| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
12.7.2007 13:58:57
CHYSTÁME SE NA HŘIŠTĚ - KDO SE PŘIDÁ ????
![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
11.7.2007 21:03:46
Milá Alice, Ahoj Tome...... :-))))
Zdravím z Plzně a přiznávám, jsem taková "hubnoucí" drbalka, že mi nějak nezbývá čas na nic jiného....ale už se nad sebou zamýšlím....a pomaloučku, polehoučku se napravuji...... :-)))) Nezní to sice moc věrohodně, ale je to fakt.....HIHIHIHIHI !!!!! Na hubnoucí diskusi sice drbu, to je pravda, ale skutek utek........nehubnu..... :-((((( taková menší, "kosmetická" vada......ale snažím se, to zas jó, baštím, až na nějaké občasné úlety docela zdravě, málo, v rámci možností pravidelně, ale to cvíčo !!!!! Na cvíčo mi nějak nezbývá čas ani energie.....jsem hodně v práci, poslední dobou i 13 hodin denně a to jsme pak opravdu ráda, že sebou doma plácnu na pohovku a nemusím dělat ale vůůůůbec nic !!!! Vím, je to jen výmluva, kdybych opravdu chtěla, tak si nějakej čas najdu, ale jsem slaboch a lenoch a tak se takhle vymlouvám.... Ale Tvůj jídelníček, Alice, by mě moc zajímal....a myslím, že i holky na diskusi..... :-)))) Však to znáš : Tonoucí se i stébla chytá......chi chi chi !!!!! Moc Ti držím palce, abys vše zvládla a hlavně, aby to mělo kýžené výsledky !!!!! Už teď se těším na další zprávy !!!! A co prázdniny ???? Jak si "užíváte" to prozatím neprázdninové počasí ??? My nic moc, zatím byla fakt docela zima, častokrát denně pršelo..... :-((((( Minulý týden měl Petr dovolenou, tak podnikali s Fíkem všelijaké klukovské zábavy, tak jim to hezky uteklo, i když kolikrát z kola utíkali domů před deštěm... Jo, to je jedna novinka - Filip jednoho dne svolil, že vyzkouší po roční přestávce, kdy jsem mu odendali přídavná kolečka, opět své milované kolo a bez jakéhokoliv učení jel, jako by to uměl odjakživa..... :-)))) Tak teď zase ze všeho nejraději jezdí na kole a dělá smyky..... :-)))) Od dědy dostal skateboard, který si moc přál , k tomu sadu chráničů, tak máme zase co se učit..... :-))))) Ještě lyže a brusle....ale to necháme, doufám, až na zimu Tento týden má Petr odpolední, tak já chodím do práce hodně brzy ráno, abychom se mohli doma vystřídat ve hlídání synáčka. Příští týden jedu s Fíkem , partou kamarádek a jejich dětmi na Starý mlýn na Křivoklátsku....je to pobyt organizovaný, mrňata mají celý den program, letos je téma Čmelda a Brumda. Jedeme už po páté a moc se každý rok těšíme...... :-)))) Snad vyjde i počasí, příští týden nás dle předpovědi čeká další extrém, snad až 30°C ve stínu....tak nevím, co je lepší..... Já mám nejraději takovou tu zlatou střední cestu - i v počasí....pokud prší, je to na houby, ale pokud bude na slunci 40°C a více, tak to bude leda na to, ležet někde ve stínu a bát se, aby dítě nedostalo úžeh..... Potom budeme mít ještě 14 dnů dovolené...tedy, Petr bude mít 14, já jen týden. Budeme nejspíš na chalupě a podle počasí buď u vody nebo někde na výletech. No, a poslední 3 týdny v srpnu nemáme vůbec žádný program krom zaměstnání a vůbec nevím, co si počnu s Filípkem...... :-(((( Zatím to neřeším, protože mi to přijde neřešitelné.....uvidíme, co přinese čas a budeme řešit operativně - ze dne na den..... :-(((( Našla jsem na poslední týden v srpnu příměstský tábor, tady v Plzni, ve Středisku volného času dětí a mládeže.....tak ho tam , možná pošlu.....zatím mám místo zamluvené a tenhle týden se rozmyslím..... Je to pro děti od 6ti do 15ti let asi do 8 do 16ti nebo 17 hodin. Tak to by vyřešilo hlídání na jeden týden.....a už by mi zbývaly jen dva..... :-)))) A co vy ??? Máte hlídací babičky ???? Naši oba pracují, dovolenou mají letos "výborně" v úplně stejném termínu jako my a sice letí s Fíkem do Řecka na dovolenou, ale až 10. září....takže letos je pomoc nulová.......tedy, pomoc prázdninová, jinak mamina mi pomáhá s hlídáním, kdykoliv má Petr odpolední a já jsem v parfumérce do večera, tak vyzvedávala Fildu a je s ním až do večera.....občas až do rána, to když jsem zašla s kamarádkama někam na vínko...... :-))))) Ještě, že ji mám........ :-))))) A co dovča ??? Co plánujete ???? Co Tomík ??? Co umí nového ???? My nějak nic.....nebo mi to alespoň tak přijde....... :-)))) Jó, blbiny, ty by mu šly....na ty je mistr světa Amoleta......ale kličky, ty se učit ani nesnaží.....CHJO ! Slíbil dědovi, že na dovolené se bude každé ránu chvíli učit kličku - tak pevně doufám, že ho to děda naučí a já budu mít o jednu "zábavu" méně. Filip je levák a ten jeho systém, ten tedy stojí "za to "...... :-))))) Mějte se moc a moc dobře, užívejte prázdniny a já se zase ukážu...abych se dozvěděla, co je kde nového..... :-)))) Ahoj a hezký večer ! Michala & Filip |
| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
8.7.2007 22:28:04
ahoj Míšo, jak se ti daří. Myslím ,že dobře z vaší diskuze Vážím 100kg start, jsem se dočetal jakých úspěchů jste dosáhly od ledna ve snižování nadváhy - gratuluji...jste fakt dobré.
Já jsem se zatím ve svém BMI nepohla nikam ani níže ani výše. Dala jsem se na akupunkturu a mám píchnuté dvě jehličky které mají zabraňovat v různých chutích a v hladu. No musím přiznat ,že hlad nemám, ale chutě jsem nestratila, takže za 8/týdnu bych prý měla něco zhubnout....uvidíme.Dám ti pak v srpnu vědět :-))) Musím dodržovat režim v jídle, v jeho malých a pravidelných dávakách...snažím se - za 14 dnů 1kg dole. NO ČEKALA JSEM VÍC. ASI TO NEDĚLÁM DOBŘE.... těším se až se ozveš. Vy máte z 100kilové diskuze nějaký sraz , že??? tak si ho užij a hezký týden. kde máš fíka, když jsou školky zavřené....:-))) chybí mi ta naše diskuze....napiš.dík. Alice. |
|
|
17.6.2007 20:08:07
tak jsme v pátek sbírali celá rodina třešně, bylo toho 42kg, hrůůůza, z toho plyne ,že v sobotu jsem pekla bublaninu, zavařovala, dělala marmeládu a plno třešní rozdala... když někdo řekne třešně, tak se mi dělá zle :-))))
dneska jsem něco málo uklidila a Tomáš byl s malým na kole / vezli třešně tetě :-)/, odpoledne bylo krásně , ale na koupaliště jsme nešli , protože u nás o víkendu bývá strašně moc lidí, hlavně Poláků a Romů :-) a na to já nemám nervy, tak jsme s malým vyrazili do Albrechtic to je taková malá vesnička a tam mají hospůdu, spíš takové velké stavení kde provozují hospůdku, u toho obrovská travnatá plocha, pískoviště, starý žalud - cca 100letý, tenisové kurty kousek lesa atd. je to tam prostě velmí útulné a milé. tak jsme s Tomíkem hráli fotbal, mini tenis a taky jsme si na písku postavili nějaký hrad, no spíš kryt CO .... :-)), bylo to hezké odpoledne. teď už malý kouká na pohádku vykoupaný a doufám i utahaný :-))¨¨ mějte se moc hezky a doufám, že brzo některá přišpějete :-) |
|
|
11.6.2007 9:49:17
ahoj holky, tak jsem si dneska ráno zařídila dovolenou a zrovna se chystáme s Tomíkem na koupaliště, malý je celý natěšený , já také....,ale při pohledu na sebe v plavkách - no nic moc, ale co nadělám, snad tam budou i horší postavy než mám já...musím se utěšovat....:-)) abych ještě mohla mezi lidi...
tak už máme nabaleno.....vyrážíme, večer poreferuji jak bylo....zda jsem nemusla platit příplatek za nadváhu :-))))) |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
8.6.2007 22:19:58
Dnes jsem dostala dvd Katky pod vodou, byly tam i dvě fotečky
![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
1.6.2007 0:28:49
Jo, a abych nezapomněla, dětičkám príma oslavu jejich dne !!!!!
![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
1.6.2007 0:17:18
Ahoj !
Už jsme se skoro potkaly...... :-)))) Ještě pár příspěvků a budeme diskutovat na živo.....chi chi chi !!!!! Alice, kvůli knedlíčkům se netrap, hlavně, že sis pochutnala a příště si dáš větší pozor.....a necháš si je třeba na druhý den k obědu - to nenadělají takovou "škodu"...... A jak pokračuješ ??? Už máš za sebou nějaký úspěch ???? Já zatím pokračuji v nehubnutí, už si říkám, je-li to vůbec možné..... :-(((((( S těmi svátky je to tedy legranda..... :-))))) Také jsme měli, asi před 14ti dny, "školkovej mejdan", paní učitelky dokonce zamluvily celou restauraci. Proběhlo rozloučení s předškoláky, různá vystoupení, společné zpívání, tancování, děti dostali pohár, my rodiče jsem si mohli objednat co hrdlo ráčí..... Z naší třídy odchází jen asi 6 dětí, takže se zase až tak nemění.....všichni "největší" kamarádi zůstávají..... :-))))) Dnes měli děti na hřišti místní ZŠ dětský den, starší školáci a učitelé jej připravují každoročně a vždycky mají u mrńat veliký úspěch. Letos to bylo na téma "mořský svět" a i děti ze školky přišli oblečené do modrých a zelených barev. Zítra jedou na výlet do Prahy,náhodou zrovna do mořského světa - tak se moc těší a jistě si to společně bezvadně užijí. Hned bych také někam jela....ale musím, bohužel, do práce....a zítra od rána až do večera....brrrrrrrrrrr !!!!! Ale jak se to říká ???? S chutí do toho, půl je hotovo ???? No, budu na to myslet ......... :-DDD Včera odpoledne a dnes, po celý den, bylo opět nádherně, počasí dostalo naštěstí rozum a tak jsem byli oba dva dny po celé odpoledne, až do večera venku, dnes s celou bandou kamarádů....prostě parááááda..... :-)))) Mám tahle odpoledne moc ráda, Filip si pohraje s klukama, já pokecám s kamarádkama...k tomu je bezva počasí....nějaká dobrůtka....kafíčko...... :-))))) Koukám, je spousta hodin....zítra musíme vstávat dřív, kvůlivýletu, tak mažu do peřin! Mějte se všichni bááááájo a brzy zase ahoj ! Michala |
|
|
31.5.2007 20:10:27
omlouvám se , že mi někde schází písmenka a dokonce i slova, myslela jsem rychleji než psala. :-)))
1. držela DIETU 2. jahůdkama 3. ? příště si dám většího majzla :-)) |
|
|
31.5.2007 20:08:00
ahoj holky , tak dneska jsem se celý den držela tj. ráno jogurt, na oběd kyšku a tedˇ večer jsme udělala tvarohové knedlíčky s jahůdka...tak nejsem já koza kozatá........, bylo to silnější než já.
Teď jsou všude jahody a tak jsem koupila kilo a hned jsem se do toho večer pustila, kdy jindy ,že??? Dneska jsme měli besídku na Den Matek, nedivte se, je to specialita naší školky, měnit termíny svátků. Den dětí jsme už absolvovali začátkem května :-)), děti měli připravenou pohádku, kterou hráli....a nějaké písničky a básničky, Tomík zpíval / docela dobře/ a říkal básničku, nespletl nic, takže jsem se nadouvala pýchou :-)). Až na 4 děti včetně mého Tomíka jdou do školy cca 23ks, myslela jsem ,že bude Tomík smutný ,že mu jdou kámoši do školy, ale buď mu to nejpřijde, nebo je rád, že mezi těma čtyřma co zůstávají je jeho nejlepší kámoš a tak to neřeší. Dneska to totiž bylo i rozloučení se školáky. Dneska je Tomík u babi Rebi a tak mám volno. Trochu peru, trochu čtu časáky co přinesla babi Majka / Blesky, Rytmus života, Karvinsko, Morav.Deník, / samé duchaplné počteníčko :-)))) a když už jsem zhřešila těma knedlema tak si k tomu naliji frťana Metaxi :-)))) Mějte stejně krásný večer ........... ahoj Alice |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.