| AlenaD | 9051 |
|
|
13.8.2003 11:53:10
Tak konečně se po dlouhé době dostávám ke psaní i sem. Nejdřív jsem byla mimo dosah netu, a teď poslední dny, kdykoliv jsem se dostala k PC, tak rodina nefungovala. Takže velká omluva za dlouhé odmlčení.
V Praze ve vedrech se snažíme někam ujet do stínu, ZOO je ideální, stačí jen přežít tu cestu a pak tam už je všude stín a navíc skvělé brouzdaliště pro děti, takže Lucka už se ani nesháněla po zvířátkách, ale ptala se kdy už půjdem do toho bazénu:-))). Jinak teď jsou holky u mojí maminky, Péťa tam jela hned z toho tábora, my s Luckou už tam byly. Minulý čtvrtek jsem tam s nimi nechala mamku napospas (poslední zprávy ze včera večer: zatím přežial:-))), ale v pátek tam zas pojedu. Na příští týden plánujeme nějaké výlety, do Mariánských Lázní, Chebu, Kynžvartu, do Zoo v Chomutově. No uvidíme, snad už vedra poleví a bude nám počasí nakloněno k cestování. S malováním je to u nás podobné, maluje ráda, ale jen někdy a většinou prohlašuje, že nic neumí namalovat. Doufám, že až od září půjde do tý školky, tak se to zlepší, přeci jen pí učitelce se odporuje hůž než mamince:-))). To je od nás asi tak vše, mějte se krásně, přežijte tropy. Alena |
| máša | 3157 |
|
|
21.7.2003 22:32:26
Ahoj, zdravím tě + celou rodinu :-) z naší létem rozpálené vesničky...
Tak jaký jste měli víkend? a kam utíkáte před tím děsným horkem ... my jsme dneska byly na koupališti, ale byla tam docela studená voda, tak se Kája cachtala v dětském bazénku a já jsem na ni pečlivě dohlížele ze břehu a nějak jsem odflákla u sebe natírání opal krémem a tak mě teď pálí záda a nožky au au au :-( jak jsem stará tak jsem blbá - ale Karolína v pohodě tu jsem mazala každou chvíli:-)) Děkuju za pochvalu foteček - ono to s tím malováním není tak žhavé - to co tam je to je vrcholné dílo jejího umění jinak nejraději maluje tmu a rozmotané klubíčko - prostě žádný Picaso z ní nebude :o) Je Lucinka na tom líp? baví ji malování? A ještě jedna zprávička z naší obce na závěr, dneska ráno se kamarádce narodila holčička Adélka ( už má doma 2 kluky ) to je štěstíčko, všichni jsme ji pečlivě drželi palce a vyšlo to |
| AlenaD | 9051 |
|
|
18.7.2003 14:02:46
Tak s těmi postelovými trampotami jsi mně rozesmála :-))). Ještě donedávna, cca do května, taky spala s náma v ložnici a už to fakt nešlo. Pak jsme ji přestěhovali k Pétě do pokojíčku, tak se to trochu zlepšilo, ale stejně si myslím, že má nějaký radar, protože i tak chodí obvykle v "pravou" chvíli:-))).
Lucka chodí tak kolem deváté, přečteme pohádku a za chvíli spí, uspávat naštěstí nemusíme, to bych opravdu usnula i já. Ráno pak vstává tak kolem půl osmé, ale teď co nemusím vstávat s Péťou do školy, tak většinou kolem půl sedmý, nevím proč? Koukala jsem na vaše fotečky, moc vám to tam sluší. Karolínka má krásný vlnitý vlásky a moc hezky maluje:-))) A koukala jsem, že si docela činorodá a jste často v nějaké akci:-))) |
| máša | 3157 |
|
|
17.7.2003 13:30:02
Ahoj, tak my R a Ř ještě neřešíme ( já jsem nadšená z toho K :-)) Po obídku ještě spí ( a když náhodou neusne tak to zalomí někdy okolo 5-6 hodiny a potom večer dělá čoro moro a ne a ne usnout.
V kolik večer chodí Lucinka spát? Karolína okolo 9 a usíná až v 10 neli v 11 hodin. hrůza! a to ještě musím číst pohádku, zhasnout a držet ji za ručičku - většinou usnu zároveň s ní - takže se nedivím že stále nejsem těhulka - protože Karolína navíc spí s náma v pokoji a o půlnoci si pravidelně sama přeleze k nám do postele :o) Znáte taky tyhle " postelové " trampoty?? |
| AlenaD | 9051 |
|
|
16.7.2003 20:58:33
Ahojky,
na fotky hned mrknu. Pétě se líbilo, ostatně v hotelu se vším komfortem, komu by se nelíbilo:-)) S tou výslovností nás trápí hlavně R a Ř, ale mám známou, co dělá logopedku, tak mi radila ať ji ještě nechám žít. I s tím mluvením mi dobře poradila, tak zatím počkám a uvidí se. Bára je psice od mojí sestry, takže ji nevídáme až tak často, ale holky se milujou. A s velkými psy jsem stejná, mně se taky líbí čím větší tím lepší. Dnes jsme byly celý den na tom výletě, a jen jsme přišly, Lucka lehla a spala. Sice nejdřív protestovala, že nechce ještě jít spát, ale jen lehla tak už chrupkala. Chodí Karolínka ještě po obědě spát? Lucka ano, ale občas vynecháme. Někdy neusne ani po hodině v posteli, a když jsme někde pryč tak ji taky nenutím, ale večer je to na ní maličko vidět. Tak jdu zkouknou vaše fotky, jinak Lucka mně taky věčně vyhání od PC. Pa Alena |
| máša | 3157 |
|
|
16.7.2003 20:38:04
Ahoj,
odpovídám na tvoje povídání - výslovnost se u nás lepší HURÁ, ale už 1rok navštěvujem logopedii a tak zvládá L, a začíná s K ( což byl docela problém když se jmenuje Karolína Marková :-)). Ale dá to děsnou práci přesvěčit ji aby poctivě cvičila, je děsně netrpělivá ( no má být po kom...) a to ještě nezačala škola - hrůza- když si předstvím psaní úkolů a pravidelnou přípravu ... Ještě si nepsala jak se Péti líbilo v Tatrách? A ten pejsek na fotce ( Bára ) to je váš? Kerolína z něho byla nadšená, a chce ho koupit, mimochodem kupujeme takhle každého druhého psa :-)) a čím větší tím lepší |
| máša | 3157 |
|
|
16.7.2003 17:28:06
omlouvám se, ale tu adresu jsem psala s Karolínou na klíně, která hulákala že už chce pustit hru na počítači. tak tedy ještě jeden pokus (vypadlo mi jedno slovíčko :-(
http:// rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=1560 a nebo pod jménem marci. tak doufám že tohleto funguje ... |
| AlenaD | 9051 |
|
|
15.7.2003 20:24:50
tak tahle adresa nefunguje :-((
|
| AlenaD | 9051 |
|
|
15.7.2003 20:23:42
hned tam juknu :-))
|
| máša | 3157 |
|
|
15.7.2003 20:00:05
tak už jsem "vytvořila " stránečky a nacpala tam fotečky, tak jestli máš zájem se podívat na nás :-) http://rodina.cz/scripts/album.asp?f_id=1560
doufám ža to bude fungovat - u nás je přas PC manžel, já jsem na to abych dělala zmatky :-) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.