| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 458  [Dalších 268 >>]
MÍŠA&FÍK 38466
29.5.2007 19:58:59
JJ, VERČA má pravdu ......Rodinka se někdy dělá co chce...... :-)))))
ajišňa a tomšula 52582
29.5.2007 15:58:11
tak to mě vůbec nenapadlo,....jsem prostě Máňa :-))
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
29.5.2007 10:53:57
Mě s éobčas taky něco nezobrazí, ale pokud to zjištíš brzo, tak den krok zpět a většinou se mi to tam objeví, tak to dám ještě jednou vložit
ajišňa a tomšula 52582
28.5.2007 21:38:47
ahoj holky, tak jsem před chvilkou napsala, strašně dlouhý příspěvek a ten pitomec pc, to nějak nezvládl a nic se na rodině neuložilo. nechce se mi to psát znova - kruci, písek s tím našim verglem, nebo spíš s tím internetovým připojením...

Máme se tu moc dobře, popíjím si tu bílý Muškát a malý je u babi ....takže menší romantický večer :-))))

mějte se fajn. alice.
ajišňa a tomšula 52582
28.5.2007 21:38:42
ahoj holky, tak jsem před chvilkou napsala, strašně dlouhý příspěvek a ten pitomec pc, to nějak nezvládl a nic se na rodině neuložilo. nechce se mi to psát znova - kruci, písek s tím našim verglem, nebo spíš s tím internetovým připojením...

Máme se tu moc dobře, popíjím si tu bílý Muškát a malý je u babi ....takže menší romantický večer :-))))

mějte se fajn. alice.
MÍŠA&FÍK 38466
28.5.2007 21:15:46
Jak je ???

Jak se všichni máte ???

My jsme v pořádku...... ŤUKY*ŤUKY*ŤUK...........,tak jen nakukuju, co je tady nového...... :-)))))

Doufám, že i u vás je vše v nejlepším pořádku a že se tu zase brzy sejdem..... :-))))

Krásný konec května a ještě hezčí červen!

MÍŠA&FÍK 38466
24.5.2007 23:48:13
Ahoj !

Alice.....nasmála jsem se, to je fakt, ale nemyslela jsem to nijak špatně......však víš, že ???

jen jsem si tě představila, jak před odchodem do práce, pěkně v kostýmku, v lodičkách poklidíš v chlívku, nakrmíš králíky, sebereš vajíčka, podojíš kozu.....a pak, s úúúúchvatným pocitem z dobře vykonané práce odcházíš do banky..... HA HA HA HA !!!

A PŘÍMO V "ŽIVÝCH" BARVÁCH VIDÍM SEBE........................uááááááááááááááá !!!!

Tedy, psa jsme měli, skoro 12 let. :-D
Jen co jsem začala s Petrem chodit, (bylo mi 17) jsem zjistila, že se mu líbí stejnej pes jako mě a tím pádem jsem měla vybráno - kluka i psa...... :-))))))

Bylo to príma, měli jsme ho moc rádi, ale starost je to nekonečná...........
A ačkoliv byl v bytě, nijak netrpěl, někdy je to možná trošku malná představa, že pes v paneláku trpí.....nekdy samozřejmně ano, ale stejně tak trpí pes celej den zavřenej na zahradě v kotci.

Fakt záleží na majiteli - pes potřebuje smečku, pohyb, plnou misku a potom je spokojenej.
My byli celé hodiny venku, za každého počasí, den co den...tolik nejsme venku ani s Filipem...... :-))))))

Ale závazek je to jako hrom, to je pravda !!!!!

Já si ještě v budoucnu psa pořídím, jen co Fík poporoste...... :-)))))
Třeba na stará kolena.......chi !

S místem kde bydlíme jsem také spokojená.
Výhled nemáme, bydlíme nízko, ale všude kolem nás jsou stromy, bydlíme na kraji parčíku, k domu vede jen příjezdová, slepá, cesta, takže jen pro nájemníky, široko daleko žádná velká silnice, do školky jdeme parčíkem, mimo silnici, na školu koukáme z balkónu, cestou do školky míjíme ice park, celoroční otevřené kluziště, areál s krytým bazénem,tělocvičnami, všechny služby máme na dosah ruky, kousek je soustava boleveckých rybníků, na druhou stranu košutecké jezírko,příroda nadosah ruky, stačí přejít jednu silnici a je konec sídliště, nedaleko je fakutní nemocnice......tu doufám, potřebovat nebudeme.....
Prostě, jsem tu moc ráda, jen kdyby se nám nějakým zázrakem vylíhla ještě jedna místnost pro Fíčka....2+1 je poněkud těsnější....ale zase nemám alespoń tolik uklízení...... :-)))))

....jsem se rozepsala......jako katalog realitní kanceláře....... :-))))

Dnes bylo opět krásně, od 15 do skoro 21 hodin jsme byli u rybníka, Filip je také klasický "vodníček potápníček", takže byl naprosto ve svém živlu.
Voda byla čistá, příjemně osvěžující, takže po naší koupací premiéře z 28.4. jsme si zase príma užili a dnes jsme vzali i tátu, takže spokojenost byla na obouch stranách..... :-)))))

A prázdnimy ????

Ani se mi nechce věřit, jak to letí !!!!!

K moři letos nejedeme, Filipa si vezmou naši a 10.9 letí do Řecka, na ostrov KOS.
Já s ním jedu 15.7 na náš každoroční pohádkový pobyt na křivoklátsko, na Starý mlýn.
Všichni společně budeme nejspíš v Brdech, na chalupě, a budeme se povalovat....a občas se vykopeme na nějaký výlet..... :-)))))))
Občas se , doufám, dostaneme k našim na chatu, k Hracholuské přehradě a tam se necháme obskakovat od babičky..... :-)))))))

Jen jsem zvědavá, jak "obstaráme" 2 měsíce beze školky, protože moji rodiče chodí ještě oba do práce a dovolená, na kterou si Fíka berou a která by mi bááááječně pomohla, je až v září......takže co se týče hlídání , mám smůlu..... :-(((((

Ale jak říkám, zvládli jsme to vloni, zvládneme to jistě i letos !

Na co jsem ještě chtěla reagovat ?????

Že by skleróza ???

ajišňa a tomšula 52582
24.5.2007 22:44:56
Ahoj ve spolek, tady to nějak ožilo, jsem ráda,že jsem vás pobavila hlavně tebe Mišo. No s tím mým synátorem na draka, stále s tátou prudí ať jim koupím psa, ale já psa doma moc nechci, kdyby jsme měli domeček tak v poho, ale do paneláku, vždyť by s ním nikdo celý den nebyl...a Tomík se o něj ještě neumí postarat. Už vidím jak by to skončilo, chodila bych s ním já a kluci by se mazlili, ani náhodou. Tomík si bude muset počkat až bude větší.
Jinak s panelákem jsem plně spokojena, bydlíme na 7p. s nádherným výhledem na Beskydy, vidím z okna Lysou, Javorový aj. Bydlím sice na sídlišti , ale na velmi pěkném udržovaném, s vysokými vzrostlými stromy atd. S manželem jsme přemýšleli o koupi chaty v Beskydech , ale ti vydřiduši tj. prodejci, chtějí za ty chajdy nekřestˇanské peníze......cca 800 000,-- a to kolikrát není v chalupě ani voda. No hrůza, takže teď je třeba jen tu boudu najít, vyřídit super hypotéku / což by při mém zaměstnání, neměl být problém / a hotovka. Možná bych i na té chajdě bydlela na stará kolena, v létě na chajdě a v zimě doma v bytečku - centrálně vytápěném :-)))

Jinak je u nás vše po starém, žádné převratné novinky. Jak budete trávit léto, kdo jede k moři????? My ne :-(((
MÍŠA&FÍK 38466
23.5.2007 23:32:49
Verčo, co se týče velikosti, troufám si říct, že je to přesně tak akorát...... :-)))))

Jak říkáš, stejně je rodina pořád někde v "luftě" a proč vytápět velkej barák - takhle to budete mít príma.

Já jsem tedy naprostý laik a asi jeden z mála spokojenýcjh obyvatel paneláku, takže asi nejsem úplně přesně v obraze, ale s tím trvalým bydlením, jak píšeš, to vždycky ukáže čas....co se teď zdá nemožné, možná za pár let bude pro vás přímo ideální.

Jedni naši kamarádi také postavili domek, říkají mu chata, jezdí tam jako na chatu, o víkendech a jednou, až dcera povyroste, tak se tam přestěhují, sami, na trvalo .

Také chtěli stavět "jen" chatu, ale ves je u přehrady a na rekreační stavení byl vydán zákaz - museli postavit stavbu k trvalému obývání - pak to obec povolila - získala, alespoň papírově, nové obyvatele a ještě dobře prodala pozemky.

Ale pravda je také, že tam lišky dávají dobrou noc a pro aktivní život s malým dítětem, od září školákem, to není zrovna ideální....ale kdo ví, jednou...... :-)))))

Verča a Katka+Toník+Majda 32515
23.5.2007 23:23:43
Jo a je tam krásnej výhled, dokonce i na Blaník
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 458  [Dalších 268 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.