| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 153  [Dalších 53 >>]
AlenaD 9051
10.10.2003 13:18:27
Jsme doma, vše je snad Ok, podrobnosti později, až dospíme:-)))

Alena
máša 3157
8.10.2003 17:11:17
Tak to vám mooooc držíme palečky, ať všechno dobře dopadne a ať jste co nejdříve doma :-)) a uzdravení ... a pak zase hurá do školky pro další medaile :o))
No a toho pejsánka tak toho vám závidíme ( teda zejména Kája ), ale na pomazleníčko je to určitě super - taky máme u dědy pejska - tedy už psa - sibiřský husky a jmenuje se Emír a Karolína je z něho úplně hotová , i když je to dost temperamentní pes takže žádné mazlení se nekoná,Ale na tahání sáněk je to skvělá věc...

Ještě jednou tfuj, tfuj, tfuj hodně štěsí a brzy se ozvi jak jste dopadli .... myslím na vás
Ahojky M.
AlenaD 9051
7.10.2003 20:52:59
Hezký večer:-)))

Díky za přáníčko.

Tak abych ukojila Karolínky zvědavost, tak děti, co zlobily, nedostaly nic:-))) A boj o medaile obsahoval být hodný, uklízet hračky, hezky papat a spinkat.
Koukám, že máte podobné hry jako u nás:-))) Ale změna, my teď nemáme Lucku, ale Elišku:-))) Lucku prý můžeme prodat za pět korun:-))) (to je doslovná citace, zřejmě tím myslela, že po změně jména to staré už nepotřebuje:-))).
Jinak u nás je tatínek taky nemocen, má rýmičku, no prostě klasika:-)) Tak jsem Lucku musela trochu izolovat, aby na poslední chvíli něco nechytila.
O víkendu jsme byli u Honzových rodičů, pořídili si nové štěňátko, tak jsme si ho ňuchňali:-))) Hodně jsme fotili, tak až budem doma z nemocnice tak něco přihodím do alba.
Nejoblíbenější hračkou malého Dina se stala Lucka, asi mu imponovala svou velikostí. Neustále ji chytal, kousal vlasy a vůbec s ní dováděl. Nejradši bysme si ho vzali domů.

Tak to je zatím vše, zítra nastupujem do té nemocnice, tak snad brzy budem zpátky:-))

Alena
máša 3157
4.10.2003 19:35:19
Nazdárek,
dodatečně tedy ještě všechno nejlepší k narozeninám - hodně štěstíčka zdravíčka, pohody a móóóc hodné děti i manžela :-) a co nejméně starostí a co nejvíce radostí ....

Tvoje psaníčko jsme četli s Karolínou a té se nejvíce líbila pasáž o medajli - pak usilovně přemýšlela co dostaly děti, které zlobily :-)) a teď tu běhá kolem mě zabalená v šátku a chce si hrát na Haryho Pottera ( to mám být já ) a na Hermionu Garangerovou ( to má být ona ) a myslím že ještě musíme vymyslet něco pro taťku ( už se uzdravuje a nyní se snaží vyždímat z nemoci co se dá tak myslím že mu naordinujeme nějaký pohyb :-))

Tak musím končit protože Kája už to nevydrží

Ahoj Martina a rodina
AlenaD 9051
1.10.2003 23:34:07
Hezký večer (tedy už vlastně noc:-))).

Tak virozy kolem nás řádí taky, ale zatím se žádná neuchytila:-))) Tak snad nám to ještě vydrží.
Večeře žádná nebyla, ale my si to užili v létě, jak holky byly pryč. Teď jsme neslavili výročí svatby, ale já měla narozky.
Já myslela, že jak jsi psala Horymír, že je to nějaká přezdívka:-))) Ale zas má manžel jistotu, že když někdo zavolá na ulici, tak je to určitě na něj:-))
A s tím psaním do kalendáře jsi mně inspirovala, asi přestanu být hrdá a zapíšu to tam velkým písmem taky:-))
Lucka dnes dostala ve školce medaili, se slonem, jsou totiž třída slůňátek:-))) Prý za to, že byla hodná:-)) Tak jsme ještě museli koupit v sámošce odměnu, Kinder vajíčko:-))

Alena
máša 3157
30.9.2003 19:24:39
Ahojky,
tak vám držím palce ať všechny vyšetření máte v pořádku a tu operaci co nejdříve za sebou. U nás teď řádí virózy - kašel + rýma...tak doufám že vy jste v pořádku.
Já tu Káju vážně nemůžu nechat ani na minutu samotnou. Teď jsem byla hodít pytlík do čaje a říkám ji ať mi nešahá na počítač. No a za pár vteři jsem zpět a ta potvorka mi hlásí že tam něco zmáčkla ( no líbila se jí reklama Permoníku - penzionu ) a tak je to se vším - co zakážu nebo ne s toho si hlavu nedělá. :-))
S tou večeří - třeba tě manžel ještě překvapí ( nebo místo večeře nějaké šperky, zlato diamanty a drahé kamení :-)) Neboj u nás to je každý rok napsáno v kalendáři - tak aby si Horymír ( jo tak se jmenuje můj manžel - už jsem si zvykla a už se mi to i líbí ) určitě všimnul a vyhnul se tak výčitkám že ZAPOMĚL.

Na zítřek mám nachystáno žehlení, takže mám taky o zábavu postaráno zatím co bude Kája ve školce.

Mějte se a pozor na zákeřné bacily
Martina
AlenaD 9051
29.9.2003 20:44:46
Nazdárek:-)))

Tak doufám, že zateplení zabere a budete se vyhřívat i v zimních dnech.
Do školky jdem zas zítra po delší době, Lucka byla u babičky. No a co dělám, když je ve školce? To tak různě, snažím se oběhnout nějaké obchody, aniž bych měla opičáka pověšenýho za ruku:-)))), doma něco udělat a tak. Ale to je u vás asi stejný, ne? Jo taky už jsem byla na výstavě, ale zatím do těch půl dvanáctý moc nestíhám. Až tam bude i přes oběd, tak to bude lepší.
No pozvání na večeři, věřím, že jste si to užili:-)) Já sice dnes taky slavím, ale žádné pozvání se nekonalo:-((.
S tou výchovou, občas i na zadek dostala, ale to fakt když už byla hodně neposlušná nebo hrozilo fakt nějaké nebezpečí. Ale nemyslím, že by to bylo tím že jsem klidná a vyrovnaná matka povahou, ale spíš tím, že už mám tu jednu velkou (a můžu ti říct, že ta mně vytáčí daleko víc) a tak mám asi už malinko nadhled a jen tak něco mně nerozhází.
Jinak u nás zabírá, když jí pošlu do pokojíčku nebo když s ní jakoby nemluvím. To mám vyzkoušeno i od Péti a docela to zabírá:-)))
Horymír je manžel?:-))))
Nás už tenhle týden čekají předoperační vyšetření, tak snad bude vše ok ať už to máme rychle za sebou.

Tak zatím

Alena
máša 3157
28.9.2003 9:16:13
Ahojky,
tak KONEČNĚ usedám opět k počítači. Dělali nám v bytě zateplení sadrokartonu, protože v zimě když bylo venku mínus tak jsme za pohovkou měli ledničku. Tak už je to hotovo a doufám že v zimě budeme odhazovat vlněné ponožky a deky :-))

Tak tu zologickou vám docela závidím, taky bych si dala říct. A co je u vás nového ??? Co nadšení ze školičky zatím pořád trvá ??? a co děláš s volným časem když je Lucinka ve školce??? Hloupá otázka , že.

My jsme měli včera výročí svatby ( 6 let ). Takže mě manžel překvapil a pozval na večeři ( bez Karolíny ) jééé to byla pohoda a romantika. A dneska jdeme gratulovat švagrovi k narozeninkám a tak jsme se taky vnutili na obídek. Už se těším :-))

Ještě jsem si vzpoměla k výchově "Beranů" že jsem se tě chtěla zeptat jesli jsi ta kllidná maminka, která všechno ustojí a nebo někdy Lucince plácneš na zadek??? Kája má tu smůlu že já ji vážně měkdy musím dát na zadek a dokonce se mi i pár krát podařilo, že mě tak vytočila, že dostala i po pusince ( no to pak byly výčotky svědomí ) a potom jsem se jí byla omluvit .
Tak jaké tresty zabírají u vás?

Horymír mi tu kýchá asi se bude snažit simulovat nějakou virózu :-))
Doufám že u vás jste všichni zdraví ( hlavně Lucinka před operací )
Mějte se hezky a papapa
AlenaD 9051
25.9.2003 20:14:31
Ještě k víkendu, moc jsme si ho užily. Bylo krásně, byly jsme v Liberci v ZOO, tak to bylo moc fajn. Ale Lucku nejvíc pak zajímala mašinka, co tam vozí děti:-)))
AlenaD 9051
25.9.2003 20:10:02
Ahojky,

tak to jsem moc ráda, že depka už je pryč. Ale můžu tě ujistit, Lucka taky každou chvíli chytne zlobivku:-)). a jsem na jednu stranu docela přesvědčená, že je to opravdu tím jejich Beranem. Snažím se ji přesvědčovat vždycky nějakou oklikou, aby nevznikaly zbytečné konflikty. Ale to víš, že se to někdy taky nedaří.
Ve školce pořád dobrý, ale přijde mi, že se tam ještě moc neprojevuje, přeci jen většina dětí už tam byla zvyklá jak na prostředí tak na sebe a pro ní je všechno nové. Ale už o dětech vypráví, zná je jmény, paní učitelky si ji chválí, tedy až na to jídlo, tak snad to bude OK i nadále.
Jinak já fakt měla představu, že Čeladná je ještě menší než je:-))). tak se nediv mé naivní představě, že se tam všichni znáte:-))).
Teď je Luci u babičky, prý dnes byly na výletě na hradě, tak tam viděla Lucifera:-)) Ale jinak mi hlásila, co si všechno nakoupila, protože prý byla hodná. Ono to s ní vždycky jde, pokud je všechno, tak jak si ona myslí a přeje:-))). HOlt ten beran:-))).

Alena

[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 153  [Dalších 53 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.