| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
8.9.2007 12:50:09
AHOJ ALICE.....
Omlouvám se, vůbec nestíhám, ale jen doufám, že jsme nepropásla tomovy narozeniny...... TOME, přejeme Ti s Filipem hodně štěstí, zdraví, spoustu legrace, príma kamarádů, bezvadnej poslední rok ve škiolce, hravě zvládnutý zápis do školy a za rok, ve škole, super spolužáky a hodnou paní učitelku!!!! A hlavně - aby mamina a táta nezlobili !!!!! ![]() Jen co bude chvilka, zastavím se, mám toho hodně co psát...... Filip odlétá v pondělí ráno s našima do Řecka, na ostrov Kos, měla bych mít větší klid, i když budu od rána do večra v práci..... |
| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
16.8.2007 11:52:03
ahoj Míšo , tak tady na mne evidentně pr..š :-)) nevadí, zřejmě nemáš čas...
já toho času tak moc nemívám, ale sem tam kouknu, zda je nový příspěvěk či nikoli, většinou to druhé :-) v sobotu odjíždím s rodinou a švagrovýma na dovolenou do Jižních Čech , 9km od Českého Krumlova je to taková vesnička směrem na Kaplice, máme tam objednanou chalupu , je na návsi hned vedle velé lípy a kaštanu, takže romatika jako dˇas, děcka tam mají malý bazén, nějaký koutek na hraní, pak tam je pinpongový stůl, ohniště atd. jestli chceš tak se na ni můžeš kouknout na www.chatyachalupy.cz je to chalupa číslo T038 , musíš si vyhledat nejdřív kraj a potom tu chtu :-)) Tomášek je z prázdnin nadšený, stále je u babiček nebo na koupališti....cviční z logopedického sešitu ho vůbec nebaví a na chození po obědě ze školky si taky rychle zvykl a teď tam nechce moc spát, ale má smůlu musí, neboť je odpoledne nemožný. ted´ jim do školky chodí děti i z jiných školek a tak tam máme nové kamarády a tak se někdy stane ,že ani nechce domů , protože si s něma hraje :-)) s taou jeho řečí se to někdy lepší a někdy jsem z toho na prášky, je mi to heozně líto a přeji si aby se mu to za ten rok co mu zbývá do začátku školního roku zlepšilo, aby ho děti ve škole psychicky nezničili a aby z něj nebyl zakomplexovaný jedinec a nešťastný samotář, proto ho s logop. cvičením otravuji i o prázdninách, r a ř nám ještě stále nenaskočilo, jinak ostatní písmena jsou v poho. u nás je dneska zase 33C - doufám, že nám to nádherné počasí vydrží i do Čech. měj se hezky a napiš. ahoj Alice. |
|
|
5.8.2007 22:15:44
to je málo a kde jsou ty příběhy...... :-))))
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
4.8.2007 18:16:13
Jsem tůůůůůůůůů!!!!!
|
|
|
29.7.2007 22:24:41
tak kde jsou ty podrobné zážitky :-)))
já jsem se dneska vrátila ze Slovenska, byla jsem si tam pro malého, byl tam týden na prázdninách s babičkou R. moc se mu to líbilo, nemusel chodit brzo spát atd. musím končit , neboť už je čas jíti spát, manžel se již uložil ke spánku a já mu tu nemohu datliti.... :-) tak zase někdy naslyšenou.... Míšo....kde jsi?????? |
|
|
23.7.2007 22:35:22
ahoj Míšo, těším se na podrobné zpravodajství... :-)))
Tomík je na Slovensku s babi Rebi, jsou někde kolem Komárna, je tam 42C hrůzná vedra. Malý je stále v nafukovacím bazénu nebo zalévá zahradu a pojídá melouny.. já chodím do práce, máme tam klímu -naštěstí, jinak je to na houby, vůbec mi to nepřijde ,že je léto, nejsem ani nijak zvlášť opálená... dneska jsem si byla zaplavat na krytém bazénu, bylo to fajn. v pátek ráno jedu za Tomíkem už se na něj těším..... zatím dobrou a napiš jak bylo...:-))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
21.7.2007 20:33:46
JSME DOMA !!!!!
DOVČA BYLA SUPER, POČASÍ PŘÍMO EXKLUZIVNÍ, BAZÉN S MOŘSKOU VODOU PŘÍMO VEDLE BARU......IDYLKA !!!!!! Až bude chvilka klidu,napíšu víc......HEZKÝ VEČER ! Michala |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
15.7.2007 3:21:20
Odeslala jsem dřív, než jsem měla v plánu..... :-ZZZZZ
Píšeš o Stodolní ulici - tak o té jsem jen četla, ale hned bych si vyrazila..... :-)))) Věřím, že jste se dobře bavili a o pizze, o té si nechám zdát...... :-)))) No, teď budu mít týden pravidelnou a výbornou stravu, skoro jako od maminky, tak jsem véééélmi zvědavá na výsledky! Určitě se pochlubím !!!! Už se vidím - celý den rozpláclá někde pod slunečníkem a zvednu se jen , abych se přemístila do jídelny....uáááááááááááá..... :-((((( Budu alespoň pěšky "pronásledovat" Fildu, který se bude , patrně jako každý rok, prohánět na kole - vedro - nevedro ...... ;-))))) Mějte se moc a moc dobře, dejte pozor na sluníčko, vypadá to, že nás čekají tropy a za týden ahoj ! Přijedeme v sobotu, ale hned v neděli máme v plánu jet s Petrem do Brna, na koncert Rolling Stones..... :-)))))) Byli jsme na všech koncertech v Praze, tak si myslím, že i výlet do Brna zvládneme - i když to bude hned po příjezdu docela hektické. Ještě musíme sejnat hlídání pro Fíka, ale myslím, že naši by v té době měli být na chatě, tak se snad nic nezmění a vše pěkně klapne ! O festivalu u vás, v Ostravě, jsem slyšela ve zprávách. Já jsem fanoušek "amatér", zato Petr, to je fajnšmekr - ten by si to užil maximálně! Tady, v Plzni je zase pravidelně festival "NA ULICI". Leckde po Plzni jsou pod širým nebem scény a tam vystupují muzikanti všech možných...i nemožných..... :-)))).... žánrů, vždy je to tématicky rozděleno po týdnech: Jazz, Folk, Country....a na konec bývá Divadlo na Ulici....trvá to skoro celý srpen a město náááádherně ožívá, lidé se stahují do centra, posedávají po trávnících, na lavičkách....hraje se přes den i večer.....krááása !!!!! Už se těším !!!!! Škoda jen, že to sem máte tak daleko - to by byla akcička......pivíčko....nebo mojito....já jsem tedy spíš na to mojito, ale jináč piju všechno - i vodu..... :-))))) Týýýjo !!!! Čtrt na čtyři ...to už asi nepůjdu ani spát....a v klidu si všechno dodělám......JSEM CVOK !!!!!! Takhle dlouho jsme tedy ještě nabalila.......!!!!!!! Nebudu tu strašit - raději zmizím - PÁÁÁÁČEK !!!!! MICHALA |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
15.7.2007 3:06:19
Ahoj..... :-))))
tak takhle dlouho, nebo vlastně brzy jsem tu ještě asi nebyla.....a že jsem sůva pořádná..... :-))))) Balím totiž na dovolenou. A nebyla bych to já, kdybych nebalila OPĚT na poslední chvíli....ještě ráno jsme prala, potom jsme byla po obchodech, potom v práci a okolo 22. hodiny jsme začala žehlit a balit. Přitom jsem to měla tááák hezky naplánované..... chi chi chi !!! Kufr jsem si vyndala už asi v úterý.....no, málo platný !!!!!! Teď už dolaďuju jen takové ty maličkosti a ráno vyrážíme! Ještě musím tedy doladit svou "maličkost" a to bude práce habaděj..... :-)))) Nevím, zdali jsem psala, jedeme už po páté s Fíkem, kamarádkama a jejich dětma na pohádkový pobyt, tentokrát s Čmeldou a Brumdou, na Starý Mlýn na Křivoklátsku u Berounky. Je tam moc krásně a pro mrňousky je připraven program na celý den...:-)))) Fotky neumím na diskusi dostat, pokud nejsou uložené někde na netu, takže alespoň jednu takovou "reklamní".... :-)))) A "čestvé" za týden..... :-)))) ![]() |
|
|
14.7.2007 22:35:54
ahoj Míšo, tak píši jak jsem slíbila, dneska jsem tedy absolvovali výlet do hor, lépe řečeno do Horní Lomné, nějaké houbičky jsme našli, dle mého ty, které ranní houbaři tj. ti co vyráží do lesa za rozbřesku zapomněli.
byl toho malý košík, z toho asi 4 červavé, takže jsem něco nasušili a teď jsem dovařial kulajdu - tu já zbožňuji. A co myslíš, nalila jsem si misku, ano uhádla jsi nalila, a ne malou :-)) jehličky, nejehličky, kulajda může jít v jakémkoli množství a kdykoli. takže jsem si v 22,00 odbyla svoji druhou - nebo kolikátou večeři a teď mohu jíti spát a ž v 01,00 - doufám, že je něco v televizi. zítra jdeme grilovat na zahrádku od našich. mají takovou malou v zahradní osadě. sousedovi vidíš na grill co tam má, ale nám to je jedno. my máme své zákoutí ukryté za hroznovím vínem a na naše dobroty tam nikdo nevidí. jdeme i se švagrovýma a tak to bude zábava - doufám. Měj se fajn a napiš. Ahoj Alice & company. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.