já mám mladší ale holčičku, tak tříletou a i nám chutná kuřecí maso v sýrové omáčce. Akorát naše Radka je naštěstí úplně zdravá. Doktorce taky nepřipadá vychrtlá a vždycky říkala že vypadá dobře. Radka má tu vyzáblost po manželovi ten ve svých 35 letech měří 170cm a váží 55 kg. Ta druhá je po mě. Sní všechno a ve třech letech váží jenom o 4 kg míň než Ráďa.
Dělálá malá nějaký sport? Naše chodí tančit. Akorát má trochu menší výdrž než ty baculatější holky. |
| Anička+K+K | 57229 |
|
|
3.7.2007 11:04:56
Sonas, my už vyzkoušeli snad úplně všechno, od nucení až po "vyhladovění" ale nepomohlo nic. Pro Klárku kdyby zrušili jídlo tak je naprosto nejšťastnější človíček pod sluncem. Poslední dobou si alespoň oblíbila pár jídel a ty sní, hlavně jí teď dost zachutnalo kuřecí maso se sýrovou omáčkou, tak když je nejhůř, tak jí udělám tohle a má zase na pár dní načerpáno.
Chodíme s ní na kardiologii, má vrozenou srdeční vadu, a vždycky jí říkám že jí doktorka určitě řekne že by měla přibrat, ale doktorka prohlašuje že její váha je v pořádku, že takový děti má ráda... samej sval a hubený, takže v ten moment mám po výchovným působení. Ono se to taky pak v pubertě může zlomit, většina doktorů mi řiká ať to nehrotím a počkám do puberty. jenže občas mám obavy, že pak už by mohlo být pozdě, když už teď tak špatně jí. To její bráška má ve svých třech letech jen o sedm kilo míň než ona teď. |
|
|
3.7.2007 9:39:49
No tak to jsme na tom podobně. Radka taky špatně jí, i když v poslední době je to malinko lepší . Není tak vysoká jako tvoje, ale na svých 120cm váží jenom 18 kilo a to je málo. Nevím jak na ni a po doktorech s ní lítat nechci když je jinak zdravá.
|
| Anička+K+K | 57229 |
|
|
3.7.2007 8:18:44
omlouvám se ti za zkomolení nicku, opravuji: vítám sonas
|
| Anička+K+K | 57229 |
|
|
3.7.2007 8:17:36
Ahojky Sóňas, vítám tě mezi námi.
tak já mám doma asi něco podobnýho jako ty. Klárka ve svých devíti letech váží 20 kilo a měří něco přes 130, takže vytáhlá hubená tyčka, ještě k tomu hrozně špatně jí, tak nevím jak na ní. A co tvoje holčina? |
|
|
2.7.2007 22:05:39
Zdravím všechny srpňáky. Mám devítiletou dceru a máme problémy s váhou. Prostě málo váží. nemáte někdo podobné zkušenosti?
|
| Verera | 18163 |
|
|
2.7.2007 11:20:09
Přeji všem marodům rychlé uzdravení, ať si co nejvíc užijí prázdniny. Mně trhali před týdnem osmičku, a nějak se to pořád ozývá, ach jo, snad si taky dá říct.
Včera jsem zkontrolovala dětem boty než je vypravím na prázdniny a málem to se mnou praštilo. Ráďovi jsou malé (kupované v březnu, asi mu nějak najednou vyrostla noha nebo co) a Eviččiny mají prasklou podrážku. Byla jsem na jaře ráda, že jsem sehnala vůbec něco přijatelného v její velikosti, stály 900 a dneska je půjdu reklamovat a honem shánět aspoň něco, protože má jinak jen sandály. A to jsem si naivně myslela, že když už jsou ty boty od známé firmy a dražší, tak aspoň trochu víc vydrží. No a Ráďovy sandály mě taky nepřesvědčily, léto asi nepřežijí, pro změnu se nějak začíná propadat pata, ale na reklamaci to zatím není a taky už na to nemám čas a sílu. Kdyby tak aspoň ty boty chtěly vždycky vydržet příslušnou sezónu a pak se odporoučet, člověk by je aspoň reklamoval, dostal zpátky peníze a na jaře koupil nové, ale většinou reklamuji v půlce sezóny, vada nových se nestačí projevit a na jaře už jsou malé. Takže mám program na odpoledne, i když jsem měla původně úplně jiné plány. |
| Analeh a zlobidla D+L | 18104 |
|
|
29.6.2007 14:21:58
Ahoj holky:)
tak u nás také velká sláva JSOU TAM A VŠECKY JAK BIČE :)) no popravdě já to věděla od známé co mluvila s naší paní uč tak jsem Dendu uklidnovala že to bude v poho,Denda je štastná,vezli jsme tatínovi do hor oběd tak se hned chlubila no a on zase si z ní utahoval cože jako že slíbil on??no náš táta,ale jsem ráda že je holka štastná a přeju nejen jí ale i vašim dětem a nám všem hezké prázdniny,užijme si to s dětma co nejvíc to půjde:) Klárce posíláme uzdravovací pusenku at je brzo fit a může vyrazit na ty prázky,u nás Luky měl střevní virozku je teda lepší ale asi to chytám zasejc já:( protože mám v břuchu jak po výbucu. |
| Verera | 18163 |
|
|
29.6.2007 13:34:51
My jsme sice zvládli jen druhou třídu, ale samé jedničky to jsou nakonec také. Paní učitelka asi ocenila Ráďovo výrazně zvýšené úsilí, a možná taky srovnává v rámci třídy, protože pokud by udělala průměr známek, na jedničku by to bylo těžko po té smršti hned po pololetním vysvědčení.
Ale myslím, že si tu jedničku zaslouží. Vymyslel si program na dnešní odpoledne, vypadá to, že půjdeme na Žižkovskou věž a pak na bobovou dráhu, už včera se omlouval sestřičce, že půjde bez ní, ale chce si to užít a asi i mě. Vysvětloval jí, že až bude mít příští rok vysvědčení, taky si bude moct vybrat kam za odměnu půjde. Všem co odjíždějí přeju hezké prázdniny a dovolenou, my jsme ještě nějaký čas doma. |
| Anička+K+K | 57229 |
|
|
29.6.2007 8:42:46
Ahoj holky, tak jsme nakonec zvládli i tu třetí třídu na samý jedničky, ale že to byla fuška si zopakovat vyjmenovaný slova a dělení se zbytkem.... až se mi z mozku mnohdy kouřilo :-)))
Jinak Klárka mi doma leží s horečkama, ![]() takže pro vysvědčení jsem jí nakonec šla já. Teď už poslouchá to svoje první vlastní cd a už toho diskmena asi z uší nesundá... Holky jestli odjíždíte hned na prázdniny tak si to hezky užijte a načerpejte všichni, i děti, novou sílu ať zvládnem i ten další ročník. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.