| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 458  [Dalších 288 >>]
ajišňa a tomšula 52582
13.7.2007 21:28:18
Ahoj Míšo, já jen tak na pár slov. Nic nového se neděje akorát jsem dneska po práci šla na narozeniny od svého kmotřence bylo mu 15 tedy velmi pěkné životní jubileum. Dostal ode mne petanque - nevím zda je to dobře, bylo to pro 8 lidí ,takže koule se pěkně pronesly. Byli jsme na pizze , je to taková jugoslávská / pokud to ještě mohou napsat / pizzérie kde mají cihlovou pec, malýho tmavýho kuchaře, který dělá tu nejlepší pizzu, kterou jsem kdy v životě jedla, a že jsem jich spořádala nespočet. :-)))
Cestou k autu chodím po Stodolní ulici a tak nás to ještě zaválo do jedné z mnoha kaváren / hospůdek / na jedno dobré frapíčko a pak hurááá domů. Nevím , jestli víš, ale tedˇ u nás tj. v Ostravě probíhá hudební festival " Colors of Ostrava" večer se konají různá vystoupení v klubech, na Ostravském hradě a na Černé louce. Včera byla romská skupina GipsyCZ, potom Goran ...nevím jak, docela známý a pak skupina Krištof. Bude tu prý plno známých - mně neznámých skupin. Třešničkou na dortu bude španělská / myslím / skupina Gipsy Kings ..znáš je. Určitě je znáš, hrají takové chytlavé melodické písně,s gitarama... trochu jako flamengo a trochu jako lidovky.
Zítra jdeme na ty houby a borůvky, na trhu jsem včera koupila litr borůvek, ale ty byly jak třešně veliké, fakt to jsi ještě neviděla. Taky babi Majka byla s kejmoškama na borůvka dneka a nasbírala nám větší mísu.Takže zítra až se dotáhneme z lesa, budu péct výborný luxusní borůvkový koláč...mňam.
Doufám, že své chuťové buňky udržím na uzdě a dám si jen jeden max. dva kousky.

Budu už končit. Měj se krásně a zítra napíšu jak jsme dopadli s houbama.
PS: na dovolenou budu taky šetřit a příští rok jedemeeeee do Chorvatska.

Ahoj. Alice & company.

MÍŠA&FÍK 38466
13.7.2007 16:17:16
Alice..... :-)))))))))

Zdravím, a nestačím mrkat nad tryskovou zprávičkou..... :-))))

A chyby ????
Ty nech koňovi, ten má větší hlavu !!!!!

Já to vůbec nevnímám, neměj strach, já po sobě ani nečtu, protože kdybych četla, tak bych nikdy nic neodeslala....... :-)))))))

Píšu samé koniny, co nemaj hlavu ani patu....prostě píšu, jako bych mluvila....a mluvím také dřív než přemýšlím....a podle toho to taky vypadá....... :-ZZZZZ

Vítkovice tours znám, mám kamarádku, která tam pracovala coby asistentka ředitele....nebo tak nějak...potom ji život zavál z Havířova do Plzně a okolí a má už 3 děti......ale vím, že cestovku moc chválí...... :-))))

A já začínám šetřit !!!!!!

Abych mohla chodit do práce alespoň trochu nadšená....hihihihihi....musím šetřit na dovolenou - to už jsem na sobě vypozorovala.

Letos na moře nešetřím a práce mi už leze krkem.......... :-(((((

Takže já to taky beru vážně a to, jak jsi popisovala Toma, to je, jakobys mluvila o Filipovi. VÁŽNĚ !!!!!!

Brácha by se mu taky hodil, bohužel už rovnou nějakej "vyrostlej" na hraní....a ještě ze všeho nejlepší by byl brácha starší....no, a to i kdybych se přetrhla, tak to fakt nezvládnu...... :-DDD

Jinak je to velikej hračička, dokáže si hrát hodiny a hodiny, vynmýšlí příběhy, staví z lega, hraje si s autama.....prostě s čímkoliv.

Vloni, v Itálii, byl na pláži na vrcholu blaha....hrabal se bagrem v písku celé hodiny..... :-)))))

Je hodný, klidný, jen někdy....docela často...trochu víc ukecanej.... :-))))
Pořád něco řeší, všechno ho zajímá, ale děti miluje, dokáže si vyhrát, myslím, s každým..... a když je to ještě navíc kluk, tak to nemá chybu !!!!!

A Chorvatsko, to je moje srdeční záležitost.....tamnější moře miluju......áááááách !!!!!!

Dneska jsem v práci běhala jak motorová myš.....mám všeho po krk a jsme táááák ráda, že je pátek!!
Ani jsem nestihla jít domů, abych vystřídala Petra, tak museli přijet hoši za mnou a ke konci jsme měla tím pádem i pomocníka.....stál mě sice jedny velké, pomerančové TIC-TACY, ale moc se snažil, tak si je zasloužil.

Povídal sice něco o tom, že je má hlavně pro návštěvy, ale tomu bych, po pravdě, moc nevěřila....HA HA HA HA HA !!!!

Jdu něco zbaštit, dokud není večer, ještě musím na poštu, do 2. práce pro peníze a poohlédnout se po nějakém novém tričku na letošní dovolenou....když nás čekají ta vedra.....

Krásný víkend a brzy naviděnou.....nebo vlastně načtenou..... :-))))

Ahoj Michala & spol.

ajišňa a tomšula 52582
13.7.2007 13:05:35
a pro velký úspěch to tam máš 3 krát. nějak se mi zbláznilo pc....

PS: ignoruj moji gramatiku , to bude myslím nejlepší - stydím se....snad doženu své i/y mezery až se budu učit s Tomíkem do školy.

Ahoj a napiš.
ajišňa a tomšula 52582
13.7.2007 13:03:07
jsem fakt mimo mísu - gramatické chyby!!!! sory. jsem fakt idiot.
ajišňa a tomšula 52582
13.7.2007 13:01:33
Ahoj Miško, tak jsem se málem zhroutila, když jsem po sobě četla svůj příspěvek - takže se omlouvám za neomluvitelné gramatické chybi jako např. babički - samozřejmě je babičky , a taky za nějaká vypadlá slova...domyslela sis je...dík.
jsem ráda ,že nejsem jediná s klukem kterého nezajímájí inteligentní hry a je normální kluk. Někdy se pousmívám nad matkami, které se rozplývají nad svými syny co vše dokáží...už jsem si myslela ,že jsme jediní " hraví " v republice. Huráááá nejsme. S tím mořem tě beru vážně a příští rok vyrážíme. Zrovinka teď se vrátila kolegyně z cestovní kanceláře z Vítkovicetour , kde ji týdenní pobyt u Jaderského moře letecky z Ostravy vychází / jsou dva dospěláci a jedno 6leté dítě / na 13,000 kč, což je dle mého výborná cena. Vítkovicetour mají odlety i z Prahy. Příští rok by jsme se mohly domluvit a letět. Myslím ,že i když jsme se nikdy neviděly tak už podle příspěvků,názorů a naší nekonečné tolerance by jsme si rozuměly. O dětech nemluvě. Můj Tomík je kamarádský, ukecaný, nesobecký, no někdy urážlivý, někdy tvrdohlavý, ale pokud má kejmoše, který si chce s ním hrát tak je velmi šťastný, je to prostě extrovert. Měli by jsme mu s mužem pořídit bráchu, ale to by jeho matka nesměla být postarší dáma. Holt jsme měli s mužem potkat dřív zdá se mi....jak zpívá M.Rottrová.
Tuto sobotu se chystáme do lesů,luhů a hájů, profláklo se ,že prý rostou houby, s naším štěstím zase houby nejdeme, no ale naděje mumírá poslední, že?

S tím hubnutím to sem radši ani netahej. Ftip o natírání své milované chotě je u nás podobný. Hlavně od pasu dolů....tj. sexy boky a sexy zadeček - madˇarka jak vyšitá, mám to v genech po otci...mohu se v klidu vymlouvati :-)))

Dneska mám v práci jen do 14,30 takže za chvilku končím. Přeji ti kráásný víkend a možná se ještě uslyšíme.

Ahoj Alice.
ajišňa a tomšula 52582
13.7.2007 13:01:12
Ahoj Miško, tak jsem se málem zhroutila, když jsem po sobě četla svůj příspěvek - takže se omlouvám za neomluvitelné gramatické chybi jako např. babički - samozřejmě je babičky , a taky za nějaká vypadlá slova...domyslela sis je...dík.
jsem ráda ,že nejsem jediná s klukem kterého nezajímájí inteligentní hry a je normální kluk. Někdy se pousmívám nad matkami, které se rozplývají nad svými syny co vše dokáží...už jsem si myslela ,že jsme jediní " hraví " v republice. Huráááá nejsme. S tím mořem tě beru vážně a příští rok vyrážíme. Zrovinka teď se vrátila kolegyně z cestovní kanceláře z Vítkovicetour , kde ji týdenní pobyt u Jaderského moře letecky z Ostravy vychází / jsou dva dospěláci a jedno 6leté dítě / na 13,000 kč, což je dle mého výborná cena. Vítkovicetour mají odlety i z Prahy. Příští rok by jsme se mohly domluvit a letět. Myslím ,že i když jsme se nikdy neviděly tak už podle příspěvků,názorů a naší nekonečné tolerance by jsme si rozuměly. O dětech nemluvě. Můj Tomík je kamarádský, ukecaný, nesobecký, no někdy urážlivý, někdy tvrdohlavý, ale pokud má kejmoše, který si chce s ním hrát tak je velmi šťastný, je to prostě extrovert. Měli by jsme mu s mužem pořídit bráchu, ale to by jeho matka nesměla být postarší dáma. Holt jsme měli s mužem potkat dřív zdá se mi....jak zpívá M.Rottrová.
Tuto sobotu se chystáme do lesů,luhů a hájů, profláklo se ,že prý rostou houby, s naším štěstím zase houby nejdeme, no ale naděje mumírá poslední, že?

S tím hubnutím to sem radši ani netahej. Ftip o natírání své milované chotě je u nás podobný. Hlavně od pasu dolů....tj. sexy boky a sexy zadeček - madˇarka jak vyšitá, mám to v genech po otci...mohu se v klidu vymlouvati :-)))

Dneska mám v práci jen do 14,30 takže za chvilku končím. Přeji ti kráásný víkend a možná se ještě uslyšíme.

Ahoj Alice.
ajišňa a tomšula 52582
13.7.2007 13:01:05

Ahoj Alice.
MÍŠA&FÍK 38466
12.7.2007 23:45:30
A na tu dovču, na tu už mám nové plavky...koukej :

MÍŠA&FÍK 38466
12.7.2007 23:42:41
Alice...že Ty píšeš o nás...... :-)))))

KOBRA 11.....bez té by nemohlo skončit pondělí......Filip je pravidelný divák..... :-)))))

Petr, filipův táta je taky nadšený cyklista......já už méně, malému sice ještě, stačím, ale raději jsem doma a doháním resty..... :-))))

A k moři bych jela hned, o cenách mi ani nemluv a Petr, ten by se tam unudil k smrti.....hihihihihi.....také máme souzeno jezdit s Fildou sami.... :-)))))

Letos vynecháme, Filípek pojede s našima, ale příští rok počkám, co si vyberete a přidáme se.....co ????

Tomík je šikula.......to je jasný....a už mu jde i psaní....to bych mohla Fíka taky naučit- alespoň podpis......aby si mohle ve školce podepsat obrázky.

Jeho psaní a malování moc nebaví...vždycky si najde nějakou , pro něho, "zajímavější" činnost.....
Budu ho muset, pomaloučku, polehoučku učit dělat i věci, které ho zrovna 100x nebaví.... :-))))
Když řeknu, že si budeme malovat, tak s náležitým "ksichtem" namaluje auto....a když chci, aby namaloval i něco jiného, tak namaluje "veší" auto a to je autobus.....hihihihi.....a tím to hasne.....jednou se mi podařilo ho přimět, aby namaloval trávu a slunce....okolo toho auta.....grrrrrrrr !!!!!

Jo, to bude ještě makačka..... :-)))))

Už je pozdě, jen jsem nakoukla.....raději jdu na kutě....zítra se stavím........ :-))))))

Dobrou noc!

P.S. Na hřišti byl príma, škoda, že vám to nevyšlo....tak příště !!!!!

BUDEME SE TĚŠIT !!!!!!

ajišňa a tomšula 52582
12.7.2007 23:02:09
tak na hřiště by jsme s vámi s fleku, jak říkáš, ale bohužel pracuji až do 17,00 a doma jsem asi v 18,00 hrůůůza.
tomík je u moji mamči , tj. u babički Rebi. je tam celý týden, dokonce tam i spí....to víš, babi mu dělá co mu na očích vidí, včetně ranních palačinek až po kuřecí řízečky, jak jinak ..že? taky se smradˇošek může dívat na " Kobru 11", ano čteš dobře. je to jeho oblíbený seriál.
další týden jde k babi Majce - to je moje hodná tchýně. bude tam každý den, ale ne každý večer. babi si namohla nějak ruku a tak jí ho tam nechceme nechávat, ona má dost starostí s dědou :-)) příští týden mají být nějaká nehorázná vedra tak ho možná vezme babi na koupaliště.
další týden ho veze moje sestra na Jižní Slovensko, kousek od Komárna, tam se narodila moje mamka / babi Rebi,/ a můj táta se narodil v Maďarsku / děda Michal/ a tak tam mame celou rodinu, mojí babičku v rodinném domečku a naši tam jezdí každé léto na pár týdnů a tak moje ségra tam tomíka zaveze a nechám ho tam týden potom si pro něj pojedu.
pak už bude srpen a v srpnu nám jede školka, a to si ho vždy někdo vyzvedne.
myslím tím babičky.
18.-25.8.2007 jedeme se švagrovýma a jejich 6 letou Klárkou do Jižních Čech, 9km od Českého Krumluva, rezervovali jsme si tam velmi pěknou chatku s bazénem / nafukovacím/ a pěkným okolím. budeme jezdit na Lipno atd.
pak si ještě vezmu týden , ale nevím co budeme s tomíkem dělat, chodit na koupaliště a na výlety do hor.
potom zbývá ještě jeden týden v srpnu a to půjde opět do školky.
tak asi tak. máme hlídací babičky a tak se máme velmi, velmi dobře.
chtěla jsem s malým letět k moři, ale vychází to na nekřestˇanské peníze, tak možná pojedeme v září někam na lást minute. ale i když ne tak se nic neděje. moře nám neuteče. náš táta nemá moře moc rád, tak to vidím jen na mne a na tomíka. :-)))
s tím kolem to znám , my jsme na jaře měli stejné zkušenosti jak vy, odmontovali jsme kolečka a malý fičel jako dˇas. dneska je kolo jeho oblíbený dopravní prostředek, můj manžel je také nadšený cyklista a tak jim to klape. koupili si cyklistické rukavice/ já jsem taky jedny dostala/ a vyráží na výlety, někdy se mnou a někdy radši nejedu a dělám si domácí práci, protože toho přes týden moc nestihnu. tomík už ujede 12km v klidu. myslím ,že to není špatné.
jinak co se týče nějakých větších pokroků v jeho zdokonalování ...tak si taky nic nevybavuji. zatím stagnujeme. s psaním jsme skončili u jména,přijmení, máma táta - a konec brigády. sem tam si čteme časopis "maminko nauč mě".
teď jsem mu koupila karty s písmenky a číslovkami ,jsem zvědavá zda ho to bude bavit, myslím ,že ne :-)))
baví ho praní, ježdění na kole, zahradničení, auta, bouračky viz. Kobra 11,
pohádky, knížky - ty čtu ale já nebo táta., říkanky -někdy a písničky, ty si rád zpívá i poslouchá. a teď v poslední době jsem ho naučila usínat u pohádek z MP3 nebo z cdček které vycházejí u časopisu Sluníčko. to se mu docela líbí. doufám, že z těch profesionálně vyprávěných pohádek pochytí pár zajímavých výrazů. :-))))
z té Kobry 11 a jiných filmů má někdy docela zajímavé hlášky.

No nic budu končit. Mějte se moc hezky.
O dietě a akupunktuře napíšu víc zítra nebo o víkendu.

Dík ,že jsi se ozvala.... ahoj.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 458  [Dalších 288 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.