| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
23.5.2007 23:23:02
No bude to domek s podkrovím, nic velkýho, bydlet tam budeme stejně už bez dětí, do té doby to bude letní chata. Chtěli jsme tam chatu, ale tu tam nepovolujjí kvůli Pražákům, je to asi 50 km od PHA a kousek od sjezdu z dálnice. No a zase na druhou stranu je to pidivesnička s 30 obyvateli, takže pro děti nic moc, hlavně bus tam jezdí 1 x denně jen ráno pro školáky, domů už musejí z křižovatky 2 km pěšky. No a škola je stejně ve Vlašimi, kde teď bydlíme. I když manža furt reptá, že chce bydlet tam, je to taková naše srdeční záležitost - on v té vesničce bydlel do 5 let, má tam teď u strýce dílnu a já, ať jsem původem z j.Moravy, tak tam mám předky - můj děda tam vyrůstal.
No a ještě k velikosti - dole bude obýváček s kuchyní, sprchovej kout, wc, technická místnost, z kuchyně budou dveře na zakrytou pergolu právě s výhledem na bazén a tu skalku, no a v 1 patře koupelna a 2 pokoje. Na uklízení dostatečný a pak nechci zůstat v obr domě jen s manžou |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
23.5.2007 23:15:15
Verčo, ani jsem netušila, že je tu tak živo..... :-)))))
Fotky moc hezké a krásně se vám to rýsuje. Budete mít bungalov, nebo domeček do patra ???? |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
23.5.2007 23:13:24
Dobrý večer vespolek...... :-)))))
Alice, při čtení Tvého příspěvku jsem se nasmála...... :-)))) Co prý by za to Tomík dal....chi chi chi !!!! Já bych řekla, že hlavně, co by za to dala maminka....kdyby to musela krmit, čistit, kydat........nahánět..... :-)))))) Jó, romantika je to jistě krásná, ale tak na podívat se a nazdar - tedy, alespoň u mě. ![]() |
|
|
23.5.2007 22:39:57
Když už jsem u toho vkládání foteček, tak taťka mi dělal o víkendu skalku, ještě mám objednanou zakrslou borovici na vršek, takovou tu kouli na tyčce
![]() |
|
|
23.5.2007 22:37:20
Teď už máme teda hotovej plot a teréní úpravy kolem :-))
![]() |
|
|
23.5.2007 22:27:13
no tak z domečku máme zatím jen základovou desku :-)))) Máma bazén na parcele, kde začínáme stavět, teda loni jsme udělali desku a letos podle penízků, máme totiž docela dost nezaplacených pohledávek od zákazníků. Jinak bydlíme asi 15 km odtamtud, v cihlovém bytovém domě 3+1, ale na té parcele máme buňku, kde se dá něco málo uvařit a přespat, což mě ke spokojenosti stačí, já si přála hlavně ten bazén , už kvůli dětem, jsou oba pěkní vodouši
|
| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
23.5.2007 22:19:17
Verčo nááádherná fotka. To máte fajn, že máte rodinný dům se zahradou, co by za to můj Tomášek dal, on stále hovoří o nějakých zvířátkách o kachnách, husách a slepicích,prasátkách atd. Už se těší až pojede s babi na Jižní Slovensko odkadˇ mamka pochází, její sestra tam má rod. domek s celou tou havětí :-)))ani k moři nechce jen ke kozám, koňům atd. Asi z něj bude farmář, či co :-)))))
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
22.5.2007 0:52:34
VERČO, jsou kouzelný......... :-))))))
|
|
|
21.5.2007 23:12:05
Ahojky, posílám vám fotečku z dnešního odpoledne, bylo to super, voda měla 28 C, takže se koupal i Toník a byl spokojenej, ani nechtěl ven
![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
21.5.2007 19:03:04
Jen nakukuju, abyjste věděli, že dokážu fungovat i ve dne...... :-)))))
Před chvilkou jsme dorazili z venku, je tam jak uprostřed parného léta...UFFFFFFFFFF ! Jsem ráda, že jsem v chládku ! Fík přišel, sundal boty, sednul na postel, že se svleče a v tu ránu usnul . asi měl taky dost..... :-))))) Na 19. hodinu máme domluvenou krátkou návštěvu u kamarádky, tak váhám, mám-li ho vzbudit, nebo nechat spinkat........ No, uvidíme..... :-))))) Přeji príma večer ! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.