| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 153  [Dalších 23 >>]
AlenaD 9051
15.7.2003 19:58:23
Tak to vám moc gratuluji k velkým sportovním úspěchům:-))). To jsem ráda, že se vám to líbí, když už jsem tě takhle nalákala. Lucka je z bruslí taky docela unavená, ale ony jsou přeci jen asi na ně těžký, tak se není čemu divit.
Jinak jsme ji v sobotu přivezli od babičky, už bylo na čase, bylo vidět, že už se jí stýskalo. Péťu jsme vyslali na tábor, tak teď si užíváme jen s Luckou. Zítra jedem ke kámošce tady z rodiny na výlet, na příští týden plánujem ZOO, tak je nějak pořád co dělat. A doma se Lucka taky vždy zabaví, jak tu dlouho nebyla, tak se nemůže nabažit hraček.
Nakoukla jsem vedle do březnových, jak jsi psala o horoskopech, máš naprostou pravdu, prostě beran se nezapře. Vždy musím vymýšlet nějakou kličku, když chci Lucku o něčem přesvědčit, pokud ona má jiný názor. Asi si s holkama ještě užijem. Puberta nejspíš bude stát za to, už teď mně jímá hrůza, to víš s tou velkou už to máme na talíři teď, tak mi je jasný, že s Luckou to bude horší.
Jak jsme se ještě před rokem báli, že Lucka pořádně nemluví, tak teď toho nakecá až nám jdou hlavy kolem.
Akorát výslovnost ještě není dokonalá, jak jste na tom vy?
jo, taky už jsme měli první klíště, tak teď jí neustále pozoruju, jestli se neobjevují nějaké příznaky dalších nemocí :-)))

Zatím pa

mějte se hezky a užívejte pěkného sluníčka.
A.
máša 3157
11.7.2003 14:12:17
tak my už taky máme brusličky ( obě ), Káju to baví, ale je poměrně rychle z toho unavená a docelaq často odpočívá, asi jí to nejde tak dobře a rychle jek si představovala, ale zdá se mi že se pořád zlepšuje. Já na nich vypadám jako slon - fakt do slova a do písmene... ale docela mě to taky baví tak uvidíme jak dlouho nám to vydrží.

A co je nového u vás? určitě vám budu držet palce, až budete v nemocnici
AlenaD 9051
3.7.2003 21:03:18
Ahoj Mášo,
omlouvám se, ale nějak poslední dny rychle utíkaly:-)
Teď jsem vlastně bezdětná, tak je přeci jen víc času.
Holky jsou u babičky v Liberci, tak já odpočívám a užívám si klidu. I když dneska jsem si tedy moc neužívala, strávila jsem celý den v posteli s nějakou záhadnou virózou. Doufám, že už jsem jí úspěšně přemohla, protože zítra máme srazík s holkama, co se z náme z Věčného hubnutí, tak abych jim nenakazila dětičky.
Ty fantazie našich kočiček jsou fakt úžasné, Lucka tedy ještě žádnou konkrétní představu co by chtěla dělat nemá, ale její vymyšlené příběhy taky stojí za to. A když si hraje s plyšákama, tak ji poslouchat jak s nima vypráví, to je normálně na kameru.
Doma než odjela, tak konečně zkoušela ty brusle, tak už v nich v pohodě chodila, až přijede tak vyrazíme na Kampu, aby je prubla pořádně. Taky jsme jí sundali postranní kolečka z kola, tak to jsem zvědavá, jak dlouho s ní budu běhat.
Jinak jsme dostali termín na operaci pupeční kýly, tak si teď dělám nervy už tři měsíce předem. Jsem zvědavá jak přežijem ty dny v nemocnici, i když mají být jen tři.

To je od nás zatím vše

mějte se hezky a užívejte si prázdnin a hezkého počasí:-))).

Alena
máša 3157
22.6.2003 19:27:36
A domů Lucinka lvíčka nechtěla ??? My jsme s Kájou byly v cirkuse minulý týden a ta teda žádnou ostražitost neměla - krmila tam koně ( já mám před nimi respekt protože jsou přece jen větší než já :o)) a lamy, kozlíky ....
A bude artistkou a uteče nám k cirkusu, ale já nebudu smutná protože se mi narodí nové miminko a ona až se vrátí z cirkusu tak bude říkat Jé to je krásné miminko ( taky fantazie - žádně mimi zatím nečekám - ach jo ).
Takže teď má "velké " dileme v rozhodování čím být - jestli artistka nebo strojvedoucí:-))

Právě jsme se vrátili od babičky kde jsme slavili Zdeňku a hlavně přijela švagrová z Anglie na krátkou dovolenou, tak bylo o čem povídat ( dělá tam au pair ). A taky přivezla dárečky a to bylo taky prima....

Měj se hezky a zase se brzy ozvi Ahoj M
AlenaD 9051
22.6.2003 17:20:32
Moc se omlouvám, byla jsem na dva týdny s Luckou u maminky, nestačila jsem ti před tím odpovědět.

Měli jsme se skvěle, koupili jsme tam konečně ty chrániče na ty brusle, tak brzy vyrazíme. Doufám, že to přežijem:-))).
Jinak u nás nic moc nového, snad jen Lucce nějak začla pracovat fantazie, neustále si něco vymýšlí, vypráví, jde nám z ní všem hlava kolem. Ale to je určitě u vás podobné.
Jo, ještě zážitek ze včera. Po nákupu jsme potkali živou opici, v jedné firmě dělali opožděně dětský den, tak tam měli od Berousků opičáka a tříměsíční lvíčátka. Lucka se fotila s lvíčetem, ale opičák byl na ní moc hrr. Před tím se držela zpátky. Tak až budem mít fotku, tak jí strčím do alba.

Zatím pa Alena
máša 3157
17.6.2003 8:22:14
Alenko co je s tebou ????? dlouho ses neozvala, doufám že je u vás všechno v pořádku a že " jen " nestíháš :-))
máša 3157
9.6.2003 13:43:37
Ahoj,
tak naše dovolená taky mizí do nenávratna ( asi ) protože jsem včera pročítala nabídku zájezdů a dovolených a kdaž jsem to spočítala pro 3 lidi, tak asi taky budeme jezdit k babičce do vedlejší dědiny a opečeme si buřtíka na ohýnku a doufám že tímto způsobem přežijeme s manželem těch jeho 14 dní dovolené. Bývá to každý rok docela krize, protože já si myslím co všechno stačíme podniknout a kam všude zajedeme když je doma a ono se pak nic nekoná , jen se manžel snaží dohnat všechno co zameškal a tak většinu času prosedí u sebe v pokoji " hraje si s počítačem" a nebo něco opravuje a my jsme zase samy....a ve mě to začíná pěnit až vybuchnu a pak je doma hoooodně veselo a jede se na jeden výleteček a je po dovolené. No už tedˇ mám husí kůži když to píšu.

O víkendu jsme s ostaními maminkami pořádali Pohádkový les pro děti, a počasí nám pěkně vyšlo takže byla sranda ( byla jsem klaun Kostkáč a triko jsem měla pomalované vodovkama a ty mě pak nádherně zabarvily takže jsem málem mohla běhat nahatá a nebylo by skoro poznat že nemám kostým ).

A co Péˇta, už je v horách??? ty holky se pěkně střídají ve svých cestách, takže máš dost času na odpočinek ...;-))
AlenaD 9051
5.6.2003 21:38:20
Doufám, že už je Karolínka v pořádku. Naše paní doktorka je naštěstí na ATB velmi opatrná, nasazuje je jen když jsou nezbytně nutná, ještě před tím dělá takový ten rychlý test v ordinaci, aby zjistila jak moc zánětu je v organismu. Jsem s ní moc spokojená, tenhle přístup se mi líbí.
Když jsi psala o tý návštěvě miminka u vás, tak zrovna tuhle jsem si říkala, že teď by byl akorát tak věk na dalšího sourozence. Už jsou takové opatrovatelky a rozoumku už taky trochu pobraly, tak by se k tomu asi i docela hezky stavěly. No u nás už asi nepřichází v úvahu, byly to jen takové plané myšlenky.

Jinak jak jsi se ptala na dovču, tak my letos asi nic. Nějak nám to finančně nevychází. Péťa teda pojede na tábor a bude u babiček, Lucka určitě taky pobude nějaký čas po babičkách, doma nebudou, tak si to snad taky hezky užijou.
Pétě začínají prázdniny v podstatě už zítra, odjíždí totiž v neděli do Tater na ozdravný pobyt na 14 dní, tak se vrací do školy až poslední týden a to už se toho moc nenaučí.

Alena
máša 3157
2.6.2003 17:15:03
Persil se rozpustil i tak:-), a naštěstí ta betonová první vrstva je už odstraněná a vypadá to že budu mít normální prací prostředek HURÁ!!!
Nevím jestli jsem se již zmiňovala, že má Kája v pátek píchané ouško a pan doktor jí nasadil vzhleden k tomu že je víkend antibiotika a já vzhledem k tomu že je velmi nerada používám tak jsem jí je po poradě s kamarádkou sestřičkou nenasadila a ZATÍM dobrý...
Dneska jsme měli u nás na návštěvě 6 měsíčního Honzíka s maminkou. A Kája se starala krmila, vozila .... ale teda byla to docela fuška ji usměrnit aby nekřičela, když Honzík spinká, aby mu neublížila ... byla to vážně docela dřina.

Karolínkaq pozdravuje Lucinku, viděla ji na fotečkách a hned se ptala kde je ona? Tak na tom pracuju a až se mi něco podaří tak dám vědět.

A co dovolená, kam se chystáte ???
AlenaD 9051
2.6.2003 11:00:41
Ahoj, moc zdravím.

Díky za chálu fotek, já nejsem nikde neb se hrozně nerada fotím (většinou to dopadá katastrofálně) a tak obyčejně stojím na druhé straně hledáčku.

Lucka zatím "jezdí" doma, pořád nemáme ty chrániče tak na ven to ještě není.
Jinak se měla hezky, akorát trošičku zvlčila, tak teď ji zas musím maličko umravnit na pražský provoz na silnicích a pod.
Včera jsme byly v divadle na pohádce a komponovaném dětském dni, tak tam se moc vyřádila.

S tou pračkou nevím, ale nám když se podivně ozývala, tak to byly ložiska. Po zavolání do servisu a sdělení ceny cca 3500,- se Honza do toho pustil sám, sice se u toho navztekal, ale podařilo se mu to. Takže jsme ušetřili korunky, protože jsme si říkali, že tolik vrazit do starší pračky nemá cenu a bylo by už snad lepší koupit novou. Tak snad to u vás dopadne taky dobře, možná bych zkusila ten persil nejdřív rozpustit a to pak nalít do praní.

Zatím se mějte hezky

Alena
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 153  [Dalších 23 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.