| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 153  [Dalších 63 >>]
máša 3157
31.10.2003 22:18:47
teď se koukám na čas tvého posledního příspěvku - taky vysedáváš u PC po nocích ??? v kolik chodíš spát ??? a do kolika tě nechá rodinka ráno vyspávat??? tedy pokud to není tajemství:-)
máša 3157
31.10.2003 22:15:45
Ahoj,
úplně se mi sbíhají sliny když čtu o bonboniérce plody moře :-)), taky jsem mlsoun - ale bohužel na mě je to znát :-( už to není ta postavička co v 18 letech...
lampiónky byly fajn, byly z nás obou pěkné strašidla :-) a jedli jsme dýňovou kaši, teda Kája spíše jen ochutnala. Nevím jestli si ji někdy zkoušela ale není špatná - sladká s rýží a trošku zvláštní chuť...

Zítra vyrazíme ASI po 100 letech na zábavu a hlídat bude moje ségra... tak jsem zvědavá jestli se budeme mít jako zamlada - jo a nemám co na sebe - takže zatím to vypadá že to bude jako kdysi pradávno ( to jsem řešívala tentýž problém :-))

A co vy a víkend??? co podnikáte?
Tak zatím ahoj M.
AlenaD 9051
30.10.2003 23:17:35
Marti, já vím, že mám puntík, ale já neřídila a potřebovali jsme dojet zavčas na tu slováč, protože jsme tam předpokládali malinko kufrování, taky jsme nakonec díky dojezdu za tmy bloudili:-))) Ale slibuji, příště dám vědět a určitě se stavím.
Fotit budu, ale kdy bude fotka, to nevím. Jak není ten digitál,tak je to na dlouho.
Dárky pro manžu krom teplého prádla (taky kupujem, ale má moiru, tak to stačí jen po kusech od každého), triček, možná nějaká vůně. Ale jinak nápady taky pokulhávají, přinejhorším asi pořídm láhev dobrého vína (naštěstí máme rádi oba stejné:-))) nebo on pokukuje po dobrých bonboniérách (takových těch plody moře apod.), je pěkně mlsný, tak to ho snad taky potěší:-)))
Tím mé nápady končí, doufám, že na něco narazím, ale těm chlapům se fakt kupuje těžko, těžko.

Tak na zítra pěkné počasí, ať se lampionky vydaří:-))))

Alena
máša 3157
30.10.2003 22:20:48
nazdárek,
to je príma že ses ozvala ale MÁŠ u mě teda veliký ČERNÝ PUNTÍK!!!!!! za to že jsi profrčela kolem a nestavili jste se:-( TY TY TY to už příště nedělej a až budeš mít zase cestu kolem tak se U R Č I T Ě a stoprocentně musíte ozvat a alespoň si potřesem pravicí a nebo zajdeme na kafíčko a případně mňamku....

Kája by taky chtěla živého psa, ale naštěstí celkem chápe že nemůže být v bytě a že až budeme mít zahradu ( hóóóódně vzdálenená a mlahavá budoucnost )a dům tak bude i pes.
My jdeme zítra na lampionový průvod a taky se budeme maškařit tak se docela těším snad vyjde počasí.

A co tipy na dárek či dárky pro manžela, máš ??? já vůbec ne ( teda mimo spodky - to není vtip už mu není 18 a teplé prádlo potřebuje :-) a sem tam i nosí...

Mějte se a nezapomeň vyfotit kostým a samozřejmě Lucinku
ahoj Martina
AlenaD 9051
30.10.2003 21:33:43
Tak se zase hlásím, jsme doma po prázdninách. O víkendu jsme byli v Liberci potěšit se štěňátkem, trochu se nechat okousat a poškrábat, je to úplný predátor:-)))
Pak jsem s Luci a jednou kámoškou a jejím klučinou jeli na výlet, dokonce jsme projížděli skoro okolo vás. Stavovali jsme se v Kopřivnici, pak jsme jeli přes Rožnov a Frenštát na Slovensko.
Na vánoce už se těšíme moc, to víš:-))) Dárky už si Lucka vybírá, chce baťůžek a pejska (živého!!!!). Ale co opravdu budu kupovat, to vůbec nevím, zatím mám jen toho pejska (ovšem jemný plyš) a nějaké pohádky na Dvd. Nemám ani moc nápady, tak musím vyrazit po obchodech pro inspiraci.
V úterý má Lucka kroužek navíc, mají přijít v masce, budou mít i výtvarnou dílnu. Tak vymýšlíme masku strašidýlka. Asi to jistí hábit, co vyrobila Péťa na táboře z prostěradla a na hlavu nějakou vlnu nastříhat, no uvidíme, co mé nešikovné ruce stvoří:-)))

Mějte se pěkně

Alena a spol.:-))))
máša 3157
20.10.2003 22:01:21
Ahojte,
tak to je fajn že už v létě můžete dělat parádu u bazénu ( s krásným pupíkem )
No a ty Vánoce se už blíží a my s Kájou už se na ně móóóc těšíme, no myslím že Kája o něco víc a chystáme se napsat Ježíškovi. Karolína má v tom celkem co by chtěla na prvním místě je "prsatá panenka " tedy Barbína (chuděrka malá ještě žádnou nemá, protože se mi tenhle druh panenek nezamlouvá ) a tak jsem říkala že ji žádnou nekoupím a že možná Ježíšek? a zavedla jsem babičku do Tesca a spolu jsme jednu Stefi koupili - koupila ji teda babička, a já jsem dodržela slovo ( že ji nekoupím :-)))
no a dále by chtěla aktovku s vodní vílou Arielou - to si počká minimálně rok,a střevíčky s podpatkem - hrůůůůza dobrá na zlomení nohy ( měla jedny které se zaplaťpánbůh zlomily ) a nyní touží po dalších....Tak uvidíme jak to bude se zlobením a jestli ten Ježíšek vůbec k nám dorazí.

A jak to vypadá u vás s dárečky??? a s těšením na Vánoce

Mějte se co možná nejlíp a přeju Lucince brzký návrat do školičky
M
AlenaD 9051
19.10.2003 18:13:55
Nazdárek:-)))

Lucinka od předešlých fotek opravdu vyrostla, oni jsou ty předešlé z loňského léta, od té doby se nám doma kupí vyfocené filmy a nějak není síla je odnést vyvolat:-(((. Když už si na ně vzpomenu, tak se mi to zrovna nehodí finančně a tak pořád dokola, už jich tady máme možná pět.
Jinak holky si jsou hodně podobný, co máme fotky Péti, když byla v tomhle věku, tak jsou téměř k nerozeznání. Vlásky se snažíme pěstovat, s česáním zatím problémy nemáme, občas nechce udělat copánky, to říká, že vlasy si musí odpočinout:-))) Ale ty copánky po straně, jen vlastně vepředu, se nám osvědčily nejlíp, vydrží jí to celý den bez zásahu a vypadá pořád učesaná, vlasy jí z toho nevylézají. A vypadá to i docela zajímavě.
V pátek jsme byly na kontrole, tak Lucce sundali obvaz a pupík jí zazelenili dezinfekcí. Ale už jsme ho viděli a už vypadá jako pupík a ne jako špunt od bazénu.
Myslela jsem, že už bude moct jít do školky, ale prý má ještě raději zůstat doma v klidu. Tak to budem muset ještě vydržet. V úterý jdeme na očkování proti chřipce a minulé úterý jsme zas pro změnu byly u paní zubařky. Nějak se to Lucce teď nahromadilo, ale zas to budem mít za sebou a pak bude chvíli snad klid.
To je od nás asi tak vše nového, co vy, jak válčíte ve školce? A už se chystáte na Vánoce?

Alena
máša 3157
14.10.2003 22:19:22
Nazdárek,
vůbec nevadí že píšeš " romány" ráda si počtu. I když mi při tom běhal mráz po zádech a úplně jsem cítila tu nemocniční atmosféru :-(
Nové fotečky jsou nádherné, štěňátko je fakt pusinka :o)
A Lucinka jak vyrostla ( od posledních fotek )a ty účesy - jako priceznička. A nechává se česat nebo je to jako u nás s křikem že to kučká ( to je po našemu tahá ):-))
Péťa už je opravdu slečna ( že je podobná na manžela ? ) a Lucinka mi příjde že jsi sou se ségrou taky dost podobné ( teda alespoň podle dřívějších fotek ).

Tak si užívejte rekonvalescence - Lucince dobré chutnání a vám ostatním hezký zbytek večera a pěkný den Ahoj Martina
AlenaD 9051
13.10.2003 19:22:47
Tak konečně se dostávám k psaní.

Vše je v pořádku, rekonvalescence probíhá úžasně, Lucka má dokonce zvýšenou chuť k jídlu, je z ní vyloženě Otesánek:-)))) Dřív jsme jí do jídla museli téměř nutit, teď není problém si několikrát přidat:-)))
Ve středu jsme nastoupily, na příjmu strávily dvě hodiny:-((, pak se doktor ptá na ty samý věci, co člověk vyplní předem do dotazníku (na co ho teda dávaj, to fakt nevím), přišly jsme na oddělení. Sdělení, že oběd není ani pro děti natož pro maminky (přitom nástup do nemocnice na příjem v 9,30 hod), no nic pro Lucku jsem jídlo měla, přepokládala jsem, že pro ní nebudou mít dietu. Jinak už vše celkem pohoda, dokonce neměli nic ani proti tomu, abych tam zůstala i přes noc. Sice na gauči v herně, ale furt lepší než ubytovna v jiné budově. Večer už dostala prášek, v noci ve čtyři další, od té doby nic nejíst, nepít. Na sál šla až kolem desátý, takže celý dopoledne jsem jí vysvětlovala proč nesmí jíst ani pít. Jo, ještě ve středu navečer měla 37,3 teplotu, takže hrozilo, že jí nevezmou.
Ze sálu ji přivezli během půl hodinky, když jí odváželi šla jsem s ní až těsně před operační sál. Spala dlouho, děti, co přivezli po ní, už byly dávno vzhůru a Lucka nic. Trošku mně to znervozňovala, ale prý je to dobře, že zaspala alespoň ty největší bolesti. Po probrání byla docela dobrá, hodně spala, tekutiny po čtyřech hodinách v pohodě, později malinko zvracela, ale nebylo to nic dramatického.
Ve čtvrtek jsem tam s ní zas zůstala přes noc, tentokrát v křesle na pokoji. V pátek byla ještě hodně spavá, ostatní děti úplně fit, ale prý je to běžné. Tak v poledne jsme šly domů.
Od soboty už je úplně fit, nebýt zalepený pupíček a rozpíchané ruce, nikdo by nepoznal, že byla na operaci:-))) A jak už jsem psala, značně se jí zvýšil apetit:-)) Nevím, jestli je to jen těmi dvěma dny bez jídla, jestli jen dohání nebo jestli to už bude trvalé, ale je to fakt změna:-)))

To je z nemocnice asi tak vše, omlouvám se za román:-))Ale chtěla jsi podrobnosti:-)))

Jinak máme v albu nové fotky, tak můžete mrknout.

Mějte se hezky

Alena
máša 3157
10.10.2003 19:22:52
No to je báječné že už to máte za sebou, doufám že jste se držely skvěle a že máte jen samé pozitivní zážitky :-))

Už jsem zvědavá na podrobnosti, jak jste se měli a jak se k vám chovali a hlavně jestli je i nadále všechno v pořádku.

Moc vás pozdravujeme - příjemné a ničím nerušené dospávání a že by nakonec i polibek nějkého krásného prince ?:o))

Ahojky a mějte se
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 153  [Dalších 63 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.